"INIMA DE TIGAN"

"INIMA DE TIGAN" | Autor: ella_72

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti despre aceasta telenovela ? Cum vi se pare ?

Ella

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Imi place tare mult...O urmaresc in fiecare seara.Nu am mai urmarit pana acum o telenovela romaneasca,mi s-au parut slabute.Asta chiar imi place.L-am facut si pe sot sa se uite cu mine.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

si mie imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Eu de abia acum 3 zile am reusit sa pun din nou PRO-tv si asta pt ca a venit mama si vrea sa vada si ea telenovela. Nu stim cand a inceput dar vrea sa stie cum a inceput. Noi am vazut de la episodul in care Roza se marita cu Codrut Medalion si a izbucnit o cearta. Mama imi tot zice ce s-o fi intamplat ca astia se cearta de parca eu as fi Iura Luncasu si trebui sa stiu scenariul. Ma uit si eu seara la reluare si mama incepe sa comenteze...da' cu asta ce-o fi?, da' asta de ce plange? Asa ca va rog eu daca puteti sa-i rezolvati mamei trilema si sa-mi povestiti si mie pe scurt cum a inceput telenovela. Va multumesc.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Mi_ro,intra pe acasatv.ro sau inimadetigan.ro si afli tot.
Eu urmaresc telenovela si imi place.

Mergi la inceput

Mama iti multumeste foarte mult.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mie nu-mi prea place.
Am vazut vreo 2 episoade si secvente , ca se uita mama-mea , dar mi se par/e prea exagerat limbajul , prea exagerate reactiile , cam exagerata povestea doctorilor.
Si tipa blonda draguta, marea iubire a lui Codrut imi pare ca seamana pe zi ce trece tot mai mult cu Corina Danila in prima telenovela in care a jucat.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

alt subiect? era un subiect tot cu inima de tigan pe la pagina 3 sau 4 . nu stiu sigur, dar nu prea s-a mai scris la el.

eu nu urmaresc asa ceva/ m-am uitat la vreo 2 episoade si am lasat-o balta.nu-mi place.

Mergi la inceput

Dac nu vrei sa te uiti nu te obliga nimeni sa nu schimbi canalul. Si de ce sa nu se faca telenovele si cu tigani poate se mai arata ca sunt uneori mai multi OAMENI printre ei decat prin ceea ce numesc altii oameni. Eu am o matusa tiganca si cu care ma mandresc. Este o femeie curata, muncitoare si cu care imi face placere sa vorbesc desi nu are decat 4 clase. Daca ti-e greata ia lamaie si schimba postul. Nici eu nu urmaresc telenovele dar mama o urmareste, are 62 de ani si fiind in Canada nu pot sa o pun sa urmareasca posturi in engleza. Este singura distractie a batranilor asa ca.....suport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Si eu urmaresc telenovela si i-mi place, dar totusi nu-mi place ca se tipa cam mult (tiganii cand se cearta), dar in rest eu zic ca e ok, nu vad de ce sa ne fie rusine cu ei tot romani sunt si pentru nu stiu cat la % nu trebuie sa ii tratam pe toti la fel. Cunosc tigani care sunt mai cinstiti decat multi romani, mai inimosi si mai saritori. Nu trebuie sa taiem padurea pentru cateva uscaciuni.
Eu ma uit cu placere la serial daca sunt acasa si am timp

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

nu ma mira prezenta unei astfel de productii …e democratie , unii filmeaza sex, altii lupte, etc…dar ca sa admiri asa ceva…

... in afara de actorii consacrati, pt care admiratia ramane, dar aceea..pt adevarate reprezentatii (film, teatru)….toata gasca de noi actori mi se pare deplorabila...pe cei vechi ii inteleg, ca sunt ajunsi la o varsta, trebuie sa mai castige si ei ceva bani pe langa pensie (si asta e trist, ca s-a ajuns aici)…dar cei noi sunt (atatia cat am vazut eu).. slabi raaaau. ..si ar putea sa isi puna la contributie mintea, potentialul si talentele in alt sens, sa aibe alte preocupari ..constructive.. o fi greu, o cere mult talent sa interpretezi un rol in care doar tipi, injuri sau te scalambai…?? ca sa nu mai vorbim de originalitate..niste copii nereusite ale unor telenovele , care isi au totusi savoarea la ele acasa, in spatiul care le-a consacrat…la noi sunt ceva importat, ceva artificial, nereusit…

sunt de acord ca minoritatile sa fie promovate, adica mai bine spus sa nu fie marginalizate, sa li se dea sanse egale…dar sa nu ii proslavim..gratuit…..si alte minoritati au obiceiurile lor (poate chiar mai interesanta decat a-ti bate femeia din orice ) si nu sunt asa mediatizate …

Mergi la inceput