Zodia Gemenilor ( 19 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!
Da, blackgirl... probleme or fi vesnic acolo la noi.
Chiar ieri am mai aflat niste lucrurie de mi-am facut cruce.
Oricum, am inceput iar sa fiu nesimtita, am mai avut eu perioade de astea. Adica nu ma mai intereseaza ce se intampla in jur. Ma duc, imi fac treaba, plec... Si gata...
O saptamana buna!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ralu , lumea...e lume...nu le lua in seama...

Familia are un rol central in preocuparile dv. Sunteti ingrijorat de soarta cuiva drag si faceti tot posibilul sa-i stati alaturi, iar restul rudelor reusesc sa va inveseleasca.

Doina Bita

Mergi la inceput

Marti, 19 februarie 2008

Ai suficienta finete psihologica pentru a regla unele probleme familiale mai delicate. Stii sa asculti si sa-i ghidezi pe cei apropiati. In dragoste apare cineva care te face sa te indragostesti suficient de tare incat sa te dedici complet.

Doina Bita

Mergi la inceput

S-ar putea sa aveti o zi tensionata din cauza divergentelor cu partenerul de viata.

Va recomandam sa amanati deciziile importante, pentru ca este posibil sa fiti confuz si sa nu va puteti concentra. Ar fi bine sa va puneti ordine in idei.

Fiti mai atent cu persoanele in varsta din familie!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Eforturile va sunt incununate de succes, deci merita sa trageti tare, indiferent cat de plina ar fi agenda de lucru, pentru ca, in final, reusita va fi a dv. Prin ambitie, prin munca, prin concentrare, aveti sansa de a va atinge un mare tel la serviciu, fie ca se calculeaza in bani, in rezultate concrete sau in aprecierile sincere ale colaboratorilor. Azi se va vorbi despre dv. in termeni laudativi, pentru ca va descurcati de minune in cele mai dificile situatii.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

suna bine predictiile pentru astazi mai ales in domeniul carierei
O zi cat mai buna!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

'Neata!
Luna draga mea, a mai sunat bine de nu stiu cate ori. Si profesional, si la capitolul bani...
Dar la mine, zau daca vad vreo schimbare...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi:

Nu lasati ca niciuna dintre incercarile zilei sa va faca sa dati inapoi si nici ca unele persoane sa va faca viata mult prea complicata. Pentru a evita astfel de situatii, Gemenii ar face bine sa arunce o privire mai patrunzatoare peste situatiile ivite si veti intelege ceea ce, de fapt, se cere de la voi, dar si cum puteti sa puneti in slujba voastra atributiile pe care le aveti.

Pai cum sa nu sune bine horoscopul Ralucai, daca azi intra salariul! Numai conteaza ca trebuia sa intre inca de vineri...

O zi mai buna fetele! Ninge asa de frumos la Brasov, inca de dimineata! The winter is back in town!

Mergi la inceput

la mine nu intra azi salariul...
tocmai luni, pe 25...

Si la noi a nins. Acum cand ploua, cand se opreste. Si bate vantul. Si e frig.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Buna fetelor!La noi e vant si soare...de tot k...
Eu chiar tre sa imi pun ordine in idei...in tot, caci ma asteapta o provocare...acum sa vad ce va iesi.Nu e mare lucru dar trebuie sa fac fata unui dusman de acum 15 ani, care mi-a facut mult rau...sa vad cum fac...trebuie sa fiu diplomata...
Va puppppppppppppppp!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput