Piatra Neamt ,Perla Moldovei (42)
Raspunsuri - Pagina 5
Eftimie C. spune:
Lora e absent motivat.Ca ieri dimineata am fost la un interviu pentru job
, dupa amiaza am desfacut bucati masina de spalat
, apoi am avut musafiri
si seara am avut conferinta pe Messenger
cu niste colegi ai sotului+neveste si copii![]()
Dar mi-am facut timp sa vad si pozele tuturor fetelor de pe subiect.
Ghici la cine ma uitam cand l-am auzit pe sot strigand "da' tu de cand ai poze cu colegii mei?"
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
lunna27 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
"da' tu de cand ai poze cu colegii mei?"![]()
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)

,scuze,dar nu m-am putut abtine
Eftimie C. spune:
Laura ieri n-a fost ziua nimanui si nu pregateam nimic la prima ora.Am fost la un interviu pentru un job.
Carmen, Adriana am vazut ca intrebati de sarbatoarea de azi.Va spun eu: celor care n-au apucat sa bea de sf.Vasile sau sf.Ioan, li se mai da o ocazie azi 
Cristina eu am pus steriletul la dr.Rugina si nici n-am simtit.Eu am intrebat daca ma v-a durea si el imi raspunde ca a terminat deja.Apoi am avut prima menstruatie mai dureroasa si mai abundenta (si asistenta uitase sa ma avertizeze si sa-mi spuna ce sa iau)De atunci au trecut 5ani si sunt bine si fara copii nedoriti.Zilele trecute am fost la un control si m-am plans ca in ultimele luni menstruatia a fost mai abundenta si am avut dureri de burta si ovare.Stii ce mi-a spus dr?E firesc sa simti un obiect strain in corp si mai ales ca se apropie momentul sa-l inlocuiesc.
Si continui in acelasi registru cu Dana.E o metoda buna de contracepti, dupa parerea mea.Uite, am o colega care a ales sa faca legare de trompe.Nu stiu ce sa zic.Eu prefer steriletul!
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
ladyinred spune:
buna fetelor,
sunt si eu din Piatra Neamt. Vreau va rog recomandari de la voi de medic ginecolog pentru o consultatie de rutina...un test papa Nicolau si ce se mai face... mersi (din cele traite de voi ..nu din auzite)
lunna27 spune:
Bre,dar ce-i cu abstinenta asta pe aici,ati iesit la plimbare??Am chef de-o bauta,care se ofera,ca singura nu merge...
![]()
Sunt numai cu Ana acasa,e un pic mofturoasa ca n-a dormit la gradi,de maine n-o mai duc,pe Paul l-am parcat la tara,in vacanta
,deci sunt free ![]()
LoraG76 spune:
Io-s aici, da' am multa treaba.
CarmenE, imi pare rau ca n-ai gasit ce voiai cu job-ul. Bafta in continuare!
Lora, mami de Iustina
ana1980 spune:
Abia acum intru si eu ...dorma fetele.
Casandra e mai bine- a facut un pic de febra, dar a mers la gradi azi. La amiaza am iesit un pic in plimbare. Multumesc pt gandurile bune 
S eu tot sterilet vreau sa-mi pun. Nu stiu cand, dar cat de curand posibil. Nu stiu nici la ce dr sa merg.....dar mai e timp.
Dana intrebai de calciu masticabil - dau 56 lei pe o cutie cu 60 capsule. Oricum imi ajung muuuuult timp ca-i dau cate una cand si cand(se dau 1/zi, dar eu ii dau mai rar).
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
crissandrada spune:
Dana si eu am avut sterilet 2 ani jumate si nu am avut nici o problema doar ciclu mai abundent si ceva dureri de mijloc in perioada ciclului. Dar in rest super OK. l-am dat jos cand am decis sa raman iar insarcinata si dupa 2 luni am ramas.
Si tot sterilet voi alege si in viitorul apropiat, cand se va putea. Tre sa intreb dr.. Eu mi l-am pus/scos la dr. Nutu.
Criss
de
Alessia si
Andrada