Aspirante optimiste > 20 ani (259)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Corina...pana o sa se vada mesajele mele in timp real...probabil ca tu o sa te si intorci
insa sunt convinsa ca vei lua decizia cea mai buna

succes si sa fie cum iti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

mltumesc, noname!
dar eu nu merg singura ca mi-e frica asa ca hai cu mine!

scuzati ca ma bag atat in seama dar o fac ca sa pot discuta cu voi toate in timp real, sa scap de moderare!

iertare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pipo2008 spune:

Buna dragele mele!
Va multumesc din suflet ca mi-ati raspuns, o sa incerc sa scap si eu de primele 12 mesaje ca sa fiu si eu o data cu voi.
De sambata ma trezesc la ore din noapte si asa cum ai sp sunt fresh de parca am dormit nu stiu cat.

Mergi la inceput

Plus ca azi m-am speriat nu mai sunt atat de balonata dar parca am ceva in partea stg ma jeneaza in fctie de pozitie, sau cu ce sunt imbracata

Mergi la inceput

singurul simptom care nu a prevestit un bb a fost constiparea, nu stiu daca este regula , eu din contra inainte sufeream de constipatie , acum insa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

bai hartzagoaselor!

azi va dau eu cafeaua!!!!

ioana

Mergi la inceput

Azi insa balonarea a mai trecut , ma simt mult mai bine, sper ca este de bine , adica totusi sa fie bb!!

Mergi la inceput

Oana iti multumesc , pentru sfat!!
Azi, am scris mai sus, parca balonarea a trecut , dar oricum a tinut cam 4 zile de aveam senzatia ca-mi plesneste burta , azi mi-a ramas doar aceea senzatie de ghemotoc in stanga.
Off sper din tot sufletul sa fie bb.
Tu ce in ce stadiu esti??
Imi cer scuze daca intru asa in viata ta, sa-mi sp daca te deranjez!!!
Multumesc

Mergi la inceput

Stiu ca ptr fiecare fata este particularizata sarcina , insa as vrea sa cred ca nu m-am inselat in ceea ce priveste org meu, sambata fac testul , off niciodata nu am asteptat cu atata teama ,speranta si dragoste, o zi!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput