FIV161
Raspunsuri - Pagina 18
marrina spune:
quote:Eu am citit ca ajuta foarte mult o tableta de Flamexin la 1-2 ore inainte de ET. madalina28 a urinat chiar inainte de ET si dupa ET a stat cat mai mult in pat la spital si nu a urinat cateva ore dupa aceea. Cam asta stiu ca a facut ea. BAFTA!
Originally posted by miki01
...in sapt viitoate 18.02-22.02 fac si eu ET-ul cu embriobasi congelati, asa ca poti modifica si la mine perioada. Sper sa-mi ajute Doamne-Doamne sa am norocul Madalinei28.
Nu prea sunt hotarata cu tratam de dupa ET. D-na dr a mea (Dracea) nu-mi recomanada prog injectabil (am avut aproape 19 prog in ziua 21), si in afara de standardul de la Giulesti nu cred ca-mi va recomanda altceva. Aveti sugestii?? AM tot auzit de Magne B6, vitamine, pregnyl, dar nu stiu ce sa fac...
miki01 spune:
Marrina, multumesc mult!
Nu am auzit pana acum de medicamentul asta. Din pacate, la Giulesti dupa ET nu te lasa sa stai prea mult, max 20 min.
Nu stiu ce sa fac cu repausul de dupa ET, eu nu prea am stare sa stau in pat iar parerile sunt diverse ....
pupici la fete...
Moniland spune:
Kineta, dupa diphereline nu faci deloc pauza. In perioada cu diphereline iti va veni CM. Obligatoriu trebuie sa-ti vina. Se mai intampla sa-ti intarzie. Aici depinde de dr. sau iti da ok-ul pt stimulare chiar daca nu ti s-a terminat CM ori iti prelungeste inhibarea cu 2-3 zile. Mie de ex. la ultimul FIV am luat diphereline ~ 17 zile. In ziua 14 de diphereline te duci la control si atunci dr. iti va da ok-ul. Bafta!
Boo spune:
quote:
Originally posted by cristal1995
Am gasit link-ul asta pe net... Poate vi se pare interesant... Este un studiu despre femeile cu repetate esecuri de implantare in FIV.
http://www.scienceblog.com/community/older/2001/B/200111961.html
Aly
Cristal vad ca profesorul care a studiat problema asta este Ron-el, cel care face FIV-uri la MedNewLife, acolo unde am facut si eu. Nu stiu daca va ajuta cu ceva informatia asta ..
Va
pe toate si va tin pumnii stransi asa "din umbra"

Buburuza
asa creste Buburuza
KoraPop spune:
Salutareeeee tuturor!
Am revenit acasa cu forte proaspete,nu am apucat inca sa citesc ce ati mai facut,dar am sa recuperez zilele urmatoare.
Despre mine,cele mai bune vesti:sunt tare fericita, azi mi-a mers perfect!!!Am luat analizele de la BIOS,toate sunt perfecte,nici urma de vreo infectie,nici macar infectie urinara.Am fugit la Giuly unde aveam programare la ora 11 la dr. Cocei.Erau acolo la usa cabinetului cateva doamne care spuneau ca stau de la ora 7.30 acolo....m-am inarmat cu rabdare si...nu a durat 5 minute ca a iesit d-na Cocei,m-a recunoscut imediat,a zambit si mi-a spus ca are de facut o punctie si apoi ma cheama inauntru in cabinet.In maxim 10 minute a venit si m-a chemat inauntru,s-a uitat peste analize si a fost f incantata ca toate sunt bune si mi-a spus ca a vorbit cu prof Marinescu despre mine si ca imi va face chiar dansul ecografie.M-au luat toate emotiile.M-a trimis la cabinetul eco,unde asteptau o multime de doamne,am vazut-o in sfarsit pe madam Geta,dar eu nu am avut de-a face cu ea ca nu au trecut cateva minute,a venit d-na Cocei si m-a chemat inauntru unde era si domnul profesor.Mi-a facut chiar dansul eco ( dr. Cocei era langa dansul) si chistuletul pe care il aveam nu mai exista,totul era frumos si curat,ovarele si uterul aratau bine si profu' a fost f multumit asa ca m-au si programat pt histeroscopie pe data de 20 februarie la ora 7.30 imi va face intai eco dr. M si apoi va trebui sa astept pt ca prima data se fac punctiile,normal si apoi histeroscopiile.Imi va face cu anestezie generala ( asta e tot datorita d-nei dr. Cocei care si-a amintit ca asa imi doresc si in fata mea a vb cu d-na Viorica la tel,m-a programat pt histero cu AG si mi-a dat toate detaliile,sa vin cu halat,papuci,rasa pubian complet,fara sa mananc sau sa beau ceva etc).Tot in 20 febr. m-a programat si la dansa pt intocmirea dosarului pt FIV,am sa ma duc cu toate analizele pe care le am.Dr Cocei a fost extrem de draguta,amabila,prietenoasa,chiar sunt total uimita,credeam ca la spital va fi altfel....m-a incurajat mult,mi-a povestit despre o d-na careia dupa ce i-a facut biopsie testiculara sotului ei,abia i-a gasit 2 spermatozoizi amarati si nu i-ar fi dat nici o sansa,dar d-na respectiva a spus ca din acei doi amarati va face gemeni si....asa a fost,acum are gemeni,asa ca a zis dr. Cocei ca dansa nu mai crede ce scrie in carti,daca e sa fie ,este,dar trebuie sa fim hotarate ca vom invinge....Dupa toate astea intr-adevar i-am multumit din suflet si am fost si "atenta",dar numai dupa ce m-a ajutat atat de mult,eu consider ca a meritat.In 45 de minute am fost acasa si locuiesc departeeeee de Giuly.
Acum am emotii sa iasa bine si histero si daca va fi ok parca vad ca imi va da medicamentatia si poate la cm urmator vom lua startul,sunt f curioasa....
Va pup pe toateeeeee si va doresc o zi minunata!!!!!
Kora
CARPE DIEM!
Cocolyso spune:
Boo te rog daca se poate sa imi dai si mie PM cu detalii FIV la MNL.
Ai facut cu profesorul sau si cu Dna Gherasie?
Multumesc mult.
http://tt.lilypie.com/JyjDp2.png
miki01 spune:
KoraPop, ma bucur pentru tine!
Asa este, d-na dr. Cocei este super. Am cunoscut-o si eu la primul FIV (tot la Giulesti) dansa a fost embriologul nostru, am avut nevoie de ICSI si totul a decurs super, au iesit 7 embrionasi "dolofani". Am vorbit in fiecare zi dansa intre punctie si ET despre evolutia embrionasilor si s-a purtat fff frumos cu noi.
Ref. Histeroscopie, am facut-o luna trecuta, tot la Giulesti - sa te inarmezi cu multa rabdare, dupa pranz vei intra in sala si f bine ca ai ales AG. Eu nu am facut anestezie si m-a cam durut. Cel mai greu este ca nu poti bea apa pana la ora aia, eu am si lesinat la sfarsit, cred eu ca de sete :-)...
Iti tin pumnii sa fie totul bine!
Pupici,
Miki
adelutaa spune:
Buna, fetelor!Eu sunt noua pe acest forum, am mai scris si pe celalalt forum.Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema.Eu am fost diagnosticata cu menopauza precoce( FSH 80).Cine a mai fost in situatia de a face FIV cu ovule donate de alta femeie?M-am programat la dr.Dracea in martie, dar nu mai am rabdare.Care este procedura pt acest fel de FIV?La mine e necesar tratamentul pt stimulare???Am o nebuloasa, la mine ce sa stimuleze daca eu nu mai am ciclu de 1 an?Mentionez ca nu am decat...32 de ani. Ce viata cruda!!!!!!!1
marrina spune:
quote:Daca dai o cautare dupa "FET" si "Flamexin" o sa gasesti. In privinta repausului ti-am scris ce stiu ca a facut madalina28. Si eu am facut la fel. Daca mai tragi de timp, la Giulesti, trece o jumate de ora-o ora.
Originally posted by miki01
Nu am auzit pana acum de medicamentul asta. Din pacate, la Giulesti dupa ET nu te lasa sa stai prea mult, max 20 min.
Nu stiu ce sa fac cu repausul de dupa ET, eu nu prea am stare sa stau in pat iar parerile sunt diverse ....

marrina spune:
Sa
quote:Cu siguranta vei face un tratament hormonal, nu cred ca e potrivit spus "stimulare", ceva care sa pregateasca organismult tau (endometrul...) sa primeasca embrionii. Poate va dura o perioada mai lunga de tratament dar trebuie sa fii increzatoare si optimista! Iti doresc sa reusesti!
Originally posted by adelutaa
Buna, fetelor!Eu sunt noua pe acest forum, am mai scris si pe celalalt forum.Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema.Eu am fost diagnosticata cu menopauza precoce( FSH 80).Cine a mai fost in situatia de a face FIV cu ovule donate de alta femeie?M-am programat la dr.Dracea in martie, dar nu mai am rabdare.Care este procedura pt acest fel de FIV?La mine e necesar tratamentul pt stimulare???Am o nebuloasa, la mine ce sa stimuleze daca eu nu mai am ciclu de 1 an?Mentionez ca nu am decat...32 de ani. Ce viata cruda!!!!!!!