Informatii utile Constanta 13

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

eleny79: ma bucur k esti incantata de Dr T....sper sa nu te dezamageasca insa si el...Si eu am fost pacienta si a lui si a dr L...si am incercat sa imbin ceea ce ma sfatuia el cu ce ma sfatuia ea, cu ceea ce citeam si sa incerc oarecum sa gasesc o cale de mijloc...
Stiam k monitorizarea se face cum spune T , dar nu-mi permiteam sa merg la buc sa stau atatea zile pt 1 min la echo, asa k am mers la dr L si i-am zis cum vreau eu monitorizarea...Pe atunci se platea fiecare echo separat, nu per total pt o monitorizare.si am platit atatea echografii cate imi erau necesare.. Ba mai faceam si analiza de progesteron( cand nu faceam stimulare) sa vad dc am ovulat sau nu.
apoi si ea si T imi spusesera de 3 luni monitrizare fara stimulare, 3 luni cu stimulare si apoi laparo, dar eu am ales direct laparo. L-am sunat pe T si i-am spus ce vreau..si in 3 zile eram programata pt laparo...
Pierdusem destul timp cu alti medici si nu mai aveam timp sa pierd si cu ei, asa k am mers pe schema mea si bine am facut...
Forumul acesta m-a ajutat enorm sa ma informez si sa stiu ce am de facut, astfel incat sa stiu ce sa le cer, ce sa ii intreb si ce pretentii sa am de la un medic...
Apoi si in sarcina, citeam despre anumie analize care trebuiau facute si pe care d-na L nu mi le prescria, dar eu o intrebam foarte frumos de ele , dansa imi explica( ceea ce eu stiam deja)iar eu hotaram daca sa le fac sau nu
Conteaza enorm sa fim informate ...
Mult succes in drumul pe care ai inceput sa mergi si sa culegi roadele cat mai curand!

Madalina33
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

quote:
Originally posted by Mari_lolutza
IOANA P76, d-na dr. L. inca nu mi-a spus nimic de inseminare, dar mi-a cerut spermograma sotului. Azi ma duc sa iau rezultatul, dar sint convinsa ca e foarte bun. Asa ne-a spus, asa am facut. Si eu sint de parere ca trebuia sa ma cheme la echo de mai multe ori, pt. ca foliculii mei nu cresc fara injectii. Cred ca daca imi mai dadea injectii, ramineam din prima luna. Acum am luat singura hotarirea sa fac stimulare cu closti in z 3-6 si gonal f in z 7-11. Martea viitoare ma duc la echo si tot atunci duc si spermograma. Om vedea ce-o mai fi mai departe.

Scuza-ma ca-ti zic asa direct, dar e bine sa fii realista si sa-ti dai seama ca nu ai cum sa fii sigura ca ai fi ramas insarcinata daca iti dadea mai multe injectii! Poate ai fi avut inca un folicul, doi, dar asta nu-ti garanteaza reusita! Ce sa mai zicem noi care am facut fiv, am avut embrionii pusi la momentul oportun si nu am reusit..doar se stie care sunt sansele, cam 30% la fiv, 8-10% la inseminare, deci iti dai seama care sunt la un contact sexual programat, chiar dupa stimulare, doar se stie ca in medie, la un cuplu fertil, sansele de a concepe intr-o luna sunt de 25%, deci..nu ai cum sa fii sigura de nimic.
Sa nu intelegi ca te descurajez. Dimpotriva, iti doresc mult noroc, ca de asta avem nevoie poate mai mult decat de o injectie in plus sau in minus..

toate fetele!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

IOANA P76,stiu ca esti bine intentionata, dar, avind in vedere ca am ramas de multe ori, am indraznit sa sper mai mult. Acum ramine de vazut ce se va intimpla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Mai fetelor, dar voi pe unde stati ascunse?? Nu mai face nimeni tratamente, monitorizari si altele?? Chiar si fara.....vreau sa mai vad si eu subiectul pe prima pagina!!
Se pare ca numai eu am ramas cu state vechi la capitolul aspirante...trebuie sa se intample ceva anul asta!!
Madaluta: Ai reusit sa ajungi la medicul de famile? Ce impresie ti-a facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Tot eu.....
Stiti p ecineva care a facut tratament pentru trompe la Techirghiol?? Ceva in genul Sovata?? Tot stau pe tusa ( ma refer la inceperea procedurii pentru FIV) din cauza acupuncturii si a tincturilor ...parca m-ar bate un gand...

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Maria, nu stiu sa-ti zic nimic despre Techirghiol, dar nu am auzit sa se faca acolo tratamente impotriva infertilitatii.
Si nici despre Sovata nu am o parere prea grozava, pt ca tratamentele de acolo (din cate am citit despre ele) mi se par mult prea depasite si nici nu stiu cat succes au, eventual la desfundarea trompelor, dar altceva..n-am auzit.
Si tu daca faci fiv si vrei sa incerci cate cava, poate ar fi mai bine laparo, sa te lamuresti cum e hidrosalpinxul ala.(parca imi aduc aminte ca n-ai facut, dar ca erai suspecta ca ai, nu?)
Nu am fost la subiect, cu info utile Constanta, dar nu-i nimic, ca deschid acum un subiect nou nout!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Va astept la subiect nou AICI si daca va face placere sa-l votati aveti cate o si un

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z.cora spune:

quote:
citat din mesajul lui mav

Fetelor, deja am vorbit cu mari_lolutza sa o ajut cu PREGNYL de 5000UI. Ea a spus ca ar avea nevoie de 2 doze, eu am vreo 9-10, au termen pana in nov 2009, le-am pastrat la frigider. Daca mai are cineva nevoie, spuneti acum, ca va ajut cu placere (si gratis) daca pot!

9+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Buna, ma intereseaza daca mai ai Pregnyl ( urgent 2 doze )si cum iau legatura cu tine in cazul unui raspuns favorabil .Multumesc anticipat.

Mergi la inceput