Inseminare (23)
Raspunsuri - Pagina 8
anamy spune:
buna fetelor
sant in ziua a 12 a .am avut putin sange maroniu pe chilotel in ziua a 9 a seara si in ziua a 10 a dar s-a oprit.fff putin a fost ,cateva picaturi.am sanii tari,s-au marit si ma dor.am intepaturi la burtica.oare sa se fi prins?voi ce ziceti?inca nu am facut nici un test ca mi-e teama sa nu fie negativ.sant la prima inseminare si pe 14 ar trebui sa imi vina ciclu.
lara20 spune:
anamy si mie inainte de ciclimi curge mai intai 2-3 zile putin maro dar nu se opreste asa ca s-ar putea sa fie
si inca ceva,in momentul in care incepe sa-mi curga acest lichid maro,sanii de desumfla si nu ma mai dor!pe tine tot te dor asa ca.........
andriushca spune:
buna fetele!
lara, nu am mai facut nimic, decat servici, servici si iar servici... am lasat-o moarta cu Cezara, as vrea sa o schimb, sa o iau de la cap cu analizele, dar inca nu m-am hotarat unde si cu cine...
deocamdata sunt Z 32, luna trecuta mi-a venit in noaptea de 13 spre 14, asa ca astept rusii, ca ar trb sa apara deja ... totusi nicio scurgere maronie - bejulie la orizont.... dar ma doare capul de aseara, asa ca s-ar putea sa-mi vina...
tu ce mai faci? in ce stadiu mai esti?
va pup pe toate si va tin pumnii sa va reuseasca inseminarile!
aaa.... si la multi ani de ziua indragostitilor!
eu astept primavara!!!!
andreea
ZOZOLINA
http://tt.lilypie.com/Xc90m8.png" [/url]
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
lara20 spune:
buna andre ma bucur ca te "aud"!poate reusesti sa ramai natural!de ce vrei sa schimbi doctorul?????
eu pauza sex 1 luna,timp in care sotul ia potent power eu mladite de zmeur,acum imi vine ciclul si dupa
am adoptat aceasta strategie pt ca ma gandesc ca poate putina pauza reface
si cine stie......
acum au inceput fiv in bv si in mai-iunie vreau sa fac daca nu iese nimic!mi-au dat o lista cu analizele pe care sa le fac si ma voi ocupa de ele!sper sa fie bine!
te pup si sper ca primavara sa ne aduca 
mai intra pe aici cu sfaturi,etc!
stefaniya spune:
Buna,
Am intrebat si pe celalalt topic despre inseminare si nu mi-a raspuns nimeni.Sper sa am mai mult noroc aici
Scriu in numele unei prietene care doreste sa faca o inseminare.Tipa e singura dar cu situatie financiara buna.Deci ar fi nevoie de un donator.Se pun reguli si la inseminare sau face cine vrea?
Mult noroc si sa aveti cate 10 bebici!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
sorina_sz spune:
Buna Stefaniya ti-as fi raspuns la Inseminare in Timisoara daca as fi stiut ce sa-ti spun. Eu nu am avut nevoie de donator, dar nici nu am fost intrebata vreodata a cui este sperma pe care am dus-o. Deci cred ca nu ii intereseaza pe doctori situatia familiala a viitoarei mame. Sunt fete care au facut IAD, ele sunt mai in masura sa-ti raspunda. Eu una spun ca nu vor fi probleme de genul asta.
Mult noroc prietenei tale.
crisis81 spune:
quote:
Originally posted by andriushca
buna fetele!
lara, nu am mai facut nimic, decat servici, servici si iar servici... am lasat-o moarta cu Cezara, as vrea sa o schimb, sa o iau de la cap cu analizele, dar inca nu m-am hotarat unde si cu cine...
deocamdata sunt Z 32, luna trecuta mi-a venit in noaptea de 13 spre 14, asa ca astept rusii, ca ar trb sa apara deja ... totusi nicio scurgere maronie - bejulie la orizont.... dar ma doare capul de aseara, asa ca s-ar putea sa-mi vina...
tu ce mai faci? in ce stadiu mai esti?
va pup pe toate si va tin pumnii sa va reuseasca inseminarile!
Am intrat sa vad ce faceti si in special sa vad ce faci tu Andreea. Sincer? Ma bucur enorm ca vrei sa schimbi doctora.
Cezara mi-a facut si mie 3 inseminari. Odata ajunsa la unguri am aflat cam ce inseamna de fapt o inseminmare si ce presupune ea pentru reusita. De exemplu mie imi facea pregnyl in ziua inseminarii, ca apoi sa aflu ca foliculii se sparg la 36 ore de la injectie. Sperma preparata este mult mai buna calitativ, dar
mai putin rezistenti in timp. Asa ca ... daca as fi ramas insarcinata, asta s-ar fi intamplat de la
din zilele urmatoare IAS, dar oricum nu s-a intamplat. Aici ma duceam la "monitorizare" numai in ziua IA. Imi facea eco: "bravo ai un folicul, doi, trimitem repede sotul la recoltat". Cam asta era monitorizarea. Si la unguri se duc fetele care fac IA, incepand din z5, o data la doua zile la eco si analiza de sange si in functie de astea se da tratamentul, in nici un caz la toata lumea la fel sau constant.Nu stiu daca e bine sau nu ca am scris asta aici, dar nu vreau sa mai piarda cineva timpul pe care l-am pierdut eu absolut degeaba.
Despre mine..... in curand ma apus de FIV2 tot la Szeged. Doamne ajuta!
Va doresc exact ce-mi doresc si mie!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...