tauroaice(24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

silvia - multa sanatate!
danelutza - ce-ti mai face manutza?
am facut vaccinul, eliza e ok, sper sa nu faca febra!stef are traheobronsita!iar!
pupici tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Danelutza,Silvia,Stef sanatate!A luat de la gradi Stef?OF,asa mi e frica de gradi...din cauza usurintei cu care se iau toate cele...Bine ca Eliza e ok!Eu de abia astept 8 martie,mergem la restaurant citeva romance,sper sa fie frumos.Nu am mai iesit de 8 martie de mult...dar ma revansez!

Mergi la inceput

jenn - da, de la gradi! asta e, n-avem ce face! pupici si distractie mare de 8 martie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salve!Fetelor, scuzati absenta, am avut niste zile mai pline.Sambata petrecere, duminica vizita la socri si ieri program de curatenie la mama pentru ca azi urma externarea si am vrut sa o scutesc de munca.
Silvia multumim pentru urari.Avand in vedere ca abia azi Edi a petrecut cu , urarile sunt binevenite.De 8Martie poate incingem o petrecere pe .Eu aduc sampania virtuala si striperii de pe YouTube
Gabitz Stefan mic si bolnavior.
Jenn la cate petreceri am avut in ultimul timp nu cred ca mai iesim de 8Martie la restaurant, dar sigur vom petrece cu mama si cu sora mea, daca se tine de promisiune si vine acasa.
Salutam cu drag toate tauroaicele!
Noapte buna!Ne auzim dimineata la

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

'Neata!
Nu stiu ce vreme o fi pe la voi, dar la noi ninge si e frig
Chiar ma gandeam ca se apropie primavara, dar m-am inselat.Si sigur iar v-a veni si un val de virusi
Va astept sa bem cafeluta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Eftimie C.- supertare programul de 8 martie. Si la noi a nins dimineata si baietelul meu s-a suparat f tare ca aplecat primavara la treaba ei si el nu s-a plimbat cu bicicleta cu taty.
Dar l-am linistit eu, i-am zis ca primavara se intoarce, trebe sa vina si
si la fete

Mergi la inceput

neatza.
la noi nu ninge, da e frig si innorat. bate vantul foarte tare.
pupici dulci (fara virusi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Noi am fost in w-e plecati la munte, numai cu flacaul al mare. A fost super, au fost si cumnatii cu nepotica a mare. Aproape toti am skiat, apoi am fost la o petrecere.

Edi! Scuze pt intarziere

Gabitz, cum mai e Stef? Dar Eliza, a trecut cu bine peste vaccin? Va asteptam in parc.

Danelutza, tu cum te mai simti?

Jenn, asta e cu gradinita.. si noi am tras mult in primul an. Al doilea a fost sensibil mai bine si acu dac-a lipsit o data.

Silvia, ati terminat Augmentinul?

Gabi, tu ce mai zici?

Cu petrecerile de 8 martie eu zic pas.. mi-e nu-mi prea place 8 martie, il prefer pe 1 martie... da parca vaz ca-mi faceti pofta cu un chef virtual.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

ruxandra - multumim de intrebare. stef e mult mai bine..aproape i-a trecut.eliza e ok, n-a avut reactii la vaccin.
stef e in al 3lea an de gradi, dar se mai intampla si la noi...
daca ai chef de un suc....ma bag!
pupici tuturor.sa aveti o seara minunata!

Mergi la inceput

Ruxandra oricand sunt binevenite urarile.Multumim!N-ai de ce te scuza.
Gabitz, v-au pus la gradinita sa semnati hartie daca Stef vrea sa faca pregatitoarea cu educatoarea sau la scoala cu piitoarea invatatoare?
Ne auzim maine dimineata la o
NOAPTE BUNA!

Mergi la inceput