Leoaicele DC (10)
Raspunsuri - Pagina 11
katty spune:
Neata!!!
Ce fac dragele mele leoaice? Tot la cafeluta??
Anca, te inteleg, asa am fost si eu in noaptea cu cutremurul din Bucuresti, am avut insomnie, vre-o doua ore, am adormit pe la 3, m-am trezit cu citeva minute inainte de cutremur la 5,30, si dupa aia abia am adormit pe la 6 si ceva. Toata ziua am fost zombi!!!
Noi suntem bine, asteptam cu interes we!!!
Edit: am scos partea cu jobul ca mi-era teama sa nu fie reclama sau altceva!
Pupici!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
anca_vlad spune:
tot la cafea cred ca voi trece pe cafeaua 2, ca altfel nu stiu ce voi face pana la 17.00, voi dormi cu capul pe masa!
katty imi pare rau dar eu nuam cunsotinte in bucuresti, inchipuieti ca abia am invata cartierul si zona unde lucrez, intr-un an de zile!
dar intreb si eu daca stiti pe cineva care e interesat de un pa de 250.000 cu 3 camere mari in bloc de 3 etaje cu garaj si boxa in zona budapesta!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
catutza spune:
Katty , eu cunosc pe cineva dar nu are permis de conducere, asa ca...
Voi ce mai faceti, nu ai mai scris nimic de Andrei
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
katty spune:
Multumesc de raspunsuri, mai caut!! O sa repet si anuntul de pe ejobs, mai vad!
Andrei e ok, trece cu bine peste plecarea educatoarei, desi una din cele doua care au venit nu prea imi place! Am fost cu el la eco abdominala (luni) si i-a gasit totul in ordine, asa ca tot nu stim de unde provin durerile din partea dreapta jos cand merge mai repede!
I-a zis doctorita lui pediatra ca i s-a mai indreptat si coloana, dar ca mai trebuie lucrat!
Tuseste de cateva zile, aseara n-a tusit deloc dupa ce a venit de la gradi, dar l-a apucat dupa ce s-a culcat, credeam ca se sufoca, i-am dat Erdomed, Eurespal si sirop de muguri de brad si a dormit bine pana la urma!
varsta lui Andrei
Dodo-pui spune:
Katty
Andreiul si pe mama lui .Multa rabdare cu gimnastica
si totul se rezolva
.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
anca_vlad spune:
uf am scris si am sters!
am un somn de mor, de doua saptamani nu am dormit o noapte intreaga si in acelasi pat!
asa ma simt!

POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
catutza spune:
Buna seara !
Daria , nu ma uita te rog : in ce tava faci krem a la krem? Tava normala de aragaz sau una mai mica? Ca din reteta de 6 oua mi se pare prea mare tava de aragaz...
Anca , o noapte buna si intreaga de somn i-ti doresc 
Lilia , ce faci, ce e cu voi? Sunteti bine?
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Dodo-pui spune:
2008-02-15
Acorda ceva mai multa atentie alimentatiei, pentru a evita problemele legate de aparatul digestiv. Daca vei incepe un nou proiect, ai sanse sa il duci la bun sfarsit intr-un timp record.
Buna celor mai si mai...,
va doresc o zi frumoasa .
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
szivarvany spune:
La Oradea si Bors ningeee, ningeee 
Dodo, multumim de horoscop. Ce face Bogdanel ???
Katty, sanatate si la voi !
Catutza, cam 20 x 30. E super buuuna, dar micuta 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
katty spune:
Hello,
La noi nu ninge, dar nici n-as vrea!!! In weekend avem planificate mai multe drumuri! Am inteles ca se mai raceste!
Am pierdut ceva pe drum??? Ce e aia prajitura krem a la krem??????Vreau sa stiu si eu!
Gabi, multumim de horoscop!!!Azi se cam potriveste cu proiectul nou!
Azi vreau sa fac pizza iar, ca ma innebuneste Andrei!
varsta lui Andrei