tauroaice(24)
Raspunsuri - Pagina 10
Eftimie C. spune:

Tare-as iesi si eu afara, dar cu raceala lui Edi nu risc.Pare frumos, dar vremea asta cu vanticel de primavara, aduce intotdeauna gripa ![]()
Suntem singurei si ne plictisim.Cred ca-l imbrac bine si ma urc in taxiu cu destinatia MAMA.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
silar spune:
Eheiii mai fetelor, de puiuti mei sunt multe de spus.Am un strumf mare de 4 ani si o micuta printesa de 1,1 ani, unul mai agitat ca altul, parca i-am facut din mers. Fatuca mea cel putin il cam pune la punct pe fratior, parca vad ca o sa stam toti drepti in fata ei
. In rest fiecare cu probleme lui de sanatate, Mariuta me are rahitism si Mihaita lipsa de calciu + platfus. deocamdata atat, asteptam, sa vina taty al nostru acasa, ca taree rau e fara el 
O primavara frumoasa si sanatate multaaaa
gabitz78 spune:
silar - sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei!
las ca o sa vina si tati..pana atunci ne "intretinem" intre noi, ca doar d-asta suntem aici, nu?![]()

pupici tuturor si sa auzim numai de bine!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Eftimie C. spune:
Hei Silvia sa-ti traiasca bb-ii.Suntem la o aruncatura de bat una de cealalta.Chiar zilele trecute vorbeam cu o amica de o vizita la salina de la Tg. Ocna si poate o vizita pe la Slanic Moldova si Onesti 
Gabitz, da, suntem aici
si cine are nevoie de un sfat sau de incurajari poate apela cu incredere.Uite, eu imi spun mereu ofurile si gasesc alinare pe acest forum.
O zi buna tuturor tauroaicelor!
Carmen E. si
silar spune:
Eftimie C.- la Salina la Tg. Ocna e super fain , mai ales bisericuta in sare e nemaipomenita, e si loc de joaca pt copii acolo cu leagane si toate alea, e nemaipomenit acolo. Eu am vazut familii intregi luiand masa acolo, jucand remy, numai ca sa aveti grija cum va imbracati. Vedeti ca are si site pe net salina http://www.salina.ro/. Am fost si noi vara trecuta. In tg.Ocna se mananca f bine la un restaurant La Michelle se numeste, eu cel putin nu pot trece prin Tg. Ocna fara sa ma opresc acolo, iar de Slanic ce sa va spun e nemaipomenit. Asha ca aveti ce sa vedeti.
Multi pupici si ghiocei 
Danelutza spune:
... bau
, mai rarut ca-i mai dragut, v-a fost dor de mine ?
Silvia bine-ai venit la tauroaice si sa-ti traiasca copilasii.
Carmen cum se mai simte Edi ?
pupici si sanatate multa.
pupici la toate 

Eftimie C. spune:
Buna seara!
Edi e mai bine, dar si-a dat drumul la tuse si transpira mult.
Wow, Silvia am vazut site-ul, multumesc.As pleca acum!
Danelutza ce sa facem, uite ne luptam cu raceala si cu singuratatea.Mai ce urat e fara tati acasa!

Carmen E. si
Danelutza spune:
Mie imi spui, cind a fost sotul plecat luna trecuta in Romania era asa de urit fara el iar Isabella cind vorbea cu el la telefon ii spunea "Tito, acata, acata, a nana", sa vina acasa macar sa doarma 
Ufff, sanatate multa si noi ne luptam cu tusea, dar aseara am pus miere intr-o ceapa si-i dau suculet din ala, sper sa-i treaca.

gabitz78 spune:
danelutza..hehehe...m-ai auzit cand strigai catalogul?![]()
multa sanatate micutilor.
noi suntem bine, decamdata...sper sa nu ne mai apuce...
pupici dulci si somn usor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Eftimie C. spune:
Danelutza multumesc pentru idee.Chiar ca maine-i administrez sirop de ceapa.Am auzit ca e foarte eficient 
Gabitz vrem si noi pupici
Buona Notte!
Carmen E. si