ORADEA (cap.25)
Raspunsuri - Pagina 15
marius spune:
quote:
Originally posted by Gabi_K
m-am intalnit azi cu sotul lui Mercedes, deci tinem pumnii maine dimineata!!!!!!!!!!!!!
Ma doare capul de nu mai pot:( Macar se incalzeste vremea...
Marius, ca sa-ti raspund la intrebare: cand va fi Simina in asemenea situatie, vom avea noi emoti pt ea:) si bineinteles familia ei:)))
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Apoi ne ducem de nasi macar sa ne acoperim emotiile, nu?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Ce faceti, cum sunteti ???
Eu rontai covrigi cu mac, de la patiseria de langa Dandelli de langa Cec de langa pizzeria Capriciosa :-) Moama de buni sunt cu sana.
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
szivarvany spune:
si io abia de o luna am descoperit o k m au trimis colegii dupa provizii ![]()
Mercedes, te asteptam cu vestile bune, tinem pumnii sa treaca repede ! 

Daria &
Gabi_K spune:
io acum am bagat la bord un baton de casa tras in glazura de cioco... bineinteles dupa mic dejun
Mercedes sper sa scapi repede si usor!!!!
Simina, ceva vesti?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
blaganadia spune:
Buna dimineata.
Cum mai sunteti? Vedeti ce s-a innorat afara? Cred ca vom avea un wd cu ploaie
.
Daria, vad ca ne cresc copiii!!! Si Rares la inceput la gradi primea cafteala aproape in fiecare zi de la o fetita, apoi s-au intalnit la hinta si s-au imprietenit, s-au imbratisat, s-au pupat. Intr-o zi imi spune ca Melisa, fetita in cauza, nu mai este indragostia de el, ci de un alt baiat, si era cam busulit. In ziua urmatoare o intreb pe fetita, si ea smecheruta se intoarce de la usa si imi spune ca tot pe Rares il iubeste numai ca dorea sa-l necajeasca. Va dati seama ce bucurie pe fiu-meu care ranjea cu gura pana la urechi
O zi buna tuturor.
PS - Si insorita ![]()
http://lilypie.com/pic/070207/zNTy.jpg
http://b3.lilypie.com/CmyWp2.png
cristina22 spune:
Helouuu!!!
Simi-ceva newsssss???
Ce vreme posomorata!!
Io ma pregatesc de un chef, d-asta, matinal!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Cine vine cu noi duminik la teatru ???
Siminel, esti ok ? Da un semn ...
Cris, spor la kefuieli ! Matinale, cum or fi :-)
Mercedes, te asteptam !!!
Nadia, cand va vede omu` ?
Io am dus cupilu` la gradi, a fost foarte multumita, m a pupat mult de tot. Moama ce mai merge santajul asta cu nu mergi la gradi daca ... :-)))
Daria &
AllyMcBeal spune:
Mai,ne-a lovit pneumonia !! Din senin,Alexia a facut febra la 5 dimineata,care a persistat si dupa Nurofen.Nu avea nici un alt simptom.Dupa masa am dus-o la Dr.,care a zis ca are la unul din plamani pneumonie - de natura virala.Pana acuma nu a mai facut ,decat bronsite.I-a dat Augumentin si Nurofen.Nici acuma nu se manifesta nicicum,decat ca e putin calduta.Dar mananca,bea ceai,se joaca...Nu am dus-o la gradi.
Faine timpuri traim ! Sa ne fie frica sa iesim in lume,ca luam virusi !
Medeea tuseste din cand in cand,dar nu ingrijorator.Ii dau ceai de ceapa si sirop de patlagina.O sa o duc si pe ea duminica la dr.,cand merg cu Alexia la control.Apoi urmeaza vaccinul de 2,6 ani.
Si pe mine m-a prins ceva,dar eu nu ma bag in seama.Mai bag cate o tigara,sa ma dreg...
Daria,la ce teatru mergeti?
A fost cineva la Muzeu,la expozitia de figuri de ceara?
Am planificat pe maine o tura de amandine,ca s-au indragostit ai mei de ele.(de pe culi).