cablu de la Astral?

cablu de la Astral? | Autor: Christel

Link direct la acest mesaj

Are cineva un nr de telefon de la Astral(sediul din piata Hurmuzache- Muncii)?

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Alta solutie in afara de Astral nu exista ? Nu de alta dar eu am .. si vreau sa scap de el cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Multumesc mult pentru sfat, pot sa te intreb cat platesti tu abonamentul/luna la Astral?
Intreb pentru ca eu am o garsoniera care a fost inchiriata unei persoane si am sunat la Astral sa verific daca si-a achitat persoana facturile si mi-a zis ca a avut abonament de 75 roni/ luna si mi se pare foarte mult,asa scump este, am mai intrebat pe la altii si platesc pana in 30 roni/luna dar pe la alte firme de cablu.

Da, si ma gandesc ca viitorul chirias chiar sa se intereseze de alta firma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Eu pana la sf. lunii acesteia mai sunt client Astral(am fost din 2001). dar renunt pt. ca este scump si programe putine! Eu am abonament standard de 34 lei fara prea multe programe! Dar daca vrei un alt pachet platesti mai mult si e posibil sa fie atat!Mie si 34 de lei sincer mi se pare mult pt. ca nici programe nu sunt... nici conexiunea nu e prea fericita( tv.-ul din sufragerie reda alb-negru...caci pierde semnalul!!!)Asa ca noi( TOT BLOCUL) am strans semnaturi si am facut cerere la RDS ( oricum avem net si telefon de la ei).Au ab. tv mult mai redus ca pret ( aici nu stiu exact cat e: unii zic 21 lei altii 22 lei altii 26 lei...o fi tot pe pachete) Oricum au mai multe programe...
Pb. e alta...ca aceste firme au monopol pe blocuri... noi ne putem retrage de la Astral pt. ca a semnat majoritatea locatarilor ! Plus de asta..pt. rezilierea contractului trebuie facuta cererea cu o luna in avans...adica eu am facut cererea in ianuarie si abia la 1 martie ma decupleaza..si pana atunci platesc!Romanica noastra!
http://www.astraltv.ro/info_sucursala.php?id=buc

Mergi la inceput