"INIMA DE TIGAN"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Rory...te rog!Ai uitat-o chiar pe Flacarica (Tanase)...päi se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Da, ai dreptate! Am vazut episodu' de azi delicios! Imi place si Viziru cum joaca, e ceva diferit de stilul lui obisnuit...

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Si eu ma uit aproape in fiecare seara. A fost mortala Flacara cand a aruncat ciorba in sufragerie Stiti cum se numeste melodia pe care au fredonat-o tiganii in episodul de aseara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Päi nu e melodia din filmul "Satra", din anii `70, prelucrata acum de Loredana?

Mergi la inceput

Bai, fetelor, ce ne facem noi ca se termina filmu'!!! Mai are olecuta si gata! Ati vazut episodu' in care muri Giani? Adica se pregateau sa ii scoata inima? Am plans de m-am umflat! Da' am si ras cand i-am vazut pe Statica si pe Flacarica cum vroiua sa impuste laptopu' sa nu le dea fok la casa

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mycka_rose spune:

quote:
Originally posted by rory76

Bai, fetelor, ce ne facem noi ca se termina filmu'!!! Mai are olecuta si gata! Ati vazut episodu' in care muri Giani? Adica se pregateau sa ii scoata inima? Am plans de m-am umflat! Da' am si ras cand i-am vazut pe Statica si pe Flacarica cum vroiua sa impuste laptopu' sa nu le dea fok la casa

"sky is the limit!"

eu...si am reactionat exact ca tine! imi place mult filmul, si imi pare rau ca nu gasim intotdeauna destul timp pentru a-l urmari!

Mergi la inceput

Io ma uit si seara si ziua la reluare!!! Sunt cu capu', nu faceti ca mine! Dar sunt innebunita dupa serialul asta! Azi cred ca afla tiganii ca inima lu' Giani e la Dumbrava, sa vezi scandal!Abia astept!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu va faceti griji filmul nu se termina... niciodata

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Cica interpreta Irinei e in realitate cuplata cu Cabral. Mi se par chiar la polul opus, culoare, varsta etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

Cica interpreta Irinei e in realitate cuplata cu Cabral. Mi se par chiar la polul opus, culoare, varsta etc.

Nu cred ca este adevarat...dar daca ar fi, nu inteleg care este problema.Culoare pielii nu mi se pare o piedica intre doi oameni care se iubesc.Iar varsta...din cate stiu eu,ea are 23 iar el 31.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;

Mergi la inceput