Aspirante optimiste > 20 ani (259)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Gata am venit.De fapt am venit de duminica seara dar am fost obosita.
Apoi o sa incep serviciul si ..ma duc saptamina asta pe acolo sa ma obisnuiesc cu chestiile.Si de-aia nu am mai fost activa.S-au intamplat foarte multe chestii.In primul rand asta cu serviciul a aparut asa ..fara sa fi stiut ceva dar sper sa fie ok ca daca mai stateam mult in casa nu ma mai puteau misca decit cu patura:(((((
BTW, am fost la endocrinolog..si am plans o ora dupa ce am iesit acolo.M-a terminat de fapt stiam ca asa o sa fie , pentru ca medicii endocrinologi asa sint iti spun adevarul gol golut in fata.Ei bine dr e ffff simpatica dragura dar mi-a spus wake up , girl!!!! What the h...l is this??? Si mi-a spus uite cate kg ai..nu se poate asa ceva...nu ma intrebati ca nu va spun ...este ceva devastator si pentru mine...am luat enormmmmmmmmmmmmmm de multe kg in tara asta de ...ma abtin, cu mancarea lor fara gust si ..ma rog.
Cert e ca sant la dieta.Am inceput f brusc si ...azi mi-a venit rau..adica am mancat de dimineata o feliuta de paine prajita cu ceva si ..pe la 6 deja vedeam la dublu.Ma rog o sa si slabesc pentru ca daca m-am lasat de fumat restul e floare la ureche.Slava Domnului ca e ceva ce poate fi remediat si bine ca nu sint slaba ca nici in extrema ailalta nu e bine.
Ca atat..analize astept sa-mi vina...ca mi-a luat si singe cred ca nu mi-am luat sange toata viata cit mi-am luat din august pina acum:)))
Voi ce mai faceti dragelor?O sa-mi fie tare dor de voi..ca nu o sa mi pot bullshita cu voi..dar o sa intru seara.
De fapt si putin dimineata.Ca o sa am program de la 1-9.
In rest ..nimic...cind o sa ma mai eliberez o sa pun si poze.Si tre sa citesc din urma sa vad ce si cum.
Ce-i cu odiseea de ce v-a venit rau? Ce s-a intimplat acolo?
Va pupppppppppppp!!!!
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Marinycule...cand ti-oi trage una pe cocoasa aia daca nu ..stii cum???? Nu ma supara ca nu am nevoie sa ma enervez da?

Ptiu fir-as a naibii de ...aspiranta ce sant.Ca parca io vreau!!!!
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

HAIDI BRE NU VA TREZITI NICI UNA????
VALEU CE M-AM INROSIT!!!!
SI VAD CA NICI CM NU-MI VINE , E CLAR NU MAI E DE 30-32 DE ZILE A CRESCUT.OFF CA DACA NU-MI VINE SA MOR.AZI SINT ZIUA 33, NU?? CA VOI TRE SA STITI.:))))))))))))

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Crisaaaaaaaaaaa!!!!Manca-o-ar mama pe ea de fata frumoasa ca tare dor mi-a mai fost de tine.

Mai esti?

POZNICI CU NOI

8+ sper la o Andreea Raluca

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Neata si de la mine si multi pentru Crisa! Iti simtim lipsa!!!
Cine ne deschide si noua capitol nou? Dar o cafea cine face? pleaseeeeee

- pana la Craciunul din 2008

http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter spune:

Vreau si eu cafeeea!
NEATA'

http://tt.lilypie.com/B5JDp2.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

neatza!
iaca am sosit cu cafeauaaaaaaaa......

ioana

http://tt.lilypie.com/vFcSp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Io nu am userul comun si parola de aici ca v-as face.
Daca le are cineva si mi le poate da si mie pe PM ca sa va fac... cu cea mai mare placere

POZNICI CU NOI

8+ sper la o Andreea Raluca

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Aveti capitol nou aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115707

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pipo2008 spune:

Buna dragele mele!!!
Winter iti multumesc ptr incurajari si LA MULTI ANI!
Fetelor ma macina o intrebare , analizele la sange cand le pot face de la data conceptiei ca sa nu mai astept cu referinta catre test????!!!
Adica mai simplu la analizele de sange iese bb mai repede daca este pe acolo, adica eu azi fac 10 zile ;
sau cand as putea sa le fac ca sa nu astept pana sapt viitoare sa vad vine nu vine .

Mergi la inceput