Renunt la serviciu ptr propria mea afacere

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Cat de bine te inteleg!!!
Si asta pentru ca si eu sunt in exact aceeasi situatie ca si tine. Dupa 8 ani petrecuti in acelasi loc de munca, acum stau acasa cu piciul meu in varsta de aproape 6 luni. Dar in loc sa ma intorc la munca, eu o sa incep propria mea afacere. M-am hotarat sa fac ceea ce imi place cel mai mult si la care ma si pricep foarte bine, si anume organizare evenimente. De fapt, am inceput-o deja. E adevarat ca sunt foarte foarte la inceput dar...

Asa ca Luminita, eu iti urez mult mult succes si daca vrei sa stam de vorba, astept cu mare drag sa imi scrii.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Mina - se simte ca esti pe propriile picioare

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Luminita! Curaj si mult succes in afaceri!

Cred ca daca vei fi hotarata., vei munci si vei sti sa ti iei oameni buni in jurul tau va fi totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita74 spune:

Stiu ca v-a fi greu.Acum nu mai sunt un simplu angajat care astepta ziua de salariu ,ci eu v-a trebui sa-mi produc acel salariu.Pentru mine
aceasta schimbare v-a fii cu siguranta benefica ,in primul rand ca imi place cea ce voi face si in al doilea rand voi avea mai mult timp pentru copilul meu care anul acesta v-a incepe scoala.Cel putin asa cred .Maine dimineata imi voi duce copilul la gradi si nu v-a mai fi nevoie sa alerg pe strazi ptr,a nu intarzia la serviciu.Iar dupa aceea voi merge sa-mi preiau noul meu birou.Ce frumos suna 'noul meu birou'.Am sa va tin la curent cu tot inceputul meu asa poate mai se hotarasc si alte fete sa faca acelasi pas ca si mine.Eu cred ca daca vrei ceva cu adevarat este imposibil sa nu reusesti.Uite eu am in cap acest pas de mult timp si l-am facut abia in momentul in care am vrut cu adevarat sa schimb ceva in viata mea.

Inchei prin a va dori o noapte linistita si zi buna si vesela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by Alinutzaa

Cat de bine te inteleg!!!
Si asta pentru ca si eu sunt in exact aceeasi situatie ca si tine. Dupa 8 ani petrecuti in acelasi loc de munca, acum stau acasa cu piciul meu in varsta de aproape 6 luni. Dar in loc sa ma intorc la munca, eu o sa incep propria mea afacere. M-am hotarat sa fac ceea ce imi place cel mai mult si la care ma si pricep foarte bine, si anume organizare evenimente. De fapt, am inceput-o deja. E adevarat ca sunt foarte foarte la inceput dar...

Asa ca Luminita, eu iti urez mult mult succes si daca vrei sa stam de vorba, astept cu mare drag sa imi scrii.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Ce evenimente?

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by luminita74

Stiu ca v-a fi greu.Acum nu mai sunt un simplu angajat care astepta ziua de salariu ,ci eu v-a trebui sa-mi produc acel salariu.Pentru mine
aceasta schimbare v-a fii cu siguranta benefica ,in primul rand ca imi place cea ce voi face si in al doilea rand voi avea mai mult timp pentru copilul meu care anul acesta v-a incepe scoala.Cel putin asa cred .Maine dimineata imi voi duce copilul la gradi si nu v-a mai fi nevoie sa alerg pe strazi ptr,a nu intarzia la serviciu.Iar dupa aceea voi merge sa-mi preiau noul meu birou.Ce frumos suna 'noul meu birou'.Am sa va tin la curent cu tot inceputul meu asa poate mai se hotarasc si alte fete sa faca acelasi pas ca si mine.Eu cred ca daca vrei ceva cu adevarat este imposibil sa nu reusesti.Uite eu am in cap acest pas de mult timp si l-am facut abia in momentul in care am vrut cu adevarat sa schimb ceva in viata mea.

e bine ca ai deja un birou, eu am inceput at home ca sa zic asa si tare rau a facut la entuziasm. Da' am trecut eu si de asta.
Atentie mare cum iti gestionezi timpul, fiindca faza cu "mai mult timp pentru copilul meu " ascunde o mare capcana. E mai usor sa pui punct la sf programului cand muncesti pt altii.

Marius, din ce se simte? iti suna cunoscut discursul, asa-i?

Mina si

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Daca nu ai asociati in aceasta afacere , cu siguranta vei avea succes :)) desigur ,cu multa ,multa munca si sustinere din partea familiei.
In orice caz ,hotararea luata de tine este de apreciat.
Mult succes !

Alina

a fi om e lucru mare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by mina

quote:
Originally posted by luminita74

e bine ca ai deja un birou, eu am inceput at home ca sa zic asa si tare rau a facut la entuziasm. Da' am trecut eu si de asta.
Atentie mare cum iti gestionezi timpul, fiindca faza cu "mai mult timp pentru copilul meu " ascunde o mare capcana. E mai usor sa pui punct la sf programului cand muncesti pt altii.

Marius, din ce se simte? iti suna cunoscut discursul, asa-i?

Mina si

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotuluiMai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mt spune:

Buna, Luminita!

Te rog sa ma tii la curent cu activitatea ta. S-ar putea sa-ti devin client!!! Eu fac importuri multe asa ca....da-mi de stire!!!::))))
Eu mi-am deschis propria afacere, anul trecut in Martie!! Ei, mai am putin si trebuie sa sarbatoresc primul an!!!
Avantaje si dezavantaje sunt in ambele situatii: angajat/angajator. Trebuie sa recunosc - nu a fost usor dar cu multa munca, perseverenta (pentru ca uneori ti-ai dori sa fii un simplu angajat), incredere in sine vei reusi. Incearca sa nu te descurajezi!! este foarte important. Si eu sunt inca la inceput dar cred in mine si in reusita.
Acum chiar ma gandesc sa mai deschid o noua afacere!!! Inca sunt in stadiul in care imi 'creionez" noul proiect.

Si inca ceva foarte important: am timp de familia mea!!! Incerc sa impun un echilibru si pana in acest moment am reusit.

Toate cele bune,
Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxulic spune:

Luminita,
iti urez toata bafta din lume. Sa ai putere de munca si sa nu fii descurajata de toate hopurile mici care sunt...inevitabile.
Iti spun asta ca atunci cand stateam cu bebe acasa spuneam ca nu ma voi intoarce la munca ci imi voi face un biznis propriu. Primul hop aparut m-a descurajat---o firma de web design neprofesionista (pt construirea siteului). M-am descumpanit si m-am intors la birou. Nu pot spune ca o duc rau dar ma doare ca nu mi-am putut respecta o promisiune facuta MIE. Dar...de 2 saptamani m-am apucat de treaba.
Il fac pe draq in patru si peste o luna imi las demisia pe biroul sefului si devin propriul meu sef.

BAFTA MULTA!

Mergi la inceput