costel busuioc
Raspunsuri - Pagina 3
Anina_n spune:
Asta seara, in cadrul celei de-a 7 gale, Costel va interpreta "La donne e mobile".
Aici puteti viziona si asculta ultimele 3 melodii interpretate de Costel, saptamanile trecute.
Succes, Costel !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Anina_n spune:
Cu www.youtube.com/watch?v=rmxV5cY8n_g" target="_blank">interpretarea de aseara, Costel a intrat in finala de saptamana viitoare.
Bravo, Costel ! Succes !!!
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Edith27 spune:
Buna ziua tuturor!
Are o voce foarte frumoasa si mari sanse de a castiga !
Hai Costel,hai Romania !
Anina_n spune:
Maine seara, Costel va interpreta "La Traviata" si "Nessun Dorma".
Iata, si melodiile celorlalti !
Hai, Costel !
dana n. spune:
Maine seara este cumva finala?
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;
Edessa spune:
Am inteles ca in seara asta de la ora 23 Romantica Tv va transmite concursul la care participa Costel. Iar le Realitatea, Robert turcescu si invitatii lui dezbat acelasi subiect: COSTEL Busuioc.
Sa il ajute Dumnezeu si sa aiba succes!!!
Anina_n spune:
Se mai discuta si aici, subiectul !
Hai, Costel ! Succes !
Kostel spune:
Din san Francisco...Sincere felicitari Costele
Vocea ta mi-a uns sufletul si mi-a turnat balsam in durerea inimii mele de emigrant,Asi vrea sa ma intorc in tara mea dar coruptia ,hotia si minciuna ma vor omori foarte repede ROMANIA E O TARA PIERDUTA PENTRU CIVILIZATIE. In acelasi timp mi-ai rupt inima cu istoria ta din ultimii 4 ani .Sunt roman cu cetatie americana si de aproape 20 ani locuiesc in in San Francisco statul California ,USA ,
Ceea ce vreau sa-ti spun din expierenta vietii mele de emigrant e ca nu ai nevoie de nici o diploma ca sa arati lumii ca esti om si nu-ti trebuie nici o diploma sa-ti exploatezi talentul spre binele vietii tale si al familiei tale.Ce folos ca aproape toti din cei care ne conduc tara au diplome si nu sunt oameni,au furat totul ne fura in continuare si ne mint cu nerusinare fara nici o jena.
COSTELE NU TE INTOARCE IN ROMANIA ,DUMNEZEU TI-A INTINS MINA ,NU DA CU PICIORUL LA NOROC ,PENTRUCA NU TE VEI MAI INTILNI CU EL AI INTRAT IN ADEVARATA LUME CIVILIZATA UNDE VALORILE SE APRECIAZA SI SE RESPECTA
NU TE INCREDE IN NIMENI DIN CEI CARE TE LINGUSESC ACUM DUPA MARELE SUCCES AL TAU SI CARE MAI INAINTE TI-AU SPUS CA NU AI STUDII PENTRU A-TI PUNE TALENTUL IN VALOARE SA LE FIE RUSINE LA HOTI SI MINCINOSI
Ma uit la toate canalele de televiziune Rominesti aici in America si mi-e sila de toti care incearca acum sa-ti ofere cite ceva in Romania Rusine lor simai ales ministrului de externe care a spus ca trebuie sa te ajute ca esti un talent. Rusine domnule Cioroianu ,trebuia sa-i intindeti mina atunci cind a strigat dupa ajutor si toti l-ati respins ca nu are diplome.RUSINE LOR.
Costele oriunde in lume o vei duce mai bine ca in Romania pentruca ai iesit in lumea civilizata unde valorile se apreciaza si sunt exploatate contra recompensei considerabile.
COSTELE NU UITA!!!! INTOARCEREA IN ROMANIA VA FI SFIRSITUL CARIEREI TALE!!! VEZI CAZUL ILIE NASTASE,NADIA COMANICI,HAGI ,GICA POPESCU
TINERE I-ATI FAMILIA ORIUNDE IN LUME NUMAI IN ROMANIA NU TE INTOARCE
In curind vor ramine numai hotii parlamentari cu hotii din guvern,hotii din justitie si hotii din toate institutiile sociale si atunci se vor fura intre ei.
mathilda spune:
quote:
Originally posted by Kostel
Din san Francisco...Sincere felicitari Costele
Vocea ta mi-a uns sufletul si mi-a turnat balsam in durerea inimii mele de emigrant,Asi vrea sa ma intorc in tara mea dar coruptia ,hotia si minciuna ma vor omori foarte repede ROMANIA E O TARA PIERDUTA PENTRU CIVILIZATIE. In acelasi timp mi-ai rupt inima cu istoria ta din ultimii 4 ani .Sunt roman cu cetatie americana si de aproape 20 ani locuiesc in in San Francisco statul California ,USA ,
Ceea ce vreau sa-ti spun din expierenta vietii mele de emigrant e ca nu ai nevoie de nici o diploma ca sa arati lumii ca esti om si nu-ti trebuie nici o diploma sa-ti exploatezi talentul spre binele vietii tale si al familiei tale.Ce folos ca aproape toti din cei care ne conduc tara au diplome si nu sunt oameni,au furat totul ne fura in continuare si ne mint cu nerusinare fara nici o jena.
COSTELE NU TE INTOARCE IN ROMANIA ,DUMNEZEU TI-A INTINS MINA ,NU DA CU PICIORUL LA NOROC ,PENTRUCA NU TE VEI MAI INTILNI CU EL AI INTRAT IN ADEVARATA LUME CIVILIZATA UNDE VALORILE SE APRECIAZA SI SE RESPECTA
NU TE INCREDE IN NIMENI DIN CEI CARE TE LINGUSESC ACUM DUPA MARELE SUCCES AL TAU SI CARE MAI INAINTE TI-AU SPUS CA NU AI STUDII PENTRU A-TI PUNE TALENTUL IN VALOARE SA LE FIE RUSINE LA HOTI SI MINCINOSI
Ma uit la toate canalele de televiziune Rominesti aici in America si mi-e sila de toti care incearca acum sa-ti ofere cite ceva in Romania Rusine lor simai ales ministrului de externe care a spus ca trebuie sa te ajute ca esti un talent. Rusine domnule Cioroianu ,trebuia sa-i intindeti mina atunci cind a strigat dupa ajutor si toti l-ati respins ca nu are diplome.RUSINE LOR.
Costele oriunde in lume o vei duce mai bine ca in Romania pentruca ai iesit in lumea civilizata unde valorile se apreciaza si sunt exploatate contra recompensei considerabile.
COSTELE NU UITA!!!! INTOARCEREA IN ROMANIA VA FI SFIRSITUL CARIEREI TALE!!! VEZI CAZUL ILIE NASTASE,NADIA COMANICI,HAGI ,GICA POPESCU
TINERE I-ATI FAMILIA ORIUNDE IN LUME NUMAI IN ROMANIA NU TE INTOARCE
In curind vor ramine numai hotii parlamentari cu hotii din guvern,hotii din justitie si hotii din toate institutiile sociale si atunci se vor fura intre ei.
pai deja se fura intre ei caci dau cu paratul . se parasc unul pe altul dupa ce fura impreuna.