Iasule, mandra cetate (68)
Raspunsuri - Pagina 20
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Darria
Alt medic bun si mai liber(stiu de la mamici nu din exp. personala) este dr. Aursulesei(are cab. deasupra postei Tatarasi).
Aursulesei e un medic bun intr-adevar,dar deloc liber.Prietena mea merge la el si sta cu orele la usa lui,chiar daca are programare.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mephala30 spune:
Neatza, poftiti la un ceai verde.
Aursulesei mi-a supravegheat amandoua sarcinile. E un medic ft. bun. Eu n-am asteptat mai mult de 15-20 de minute la cabinet, cu programare.
Ralnied, nu deschizi subiect nou, 69? ![]()
edit, am uitat de sarbatoriti:
La multi ani, Raisa Stefana (Alipiticot)!
La multi ani, Ioana-Catalina (Anymony)!
La multi ani, Andra (Saryta)!
Darria spune:
La multi anisori, Raisa, Ioana si Andra!
Sa fiti sanatoasa si sa va bucurati parintii 
Ral: ti-a trecut raceala? iti lasasem un mesaj pe mess. L-ai primit? intreb pt. ca am probleme cu calc. si nu ajung mesajele, nu stiu de ce dar e ft. curios.
ghinetz spune:
'Neata.
Multumim de cafea.
Mai, daca as stii sa deschid capitol nou mai ca as face-o eu, ca suna tare bine:
Pofititi la 69!!!

Ii las Ralucai placerea. ![]()
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
melaniatud spune:
Buna dimineata fetelor!
Desi nu sunt ieseanca (sunt din Bucuresti) momentan locuiesc la Iasi unde am si nascut un baietel, Tudor Paraschiv, in 5 octombrie 2007 (3.100 gr si 51 cm), la Maternitatea Cuza Voda cu d-na doctor Carauleanu de care am fost f multumita.
Vad ca mamici cu bb de varsta lui Tudor sunt putine!
Va salut pe toate!!!![]()
Ramonika spune:
bine ai venit melania!
probabil mai multe mamici vei gasi la clubul scutecelor, sau cum se numeste subforumul ala ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
melaniatud spune:
Da asa e gasesc la Clubul scutecelor dar sunt majoritatea din Bucuresti...au o relatie f apropiata se intalnesc sunt super...
Vb si cu ele ...se cunosc f f bine
mariussimiuc spune:
Helau! 
Hi hi... de cand o astept eu pe Raluca sa ne invite la 69...
Melania,eu sunt mamica de noiembrie 2004 si 2007
. Te asteptam la Mamici de Iasi.
Ne gasesti la Odisee.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...