FIV in Ungaria 32
Raspunsuri - Pagina 18
Marush spune:
Buna seara.....sunt cam varza de obosita si nervoasa pe desupra....o sa-mi treaca sper!..cu toate astea am intrat sa te felicit..........
TUTCULUCU.....SA FIE BEBELE SANATOS SI SA STEA CUMINTEL IN BURTICA LA MAMI PANA LA TERMEN. Floricele si pupici....pentru tine!
(NU POT SA PUN FLORICELE, SI am numai erori pe pagina, nu pot folosi edit smile listul:( )
Viitoare mamica.....cat de curand
!
crisis81 spune:

"A iubi pe cineva e totul! Dragostea te face sa treci peste orice obstacol ce ti se pune in cale. Cand IUBESTI inseamna ca traiesti!"

"De Valentine’s Day, lasa-ti inima sa zburde pe cararile iubirii… invata sa fii fericit, iubeste ca sa fii iubit!"

Va doresc o zi minunata tuturor! O zi plina de 

, cu
, multa
si bineinteles
!
..............

......

..

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
Mi-Ka spune:
tuculucu, cu intarziere iti transmit si eu felicitarile mele : sarcina usoara si un bebe sanatos 

De fapt, am aflat de vreo doua zile marea veste,m-am bucurat pentru tine, insa pana azi nu am avut timp sa intru pe forum sa te felicit si eu 
Cred ca esti o super fericita 

miha3, TU urmezi cu vestea cea mare!!! Iti tin pumnii si ma gandesc la tine!!!
leliuto, ce mai zici? N-ai mai dat nici un telefon...
_
miha2004 spune:
Buna dimineata, nu am disparut deloc dar net-ul meu vrea sa va ti in suspans asa ca aseara nu a fost chip sa ma conectez sa va spun vesti despre Cosmina.A fost ieri la primul eco si i-a zis ca are un singur BB care e bine dezvoltat si ca nu mai trebiue sa stea numai in pat, o sa mai mearga vinerea viitoare la eco, probabil atunci o sa vada si inimioara.Despre mine, nimic nou inca u a venit CM ca sa pot sa-mi fac o idee cand o sa merg data viitoare.
Va mai scriu mai tarziu, va
pe toate si sa aveti o zi a indragostitilor fumoasa
Miha3 spune:
Sunt
am 2 liniute pe testul de urina. M-am trezit la 5 ca sa fac testul de urina. Eram sigura ca e pozitiv. Am folosit un test tip stilou si l-am bagat in cutia de bomboane pe care i-am lasat-o sotului pe noptiera. Cand s-a trezit a avut grija sa-mi puna cadoul pe noptiera si s-a apucat sa manince bomboane. Pentru ca nu a avut nici o reactie, cand a plecat la seviciu m/am dus cu cutia de bomboane si i-am scos testul. El daduse la o parte ambalajul de test ca a crezut ca e o hartie de la bomboane. M-a intrebat ce inseamna 2 liniute si s-a bucurat. Inca nu avem curajul sa ne bucuram pentru ca ne-am mai bucurat noi si nu a fost nimic.
Am facut dimineata si Beta HCG si dupa ora 17 ma duc dupa rezultat.
Va multumesc tuturor pentru sustinere. Va doresc sa va bucurati si voi de aceeasi implinire. Dumnezeu e mare si nu ne lasa. Trebuie numai sa credem cu adevarat.
Va pup
KoraPop spune:
FELICITARI TUCULUCU SI MIHA3!!!!!Sarcini cat mai usoare si bebelasi sanatosi!

Kora
CARPE DIEM!
adaca spune:

MIHA3 FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SARCINA USOARA !
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
ioana_p76 spune:
MIHA3 FELICITARI!!!! 

Iti doresc sa ai o sarcina usoara !!
Si sa ai o valoare foarte buna la bHCG-ul de azi!
Ce cadou minunat pentru voi de Valentine's Day!
pe burtik!
Ioana
animalutele mele iubite
Elmasi spune:

FELICITARIIIIIII MIHA3 

Ma bucur mult, mult pentru tine. Sa-ti dea DD o saricna usoara si la termen si un bb sanatos. e cel mai frumos cadou de Valentin's Day pe care vi l-ati facut
haideti fetelor ca e an cu noroc si trebuie sa ingrosam randurile
pupici tuturor 

si La multi ani.
crisis81 spune:

MIHA3 FELICITARI !!!

Sarcina usoara, la termen si
sanatos!!!!
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...