Cafea cu aroma de femeie-73*
Raspunsuri - Pagina 6
ramyteo spune:
Eh , da pai cand ma gandesc ca daca ma tineam de facultate acum eram la masterat si era bine. Dar am renuntat la facultate cand mi s-a imbolnavit mama si am zis ca decat sa dau banii pe faculta mai bine o vad pe ea bine dar nu a fost asa. Acum am o fetita care ii multumesc lui Dumnezeu ca e bine!
Pana nu iesim la capat cu toate nu pot face nimic chiar nimic si eu sunt mai pretentiasa de la mine nu pot sa ma las chiar asa cred ca de asta am si starile astea, vazand cum mere treaba cu banii , si cum stau pur si simplu stau ca nu am ce face trebuie sa stau cu Teo nu am cu cine o lasa sa ma pot duce si eu la un serviciu si pe un kkt de salar... of cred ca deja o iau razna sincer. Trebuie sa mai astept sa vad in toamna sa imi pot duce fata la o gradinita dar ne e greu ca fata mea mi-a facut o criza de plans , nu acum, pana a ramas fara aer si s-a invinetit toata si ne e cam frica de ea sa nu imi faca spasmul plansului ca asa ne-a zis dr. tre sa avem grija de ea si gata.
Asta este am o stare in care nu as vrea sa fie nimeni sincer. Va pup pe toate.
Teo si mami

aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by principe
neata,
Aiduta ia o cafeaia si o tigare cocainizata,si inainte.
TOTUL o sa iasa BINE,ai sa vezi.
haideti,e timpul carnavalului ,trebuie sa fie numai chiot de bucurie.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
... bey , tigarea aia nu e voie acum , ca in momentele astea da dependenta
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Da am imbatranit si nu am realizat nik pana l;a var4sta asta ceea ce e nasoala treaba!
Teo si mami
multa sanatate si tot ce iti doresti 
Si sa nu te mai aud ca nu ai realizat nimic. Auzi? Ai o perloasa scumpa si sanatoasa ... crezi ca restul conteaza prea mult?
Gandeste-te mai bine. Si noi am inceput din chirie si un portbagaj de dacie de haine , un tv mic , un video si un ap foto super. Si ani de zile in datorii (de care nici acum nu am scapat...) , ca am achitat , am facut altele ... si acum platesc 2 banci (nu zic cat ca
)... si crezi ca conteaza? Nu conteaza iti spun eu
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Si oare pt ce draq am facut toate astea si toate sacrificiile ... iti spun eu ca au fost muuuuulte , pt ce , daca nu are cui sa ramana?
Ne-am dat cu capul de pereti si am realizat f multe in timp scurt pe forte proprii ... si ce pt daca nu pt copil? Oare la anu mai pot sa zic ca am copil?
Hm , ce viata de cacat ...
Asa ca ai de ce sa fi multumita si nu mai fi asa nefericita ca atragi necazul
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
ramyteo spune:
Asa e Aida dar sper sa pot sa-mi revin cat mai repede din asta, depresia de kkt, si sa fiu iar eu cea din nainte cu zambetul pe buze.
Aida dar de ce crezi asa? Chiar asa rau e aia mica? Eu sper sa nu fie asa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doamne fereste. Acum si tu ....hai te rog sa fi tare nu ca mine o plangaciasa. Te pup
Teo si mami

aidaciolac spune:
Eu nu sunt absolut de loc plangacioasa , doar realista.
Si trebuie sa fi tare realist in astfel de cazuri , ca sa poti sa faci ceva. Daca reusesti sau nu sa faci ce ti-ai propus nu mai depinde de tine. Este o boala pe care nu o poti controla.
Oare chiar nu stii ce inseamna cancer?
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
ramyteo spune:
Eu plang numa asa din senin da cu lacrimile in ochii va zambesc si vreau sa va povestesc ce i-a facut Teo la Tibi a meu.
ieri o ducea in carca si fata ii zice :hai tati sa fugim de mami" la care tatasu ii spune "nu pot ca-s batran" si fata ii zice "si Mos Craciun e batran" ce i-a facut-o micuta ,nu?
Teo si mami

ramyteo spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Eu nu sunt absolut de loc plangacioasa , doar realista.
Si trebuie sa fi tare realist in astfel de cazuri , ca sa poti sa faci ceva. Daca reusesti sau nu sa faci ce ti-ai propus nu mai depinde de tine. Este o boala pe care nu o poti controla.
Oare chiar nu stii ce inseamna cancer?
AidaPOZE
Matza Emma in actiune
BA da Aida stiu foarte bine ca mama mea a avut la pancreas adica pancreatita , bunica mea la colon, strabunica mea tot la colon, astia din partea mamei si din partea tatei toti au avut probleme cu tensiunea si din asta au murit, hipertensivi, am umblat si eu prin spitale cu ai mei inca de la o varsta destul de frageda, e foarte greu, dar totusi cand e vorba de un copil incerc sa refuz realitatea sa cred ca totusi e vreo scapare chiar daca nu e. Of, viata asta se spune ca Dumnezeu ii ia la el pe cei iubiti de el sa nu chinuie pe acest pamant, mama mea a murit imediat dupa SF. Pasti si preotul ne-a invatat ca sa zambim ca a scapat de rautatile pamantului si de chinurile vietii, si sa spunem "Iti multumesc Doamne ca ai scapato de chinuri si de dureri". Iti spun sincer cat plangeam eu inainte si cand a murit nu am mai putut plange o periada buna , nu stiu de ce?
Hai ca nu iti mai impui capul cu ale mele , va pup si sa o pupi pe aoia mica din partea mea daca ar fi aici as pupao neintrerupt ca i-am vazut pozele si chiar ziceam catre Lena ce copil frumos ai si ce isteata e! Asta chiar cand m-am bagat si eu pe forum , desii nu stiam prea multe despre voi.
VA pup
Teo si mami

ia si o tigare cocainizata,si inainte.