Aspirante optimiste > 20 ani (258)
Raspunsuri - Pagina 11
flo.flo spune:
deci ziceti ca liniuta aia nu poate sa fi iesit din greaseala acolo... 

parca imi este si teama sa ma duc la toaleta sa nu ii vad pe rusi acolo.bhcg nu pot face ca sunt la servici pana diseara la 8 (as fi vrut sa stau acasa astazi numai ca nu mi-am putut lua liber) Mai am o mica problemuta - am o stare de rau in sensul ca am impresia ca o sa racesc si stiu ca nu e tocmai bine.Medicamente nu vreau sa iau...
deci se pare ca sunt
nu va dau inca de baut mai astept sa mai vad un test sa ma conving eu dar va dau cate o
ca mi-ati facut galerie ieri
monica_dicut spune:
Mai fa inca unul maine dimineata ca sa te convingi
Medicamente NU lua. Decat daca iti spune doctorul si ce iti spune doctorul. Mai bine bei ceai si mananci multe lamai si portocale pt vitamina C.
Pupici si ai grija de tine
POZNICI CU NOI
7+
EL NINO
noname spune:
neatza!!!
Felicitari Yubi si Flo 
sa aveti sarcini usoare si la termen, Bebei sanatosi , frumosi si cuminti.
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
flo.flo spune:
Multam de felicitari dar parca nu imi vine sa cred......
din bucuresti sunt
de dimineata am facut un barza gold (cred ca am zis bine) - ce stiti poate da erori?
oanaiacovita spune:
Fa maine dimineata un surecheck..este unul din cele mai sigure teste...
Cred ca la Synevo in Bucuresti poti face si maine bhcg...macar sa dai un telefon, sa vezi.
Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!
my pictures
visul
alinushca spune:
yubi, sunt cu ochii pe tine. sa dea DD sa fie bine si sa vezi bebe si mai ales sa te simti tu bine! 
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ? ![]()
Alexa.1983 spune:
Neatza....
FELICITARI Flo....
YUBI sigur esti gravidutza![]()
...testele alea minut am inteles ca ies
negative din principiu...nu te stresa...
Monica pe mine nu ma pupi ???

....Luna asta vine
...
LAURA
Codruta27 spune:
Flo, nu vreau sa zic, dar zic: "Ti-am spus eu!" Yupiiiii!!!! Hai la Odisee!
Yubi, nici la PanMed nu fac bhcg? Din cate am inteles eu e unul dintre cele mai mari si mai bune laboratoare din Craiova. Da un telefon!

pentru toate aspirantele mele, viitoare gravidute!
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
flo.flo spune:
Codruta "bine ca ai zis tu" sa stii ca ieri mi-ati dat sperante si de aceea mi-am facur testul de dimineata
. Mai astept sa mai fac un test doua si pe urma daca e merg la odisee - eventual luni ma duc si la medic. Luni o sa fiu in ziua 37 credeti ca o sa se vada? Oricum o sa merg ca eu nu iau nici acid folic, nimik...