Revin ca mai am niste intrebari.
Dar din pacate nu stiu daca mai citeste cineva subiectul.
Am fost la notar si am aflat urmatoarele: trebuie sa refacem cadastrul, iar apoi mergem din nou la notariat unde se face un act aditional la contract. Tb sa vina inclusiv proprietarii care mi-au vindut.
Am vb si cu un cadastrist, care a spus ca nu a mai avut asa o situatie pina acum si sa nu cumva sa ne invirtim in cerc: la Oficiul de cadastru sa i se ceara actele ( noastre ) din care reiese ca detinem boxa, notarul sa nu faca actele pina nu are cadastrul. Si tot asa.
Aveti vreo idee? Trebuie facut intii cadastrul si in baza lui se face anexa la contract, sau invers: mai intii rectificarea si apoi cadastrul?
De asemenea: aveti idee daca intr-un cadastru se trece numai partea de pod care este circulabila? Iar cealalta care este necirculabila nu mai este trecuta, intrucit teoretic nu poti circula in zona respectiva, drept care nu poti sa platesti impozit pe asa ceva?
In acelasi timp intr-un contr de vz-cump nu tb trecute toate boxele si incaperile pe care le ai, chiar daca nu sint circulabile ( daca au o inaltime de 1 m )?