Piatra Neamt ,Perla Moldovei (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Cristina, ma bucur ca ne-ai povestit...e impresionant ca ati vazut atatea locuri, ma bucur pt. voi. Chiar asa, si cu aventuri nedorite, ati ramas cu multe dupa excursie, asta conteaza! Si eu imi doresc mult sa vad Praga...inca mai sper sa nu fiu dezamagita, dar e bine ca acum nu ma astept sa gasesc chiar raiul de pe pamant acolo (nu ma refer la frumusetea orasului, ca am auzit ca-i superb). Nu stiu daca o sa ajungem anul asta, ca deja avem alte planuri pt. vacanta, dar cine stie pana la urma... Sa nu va mirati, anul asta ne-am propus sa vedem Serbia - in special Belgradul si Novi Sadul...suntem destul de ciudati, nu? Asta in septembrie, pentru ca in iunie vrem sa plecam in Italia. Sa speram ca o sa ajungem cu bine pana atunci...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Cristina, m-ai facut sa rad cu povestirile tale - in special cu cea cu masina ridica si goana dupa un bancomat (asem. cu Ro.). Una peste alta e frumos ca v-ati plimbat, ca ati m-ai vazut si alte locuri si e normal sa mai apara si chestii d-astea neprevazute.
Cate zile a stat Stefan singur fara voi?

Si eu ma uitam pe felicitarea de la Moritz cu invitatia la Paris ... am scos biletele la vanzare, insa parca vad ca sunt banii pierduti, ca mie nu-mi vine sa merg.

Lora, Serbia? pt. ca nu e asa departe de mers cu masina, nu?

Adriana

Mergi la inceput

Oricum mergem la Herculane/Orsova, iar de la Portile de Fier pana la Belgrad e destul de putin - poti trece granita pe acolo. Si pentru ca am vazut multe imagini cu Belgradul si vrem sa-l vedem in realitate. Pare interesant...si mai nonconformist...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Lora, intr-adevar nonconformist! Dar nu e si un pic periculor? Stiu ca in general lumea se cam fereste de Serbia. Si mie mi-ar placea sa o vizitez! Poate dupa ce povestesti tu ca ai vazut acolo. De Praga am fost dezamagita...dar nu din punct de vedere al frumusetii orasului, este intr-adevar superb, din alte puncte de vedere.
Adriana, trebuie sa mergeti la Paris si tu refuzi? Eu, una, n-as refuza. De altfel, asta mi-ar placea sa vedem data viitoare, Franta, Spania, Italia, numai ca sunt cam departe!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Cristina ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta,chiar daca au mai fost si incidente !!

Mergi la inceput

Cristina, sper ca nu... Ma gandesc ca tancurile si kalashnicoavele or fi cu treaba prin sudul tarii...si noi prin nord...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Wow Lora, ce planuri nebune de vacanta?
Cristina am citi pataniile tale, dar inteleg ca sunteti multumiti de vacanta voastra, nu?
Ana chiar si la 50 de ani daca eu ma simt indragostita, serbez sf.Valentin.Sotul tau e tare glumet, dar cu siguranta pregateste ceva.
Mai frig mai e afara!Si eu vazand soarele frumos si luminos, m-am gandit sa sterg putin geamurile de la balcon si am facut si curatenie in casa si papica.Ce mai, sunt harnicuta ca o

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

'Neata!
Ce faceti, fetelor? Sper ca sunteti bine si voi si copilutii.
Haideti la o cafeluta!
O zi cat mai buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata

eu sunt cu amandoi azi acasa,acum sunt la cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Si eu cu voi la cafea. Suntem bine, sanatosi (mai avem un pic de muci dimineata cand ne trezim, dar nu conteaza), voiosi.

Cristina super vacantza! Ati avut de toate, inclusiv emotii si aventuri. Eu astept poze.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput