Aspirante optimiste > 20 ani (258)
Raspunsuri - Pagina 19
gaby76 spune:
marinyka mea
fata!!!! Nu te ignor da' m-am gandit ca sa nu se fi pierdut Crisa prin LV ca pe acolo te cam ia valul...cred, ca doar n-am fost in LV![]()
Oana, am inteles ca te-ai facut prietena cu buda si-o tii in brate ![]()
![]()
... Lasa buda si ia-l pe sot in brate ca-i mai bine!!! Stiu ca-i tare naspa cu starile astea de voma ca in noiembrie am tipat o saptamana incheieta la pantofi de-am zis ca nu mai scap!!! Si nu luam duphaston ci acid folic!!!
http://tt.lilypie.com/0RIJp2.png
http://s220.photobucket.com/albums/dd96/gabriela1976/?mediafilter=all
pana pe 28 august ![]()
alinushca spune:
Fetele am intrat si eu sa va pup! 

Chiar asa, Crisa ce faci? ![]()
Marinik, chiar ti-e nasol de la bromcriptina? Io m-am automedicat cu progesteron pana la urma si parol d'honeur ca ma simt mai bine... ce nasol ca noi femeile depindem de atatia hormoni si prostii... ce aiurea ca ne afecteaza numa pe unele dintre noi ca apoi sa vina altele deshtepte care n-au avut in viata lor o problema si sa fluture pe sub nas ca ele au ramas din prima si a fost totul minunat! grrr! 
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ? ![]()
miruna22 spune:
ce fac fetele?
pe mine ma mananca sa fac un test!
http://www.tickercentral.com/view/9b4k/6.png
claudinna spune:
pup fetele}{
ce faceti?
miruna, da-i drumu si fa un test ca sunt curioasa!!
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
9+
oanaiacovita spune:
Servus,fetili...
Miruna, hai cu testu'...ca suntem in pauza cu testarile si avem si noi nevoie de vesti bune 
Claudinna,Alina...
Ce fac fetele?
Crisa, hai cu poze...![]()
Gaby, il iaupe barbat in brate, dar se pare ca iau iar buda in brate in seara asta...nu stiu ce nu imi prieste..
Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!
my pictures
visul
CrisaS spune:
Fetelor sint suparata moarta.Mi-am pierdut un inel...inelul cu valoarea sentimentala cea mai cea mai...Nu mai pot imi vine sa urlu.
O sa ajung acasa si va pun poze ca am multe si tre sa le resize tre sa le pun pe photobucket...dureaza.Am vista pe laptop si vista nu are resize pictures.Ce misto.
In rest mi-e dor de voi...abia astept sa vad ce-ati mai scris.
Mai ne merg la endocrinolog...am intrat sa vad si eu ce zi a cm sint:)) dupa ticker ca nici nu mai stiu si ma cam incearca si nu vreau sa fac mizerie prin avion:)
V apup si va pun poze maine.
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu 
oanaiacovita spune:
Crisa,imi pare rau pt. inel...
Oana
my pictures
visul
Rallu spune:
Buna fetele,
Sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru.
Am 28 de ani, peste 6 luni fac 29, casatorita, si de luna asta am inceput sa ne pregatim pt. bebe.
Am amanat pana acum din cauza starii mele de sanatate (care nu e deloc grozava) dar in final am decis ca totusi ar merita sa incerc.
Din pacate am fost diagnosticata cu ovar poli-chistic si mi s-a spus ca slabe sperante fara tratamente.
Ne-am hotarat totusi sa incercam in mod natural pana in vara (daca tot n-ai incercat deloc nu poti sa stii, poate merge) si daca nu de abia atunci sa ma apuc de tratamente.
Eu stiu...poate sunt norocoasa...sau poate nu...(ce-i drept dupa ce am iesit din biroul medicului nu m-am simitit prea norocoasa).
Tineti-mi pumnii.
Raluca
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
oanaiacovita spune:
Neata fetili!
Haideti ca v-am pregatit
...
Cine mai doreste, cine mai pofteste...![]()
Rallu,bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta. Odiseea are locuri libere.![]()
O saptamana superba sa avem si cu teste cu II...
Oana
my pictures
visul
Rallu spune:
quote:
Originally posted by oanaiacovita
[
Rallu,bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta. Odiseea are locuri libere.
O saptamana superba sa avem si cu teste cu II...
Multumesc...
Sa vedem cat de norocoasa sunt.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."