buna!
Nu, nu ma obosesc sa cer trimiteri-prefer sa fac toate investigatiile cu plata, dureaza mai putin daca nu stau o zi la coada (in cazul in care nu s-a facut "suma" de pacienti pentru ziua respectiva de consultatie si nu mai intru deloc).
Maine merg la eco, si oricum o fac, pentru ca am niste dureri care se accentueaza si vreau sa stiu daca bb sta bine acolo.
VA PUP SI NUMAI BINE!
Cristina
Buna!
am fost la eco, totul pare ok, bebe are un cap atat de mare..are 15 sapt ,cum stiam si eu. ma bucur ca mi-a aratat coloana deplin formata.E destul de agitat-seamana cu mine!
va pup si numai bine!
Cristina
bravo, ma bucur ca esti ok si tu si bb...
sarcina usoara si numai bine
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Ecografii poti face cate vrei!
Medicul meu imi facea eco la fiecare consultatie! adica lunar.
Sanatate multa si cat mai putine griji in sarcina! Bucura-te de burtica si de bebe care acusica va incepe sa dea din manute si picioruse! sunt niste senzatii care deja bat la usa! nu?
karligutza
sunt mamica Adelutei
Ajutati-o pe Diana
Multumesc!
da, cred ca a batut deja..la fix 16 saptamani! unii spun ca e f. devreme la primul bb, dar eu am parte de f. mult stres zilnic, si am simtit ceva f. distinct....2 lovituri in timp ce scriam aplecata peste o masuta...a doua zi, aceasi senzatie: 2 lovituri in acelasi punct...apoi in alta parte...sunt sigura ca el a fost...e super