Cafea cu aroma de femeie-73*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

pai nu inteleg cu cartea, ce insemna ca nu e platita cateva luni; adica, legal, el are vreo vina? ca ma gandeam sa intreb si eu contabila de la firma la care lucrez cum e treaba

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Ce vina? Vina noastra e ca a tras de el adica a profitat de el cat au putut si apoi nu i-au platit cam 6 luni din cate imi aduc aminte. De cate ori m-am certat cu fosta sefa a lui ca zicea ca sa ii inapoiem banii si o intrebam ca daca chema pe cineva sa-i lucre la casa numai atat trebuia sa-i dea? Si o intrebam de cartea de munca si era disperata ca se apuca de urlat si zicea ca sa mearga sa si-o scoata. Urlam si eu ca nu mai puteam de nervi . Of cate si cate a facut femeia aia numai cate stiu eu. Lua bani si nu ii spunea sotului ei si era obsedata de pantofi mergea si isi lua pantofi dar avea la datorii cat casa scanteii de mari.
Cred ca am ajuns prea departe cu povestile.

eu

Mergi la inceput

Sunt zapacita de cap ca la Teo ii creste febra si noah...
Da am vrut sa zic ca are 6 luni neplatite pe cartea de munca.

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Sunt zapacita de cap ca la Teo ii creste febra si noah...
Da am vrut sa zic ca are 6 luni neplatite pe cartea de munca.

eu

Daca mergeti la inspectoratul teritorial de munca cu sesizare referitor la neplata salariilor, neinchiderea cartii de munca sau refuzul eliberarii ei e imposibil sa nu se duca in control la firma. Orice modificare de contract se anunta in maxim 5 zile de cand s-a intamplat. Altfel sunt amenzi foarte mari si ma indoiesc ca fostii patroni ai sotului tau vor vrea sa la plateasca.

Lali

Mergi la inceput

Lali ei nu mai au firma doar spatiul care l-au dat in chirie. Si asta e de acum doi ani ,sti?

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Nu stiu dar totusi trebuie sa se poata face ceva.Nu sunt de specialitate dar mintea mea rfuza sa creada nu se poate inchide cartea de munca .
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

da, si eu zic ca aveti castig de cauza legal, mai ales daca n-a semnat stat de plata; asta ar insemna ca ei n-am cum sa dovedeasca ca firma i-a platit salariile
si-acu revin, dar e ultima intrbare pe seara asta, promit: cele 6 luni sunt luni in care nu i-au dat salariul sau luini in care ei n-au achitat darile ref la impozit, cas, somaj s.a.md aferente contractului lui?

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Cafengitze va pe toate si va doresc noapte buna,pe maine.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Mergi la inceput

inca ceva...daca nu mai au firma nu au nici un drept sa-i tina cartea de munca...
mai, tu ai fost la camera? te-ai interesat?

ALICe
eu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dodo-pui

Cafengitze va pe toate si va doresc noapte buna,pe maine.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Dodo, multumim asemenea! un pup si de la mine!

ALICe
eu

Mergi la inceput