Aspirante optimiste > 20 ani (257)
Raspunsuri - Pagina 5
Codruta27 spune:
Just, minuni se intampla la fiecare pas!
Fetelor, ma omorati cu tratamentele voastre!! De ce plecati de la premisa ca trebuie sa luati tratament ca sa ramaneti gravi!!! Va rog, putin optimism, se poate.
Va dau eu un tratament:
"Spagatul larg, relaxare totala, si gura pana la urechi". Am mai adaugat ceva, ca sa nu va plictisiti!
La asta se rezuma tot!
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
anamy spune:
justme25
scuze inseamna ca am inteles eu gresit dar iti doresc sa ramai graviduta si sa mai plecam cateva din noi de pe aici ca tare multe mai sintem care nu ramanem insarcinate ca ma crucesc de cate citesc.
oanaiacovita
o inseminare costa 280 ron si pregnylul 28 ron si mai d-ai si la medic vreo 200 ron sila laboranta care prepara sperma vreo 50 si tot asa .dar eco nu le-am platit,se pare ca nu se platesc la gine 1.dar eu d-au la medic ceva ca asa e.
ancadragoman spune:
Vreau sa iti spun ca pe langa durerile nasterii ,durerea de la hsg nu inseamna nimic.
Inainte de hsg incercasem 1 an si jumatate. Cand am facut hsg am aflat ca trompele erau infundate,insa in mom in care au bagat serul ,dopul de pe trompa dreapta a iesit...stanga este infundata rau si acum.Eu zic ca merita facuta ptr ca daca ai trompele infundate astepti degeaba sa vina bb.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
oanaiacovita spune:
Moni...pupa-ma si pe mine...ca daca e, trebuie sa se fi luat deja luna asta...
Oana
te asteptam
my pictures
visul
medeea_vs spune:
Codruta am incercat si spagat larg...si stat cu picioarele in sus jumatate de ora...si cate si mai cate...Trebuie sa luam masuri, cel putin noi astea care nu suntem la prima incercare...timpul trece si o data cu el ne lasa si nervii si toate. Asa ce rost atata stres cand medicina a avansat atat incat ne ofera mii de solutii...noi doar sa incercam. ![]()
- pana la Craciunul din 2008
http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Codruta27
Just, minuni se intampla la fiecare pas!
Fetelor, ma omorati cu tratamentele voastre!! De ce plecati de la premisa ca trebuie sa luati tratament ca sa ramaneti gravi!!! Va rog, putin optimism, se poate.
Va dau eu un tratament:
"Spagatul larg, relaxare totala, si gura pana la urechi". Am mai adaugat ceva, ca sa nu va plictisiti!
La asta se rezuma tot!
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
Si din cand in cand cate un pod mic
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
anamy spune:
ancadragoman
ai dreptate daca nu reusesc la prima inseminare ma programez la hsg pt ca nu vreau sa mai pierd timpul.
am 29 de ani si cu cat inaintez in varsta tot mai mare e dorinta de a avea un bebe.
dar din pacate nu a fost sa fie pana acum.
sperma sotului este de 100 milioane dintre care 50% mobili asa ca la mine trebuie sa fie problema cu trompele.
deja visez la clipa cand voi afla ca sint gravi.
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by anamy
ancadragoman
ai dreptate daca nu reusesc la prima inseminare ma programez la hsg pt ca nu vreau sa mai pierd timpul.
am 29 de ani si cu cat inaintez in varsta tot mai mare e dorinta de a avea un bebe.
dar din pacate nu a fost sa fie pana acum.
sperma sotului este de 100 milioane dintre care 50% mobili asa ca la mine trebuie sa fie problema cu trompele.
deja visez la clipa cand voi afla ca sint gravi.
eu zic sa faci hsg si sa te duci fara teama ,durerea este suportabila si de scurtas durata.spermograma este buna
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
anamy spune:
fetelor eu deja cand ma trezesc dimineata pana seara numai asta am in cap.oare o sa raman gravi?
parca am innebunit de tot.
nu e bine sa ma stesez asa-i?
voi ce ziceti?
auziti....ce trebuie sa fac dupa inseminare?
pauza la pat cateva zile sa se prinda gigeii sau voi ce parere aveti?

si eu just sa se ia mai bine.