ORADEA (cap.25)
Raspunsuri - Pagina 3
daraban spune:
ciao la toti
simi vrem poze cu noul look,daca vrei sa ne arati.
va salutam pe toti 
dana si
delia (11.03.2007)
deliutza mamarutza
adi2003 spune:
Nu mai pun poze online decat cu flori, peisaje, animalute, perusi.
S-apoi e doar o tunsoare.![]()
Poze
cristina22 spune:
Simina-da' l-ai tait drept sau i-ai dat o forma? E frumos parul tau si la culoare, dar cel mai mult imi place ca e drept.
Aici io sufar, mi-ar placea sa am parul intins!
O zi buna!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Salutare tuturor !
Siminel, abia astept sa te vad cu noul look, sigur iti sta fff fain !
Cris, glumesti, nu ? La ce par misto ai !!!
Restul pe unde sunteti, cum sunteti ?
Io st la munci, am palpitatii de la combinatia de med si siropuri, tremur toata, parca as fi luat 1 tona de energizante si droguri, cred
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Gabi_K spune:
offf, si eu as vrea par intins...
Simina, sunt si eu fff curioasa!!!!!
Ce mai face cumnata ta, cum se simte?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
cristina22 spune:
Daria-da' n-a trecut nesuferita asta de viroza!!??
Baga ceva complex de vitamine.
Paru' intins e o veche fixatie de a mea. Am avut o perioada cand umblam cu placa de gat, ca numai asa se poate, daca-l intind non stop.
Ce vreme posomorataaa!! Pe mine ma influenteaza. Dimineata mi-a luat ceva timp pana am reusit sa ies din groapa si sa ma apuc de trebi.
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
cylyche spune:
Buna ziua fetele !!!
UIte eu ca de obicei acasa ,acum am pus pe foc mancarea.Imediat vine si tati acasa...
Eu am par drept ,mie mi-ar place sa am par ondulat sau cret.Fiecare isi doreste ce nu are.
In rest chiar e urat afara ,m-am gandit sa ma duc azi la dr de familie sa-l masuram pe Edy ,dar cu vremea asta ma las pagubasa.Cred are in jur de 7 kg ca asa mi se pare de greu,luna asta facem si vaccin.
O zi frumoasa sa aveti!!!
Gabi_K spune:
Dragi oradeni, inspirandu-ma de la ideea lui Marius, am facut un album pe webshots, se numeste dcoradea pt cei care activeaza la acest topic. Cine vrea sa-si incarce acolo cateva poze, sa-mi dea PM pentru detalii. (parola) Eu propun ca fiecare sa-si faca un mic album, public sau privat. La albumul privat vor avea acces doar cei care cunosc si parola.
Va pup si astept pozeee!!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
szivarvany spune:
Gabi, da clar k punem poze cu cei mai cei dp DC :-)
Btw, chiar zilele trecute am revazut poze vechi din parc ... cu tine, Mercedes si Giulik ce ink nu umbla singura ... facute de Siminel. Moama ce a mai trecut timpul ...
Cris, merem la teatru, da ??? Mercedes, da ??? Ne dam intalneala si merem toti in gashk precum sarmalele :-))) Vreti asa ? :-)))
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada