Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu mai am si azi cativa, asa ca trag tare pe ei sa-i termina ca pana la anu' tot o sa-i astept
va pe toate sa aveti o saptamana minunata...eu fug sa vad ce face alex la teme

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Pai eu zau ca am mancat sambata si duminica am mancat cat pentru 6 ani adica sa imi ajunga pana la anu

Noi ne-am intalnit in sfarsit ci Mark delfinul si a fost grozav e de nedescris senzatia. Nu imi pot imagina cum ar fi sa stai cu el in apa si sa inoti alaturi de el.

la toate!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

aida, ma bucur ca v-ati intalnit cu delfinashul si sa va ajute DD sa ajungeti intr-un loc unde matza sa innoate si sa se joace impreuna cu alte "rude" de-ale delfinashlui

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Ehei monica , se pare ca acolo nu o sa ajung prea curand. Trebuie mai intai sa incercam sa gasim o metoda de tratament (daca o gasim). Daca tratamentul asta e valabil si da randament , atunci o sa ma gandesc si la o cura de delfinoterapie.

Oricum. Acum nu am nici un plan. Sa vad ce o sa fie pe 18 martie si apoi ... vom vedea.
Pana atunci ... ... intelegi

Pupiciiiiii

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

tinem pumnii sa fie bine pe 18

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

fetelor - eu nu stiu ce sunt mucenicii,oricum sigur sunt tare buni dupa cele ce citesc
Aida,, sa speram ca vestile vor fi bune
si mie imi plac delfinii
Monica succes la teme,mai bine zis multa rabdare
bine ca noi nu avem inca teme - toate activitatile se desfasoara la gradinita dar cum am putin timp liber - coloram,decupam,lipim,citim,facem puzzle dar cel mai mult ne place bucatareala
nu zic ce lasam in urma noastra - noroc cu doamna Myrna

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Luna e buna faza cu bucataria. Eu asta nu am primit in copilarie si nici macar acum nu ma atrage
Mucenicii sunt ca o ciorba in care se pun niste 8-uri din coca , nuci , scortisoara si zahar (am demonstrat iar cat de bucatareasa sunt )

monica spor la teme. Abia astept sa am sansa sa ajung si eu acolo.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

fetelor si multumesc ca va ganditi la mine sper sa "avem" teme putine
Luna, mucenicii moldovenesti se pot face din coca de cozonac, trebuiesc facut in forma cifrei 8 apoi cand sunt scosi din cuptor se scufunda pentru 2-3 secunde intr-un sirop care fierbe pe aragaz(apa+zahar+esentza) apoi se intaind frumos in tavi si ung cu miere si se presara nuca
mucenicii muntenesti sunt asa cum a zis aida...li se mai spune mucenici cu zeama, optulete mici(facute cu un aparat special sau se gasesc de cumparat la magazinele din ro) (sunt facuti dintr-o coca de paine...apa, faina, sare se intinde foaia si se fac optuletele...apoi se usuca9cei de la mag sunt gata uscati) si se pun la fiert in apa cu putina sare, se adauga zahar, coaja de lamaie, scortishoara, nuca...miam...amandoua felurile sunt super bune
va pe toate sa aveti o zi buna

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

cine mai are mucenici?!
sosesc....

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

te astept cu mare drag

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput