Cafea cu aroma de femei-72*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Salutare fetele.
La mine nu a mers netul de ieri acum de abia l-au facut.
Dodo ,Mire a inceput lucru si nu mai prea are timp sa intre pe calculator (probabil ca-i satula ca sta de dimineata pana dupamiaza numai pe calculator).
Aida-Te pupam si tinem pumnii sper sa fie bine. Doamne ajuta!
Hei soramea Ina iei batuta cu agitatia ta ca stresezi bebele.
W te pupam si sanatate multa.
Alic-ce mai faci?
Maadi si celelalte

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ramy ma bucur ce esti bine si am aflt si despre Mire .
Atat am strigat dupa tine/voi ieri .
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Dodo te
Eu sunt aproximativ bine , ma-a prins curentul si ma cam sacaie toata partea stanga de masele nici treaba prin casa nu imi vine sa fac.
Cu Mire acum am vb la tel. A zis ca ma suna dar inca e la lucru si probabil avea ceva de lucru.
Voi ce mai faceti?

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Mey cu ce sa incep
intai cu cea rea
-Sotul are nevoie de aparat auditiv
Acum cu bune
-Bogdi deja se "clonteste" cu mine in "propozitii"de genul:"Ei apa Bodo"(ei nu mai bea caci e apa lui Bodo) sau "Nu naine nani"(nu maine fac nani)
-Nu mai este racit;
-Sotul a inceput de marti lucrul la noul job( Doamne ajuta! sa fie bine)
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Mergi la inceput

Of mai imi pare rau pentru sotul tau. Ma bucur ca Bogdi se cearta cu tine
Cand necazurile vin, vin toate parca nu mai pot, eu sunt atat de necajita de imi fac numai rau ca deja ma doare in piept. nu din cauza sanatatii su nt necajita dar nu cred ca ar fi cazul sa ma plang. Am stare de plans numai un impuls sa-mi dai ca nu mai pot, ieri mi s-a facut rau ca am plans ca o ....
Of
Doamne ajuta sa fie bine cu locul de munca a sotului tau Dodo.
Pupici

Mire iar face injectii dar de data asta cu calciu si magneziu ca am vb cu ea la tel de asta nu ti-am raspuns. Cica si-a mai revenit poate ca intra si ea pe aici azi.
VA pup

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Apoi mey Ramy stii tu cum se zice toate bube rele in fam noastre.Dar capul sus ,pieptul inainte si la lupta cu toate necazurile
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Mergi la inceput

Apoi mei Dodo de cand ma stiu tot rau parca si mai rau si tot asa. nu stiu cum sa mai fac sa fie bine. Aiurea ca nu ma mai tin nervii!

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramyteo

Apoi mei Dodo de cand ma stiu tot rau parca si mai rau si tot asa. nu stiu cum sa mai fac sa fie bine. Aiurea ca nu ma mai tin nervii!

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Te cred dar vezi DD ii incearca doar pe cei ce-i iubeste.Eu asa ma consolez.
Doamne ajuta1

In oraselul copiilor

Mergi la inceput

cine stie ce va fi de acum inainte. Daca continui asa....

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Ce ai patit?Activeaza-ti PM sa putem "macani"
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Mergi la inceput