Rahova sau apropiere (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

da eu pot si sambata si duminica sigur,sper sa imi revin pana atunci dar nu se pune problema ca nu sunt chiar asa rau
asa ca astept raspunsul
MONICA dar tu suna macar si intreaba daca are locuri si cand,si ii spui ca revii cu un telefon pt rezervare in cateva ore

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor am sunat si din pacate nu mai au NICI UN BILET pentru sambata sau duminica asta
am incercat macar pentru saptamana cealalta sa rezerv si mi-a spus ca nu poate sa-mi faca de acum...ci LUNI la ora 9:00 sa dau telefon caci atunci se ocupa toate locurile...inca din prima zi deci daca vreti imi ziceti si sun luni la prima ora ca sa mai apucam bilete pentru sf de sapt 23/24 febr de altfel ultimul we in care eu pot merge cu astia mici.
uitati aici nr de telefon daca cumva vreti sa sunati si voi
315 23 77 teatrul tzandarica

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

MONICA deci eu ma inscriu sigur,acum las la alegerea voastra la care din ele pt ca oricum baiatul meu nu cunoaste nici una din povestile astea,dar care credeti voi ca merge si la copii mai mici

Mergi la inceput

pai cauta povestea si mai spune-i din ea pana atunci ca si eu tot asa am de gand poate gasesc carticele...ca nu le mai tin minte exact nici pe Tom degetel si nici pe jack si fasolea lui

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor! Ce mai faceti? Noi suntem bine, am trecut prin ceva emotii cu Maria care duminca incepuse sa tuseasca rau de tot, dar vad ca pe cat de brusc a apucat-o pe atat de brusc a lasat-o. Nu stiu ce a fost ca duminica toata ziua si si noaptea spre luni a tusit rau. Dupa care n-a mai tusit. Asa ca momentan ne-am linistit, sa vedem cum va fi si in zilele urmatoare.
Eu sunt foarte fericita ca azi au sosit dulapul si comodele de la Ikea, asa ca acum avem unde sa ne punem lucrurile. Ma saturasem sa le tin pe toate in geamantane si saci. Abia astept sa ajung acasa sa ma apuc de ordine!
Karligutza, bun venit printre noi! Eu te stiu de la mamici de iulie august 2007. Am urmarit subiectul cu interes pentru ca acolo scrie o fosta colega de-a mea de clasa.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna fetelor,
azi mi-a mai iesit cate ceva
asa ca nu mai sunt suparata ca ieri....
desi si ieri(pe seara) m-am bucurat ca lui Mihnea ii place sa cante la pian!
monica,nu incercam si la Ion Creanga ca decat deloc tot e ceva...
poate gasim o piesa mai buna si ceva mai usoara,Cenusareasa de ex ar fi buna pt fetitze...
mire,o sa-i placa si Andi ...chiar daca e mai mult pt fetitze...

nu m-am uitat inca pe site sa vad ce e....

Lexi sa purtati samnatosi mobila si cea mica sa nu mai raceasca,

o zi buna sa aveti,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

monicaaaaa e Alba ca zapada vineri la ora 11 la Ion Creanga!!!

poate mai sunt locuri....
suni tu daca ai timp?! si daca iti place

Mergi la inceput

VIO eu oricum nu pot ajunge vineri,dar daca nu vreti la ion creanga hai sa mergem in oraselul copiilor sau nu stiu,undeva sa se poata juca copii

Mergi la inceput

scuze,nu e vineri...e sambata!
alba ca zapada e sambata de la ora 11!

vineri de la 10 e Cenusareasa....

deci?
mai mergem?!

Mergi la inceput

pai vio voi sunteti liberi vineri? puteti merge si vinerea? nu sunteti la scoala?
eu pot oricand dar era vorba de voi...
de sunat am sunat la tzandarica si pentru sambata si duminica asta...totul este ocupat...dar daca e sa puteti vineri sigur ca pot da un telefon.

noi am fost duminica in moghiorosh, unde au si "parc" de distractii, costa 2 ron fiecare jucarie(invartitoare, gargaritza, etc) si daca vrei putem repeta aventura numai sa fie frumos afara...daca nu putem repeta figura cu locul de joaca de la piticot...sau vedem si cum este la prosper...caci zicea andreap ca si acolo este nou deschis...ok?
astept pareri pro si contra

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput