Aspirante optimiste > 20 ani (257)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Va pup si eu dragele mele...Nici o graviduta la orizont?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele
Deci la dr nu am facut mare lucru...de fapt s-a uitat la analizele mele si mi-a zis ca trebuie corectate prin tratament cele care au iesit proaste...In principiui cortizolul.
Luna asta e compromisa...dr.nu crede ca am ovulat...ca e ciudata curba tb...
Voi luam tratament pt cortizolul marit cu niste pastile care nu se gasesc la noi si mi le aduce ea...mi s-a parut super ok ca s-a oferit sa imi faca rost.
In februarie voi lua tratamentul asta plus duphaston in continuare.
Abia din martie fac stimulare...daca nu iese nimic, voi face si eu HSG.
Si cam atat...deci trebuie sa mai astept...

Oana
te asteptam

my pictures
visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Oana...
super dr.
stai linistita k o sa fie bine....ti-am zis eu putina rabdare doar...

....pana in iunie..!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Onutza
De ce scumpa mea zici tu ca luna asta e compromisa ?
Tu da i bataie cu fufu in continuare , daca nu ai ov pana acum , poate ov zilele astea
Dar parca ai zis ca ti au iesit ferigi , nu?
Nu cred eu ca raspunsul a fost asa de categoric ca nu ai ov , numai uitandu se pe curba tb
Poate nu ai luat o tu bine , cine stie...
Hai calmeaza te ca nu e timpul pierdut

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Pai analizele alea fiind mici inseamna ca existe mici sanse sa raman...trebuie sa iau tratament intai si abia apoi sa-i dam bataie...
Acum din fufu nu ne oprim...ca doar nu facem doar pt bebe...mai facem si de dragul artei...

Oana
te asteptam

my pictures
visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Fetelor, salut!

Eu nu prea mai am timp sa intru, sunt foarte ocupata, dar nu cred ca imi simtiti lipsa prea tare, nu?

Am si eu o intrebare: testele alea de ovulatie au iesit cuiva absolut negative? Adica sa nu apara deloc a doua liniuta? Evident, ma refer la perioada de ovulatie.

Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Amabella , referitor la testele de ov ,sa ti spun cum e la mine, eu incep sa fac cam din z9 , liniutza de test este mai deschisa decat cea de control
In z12 si z13 liniutza de test este ff inchisa , chiar putin mai inchisa decat cea de control
Din z 14 ea incepe sa si piarda din intensitate
In mod normal asta inseama ca ovulez , dar dupa cum vezi , gravida eu nu sunt
Ceea ce stiu este ca testele de ov nu ti poate garanta ca acel folicul se si sparge !
Singura metoda de a stii sigur este prin monitorizare ecografica

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Pupa mama pe eleeee de fete frumoase!!!!!
Ce ''face'' fetele mele?
Mi-a fost do de voi......fataaaaaa da va impuiati ceva de groaza.Vreau si euuuuuuu.
Dar am uitat complt de capitolul bebe va spun sincer.Sant socata.Am fost in BH si in Bel Air..am fost sa vad tot ce e de vazut...si nu am timp nici sa maninc daca ma intrebati!!!
Aseara ne-am pierdut prin Bel Air...:)))))))))am ris cu barbata-miu ca am zis poate nimerim la vreun VIP ii spunem ca am venit sa ducem gunoiul.
YUBI Felicitari pentru bebe am citit asa pe diagonala.
Va puppppppp
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Mama da v-am speriat rau...ati avut logoree pina acum si acum dintr-o data nu ati mai scris nici una.Hai ca nu mai scrou ca vad ca va sperii!!!
Va pup
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marynik

beyyyy , ia spuneti mi si mie cum se numesc testele alea ale voastre cu ferigile?
vreauuu si ioooooo

Poate tu ai noroc , ca si eu mi-am exprimat dorinta cind le-am auzit pe fete dar....cred ca s-a sters pagina unde am spus
Tre sa gasesc si eu pe cineva sa imi trimita de acolo...daca iti iei tu ...ia si mie(Moni cred ca a uitat!!) iti trimit bani si de posta si de tot, te rog.Aici e 200 de dolari un aparat de-ala pe baza de saliva.Ma rog in caz ca e posibil...ia si mie unul si iti trimit imediat banii..
Va pup,
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput