Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus (5)
Raspunsuri - Pagina 19
aidaciolac spune:
Ai zis ceva de o piscinuta ... pai de ce sa mai caram toate alea dupa noi cand o sa aibe cine sa le aduca ... sau le caram cand mergem la cumparaturi? ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
pai draga mea luam lada frigorifica cu noi si umbrela cand mergem la plimbare cu camila ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aidaciolac spune:
Da unde mergem cu camila? La piata? 
Luna nu te supara pe noi , dar noi azi am stat cu inima stransa.
si nu te supara
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
mey voi radeti dar eu chiar vreau din tot sufletul sa ajung acolo si de ce nu sa merg si cu camila la piata asa cum zici tu aida ![]()
asa cum in thailanda am mers cu elefantul ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
asa cum in thailanda am mers cu elefantul
mie mi-a fost fricadar cu camila am fost...nu la piata...ci o plimbare de o jumatate de ora pe amlul marii

mai in gluma,mai in serios eu va astept cu placere pe amandoua ...poate pe Aida mai tarziu din cauza
dar Monica tu chiar ca poti veni -eu am camera de oaspeti libera mai tot timpul iar daca planurile mele merg in directia dorita in primavara anului urmator voi avea o locuinta de vacanta pe malul marii
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
asa cum in thailanda am mers cu elefantul
mie mi-a fost fricadar cu camila am fost...nu la piata...ci o plimbare de o jumatate de ora pe amlul marii

mai in gluma,mai in serios eu va astept cu placere pe amandoua ...poate pe Aida mai tarziu din cauza
dar Monica tu chiar ca poti veni -eu am camera de oaspeti libera mai tot timpul iar daca planurile mele merg in directia dorita in primavara anului urmator voi avea o locuinta de vacanta pe malul marii
aidaciolac spune:
Wow Luna tinem pumnii sa se realizeze cat mai repede casuta de pe plaja
si multumim de invitatie.
Adevarat noi inca 3 ani nu avem voie la soare ... cine stie ca va mai fi pana atunci ...
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
Luna, esti o draguta, multumim...sa-ti ajute DD sa-ti implinesti visul 
Aida
ce mai faceti voi?
noi am fost la zoo astazi, apoi o tura scurtape la magazine si la mc si am venit acasa unde vroiam sa jucam tenis dar iar ne-a prin ploaia 
pe toate sa aveti un we fain in continuare
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:

pe toate sa aveti o Duminica placuta
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Luna75 spune:
a trecut si duminica...din pacate pentru mine e prima zi de gradinita/ lucru deci de multe ori nu am timp nici sa spun o rugaciune