necaz si tristete
Acum un an inca eram in doi...peste putin timp, in 02.02.2008 se va implini un an de cand perechea mea m-a parasit ,ca urmare a unei intorsaturi ai sortii,dupa nastera fetitei mele,la 3 sapt ,a decedat ca urmare a unei infectii din corp!
Necazul ,tristetea si durerea sunt mari in aceste clipe din viata,dar la mine este amplificata,de faptul ca am ramas cu doi copii mici,din care fetita este bolnava de SINDROMUL DOWN!
Necaz si tristete ,asta e viata mea!
DOAMNE AJUTA!
Raspunsuri
columbiana spune:
Imi pare nespus de rau sa citesc ca ti-ai pierdut sotia si mama copiilor! cuvintele sunt de prisos, dar ai curaj si credinta! Ai doi copii, doua fapturi minunate care depind de tine, pentru care tu ai ramas totul in lume, si pentru ei merita sa incerci sa traiesti mai departe, sa nu-i lasi sa-ti vada durerea;
Paula-ai sa gasesti pe topicul asta mesaje scrise de ea- este mama unei minunate fetitze, Alexandra- cu sindrom Down! citeste-i postarile, poate gasesti si ceva informatii de ajutor pentru fetitza! nu te sfii s-o intrebi, sa ceri ajutor si informatii, si mai ales sa lupti pentru ca copii tai sa fie fericiti; si in fericirea lor ai sa-ti gasesti si tu sursa sa mergi mai departe, motivatia sa traiesti si sa te bucuri de ei!!!
Doamne-Ajuta!!!!
http://www.floriinro.ro/
tongue in cheek
diuna spune:
Am citit de ieri postarea ta,@om_necajit, dar recunosc ca nu am gasit nici un cuvant de raspuns in momentul acela. Banuiesc ca ti-e foarte greu in perioada asta, intre aniversarea zilei de nastere a fetitei si comemorarea pierderii fiintei de langa tine.Sper sa gasesti aici, printre noi, tot sprijinul de care ai nevoie. Si, bineinteles, nu-l uita pe Dumnezeu.Scrie si vom incerca sa fim langa tine.
paula2003 spune:
Cum Dumnezeu te-a ajutat sa depasesti cu bine toate hopurile vietii te va ajuta si acum. Fetita a trecut cu bine operatia, baiatul invata foarte bine....se vor rezolva toate. Tu trebuie sa fii tare, increzator in puterile tale si sa mergi mai departe.
Fruntea sus si fii barbat!
Dumnezeu sa o ierte pe sotia ta care face un an.
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)