INVIDIA _ boala grea?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Eu zic ca este mai bine sa fi de invidiat decat sa fi de plans..asa ca ia gandeste-te daca ai de ce sa fi suparata?

Daca te barfeste ..asta este alt cantec...vezi daca este adevarat..iar cel care asculta si spune mai departe, are si el partea lui de vina...deci,daca nu exista unul care pune urechea,n-ar exista nici birfa....este nevoi de 2 ptru un tango.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Fetele, recunosc ca sunt invidioasa! Sunt invidioasa pe unele care arata mai bine, sunt mai tinere, au alte perspective in viata, au deja casa lor si mai nou au un bebe! Mda, ce sa faci? Cateodata cei din familie imi spun "De ce esti asa de incrancenata in viata??? Toate lucrurile bune se intampla exact cand nu te astepti!" Da' io, cred ca avand drept etalon pe altul mai realizat profesional/material/social/intelectual/fizic mai frumoas etc. etc. ma voi ambitiona sa realizez cel putin jumate!
Si drept urmare, la balanta de sfarsit de an eu vad doar esecurile, nu si realizarile! Desi sunt ok!

Sper sa nu uit din vedere lucrurile importante: ca suntem sanatosi, la numar exact cati trebuie, ne iubim, tragem in aceeasi directie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Invidia e numai negativa prin definitia ei. Nu exista invidie pozitiva.

Pe acest forum nu se corecteaza greselile gramaticale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutza4 spune:

fetelor.....mi-am activat PM-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Lasa PM-ul si povesteste care-i intriga.Cred ca ne datorezi asta!Pe PM poti vorbi cu Robbie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Dulcetico, nu inchide, ca vreau sa-ti trimit PM! :-)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Se spune ca numai o persoana neinsemnata nu este barfita, invidiata sau dusmanita.

Asa ca mie mi se pare cat de cat OK cand sunt invidiata... insemna ca am realizat ceva ce si-ar dori si altii,ca sunt o persoana interesanta, ca persoanele care ma invidiaza nu au puterea sa faca ceea ce am facut eu.... adica o fapta de lauda, o realizare etc. ( ca doar nu esti invidiata pentru fapte rele ).

... insa doare foarte tare cand realizezi ca te invidiaza cea mai buna prietena sau o ruda in care ai avut incredere deplina , fata de care iti deschideai sufletul si nu credeai ca vreodata te va trisa...te va barfi.....sau te va invidia....

Mergi la inceput