Condica Salajencelor (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

"Trimis la: - 28/01/2008 : 15:28:45 Show Profile Trimite Bimilit un Mesaj Privat Reply with Quote
hallo ,hallo.
ce povestim?

de sapt trecuta in fiecare luni ziarul cotidianul apare impreun cu enciclopedia ilustrata a familiei.sunt 16 volume.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

SONIA, are nevoie de noi"

Ce voiai sa zici, Bia?
Enciclopedia ilustrata a familiei? Care familie? Nu inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ptr toata gasca.

cami uite aici http://www.cotidianul.ro/index.php?id=16988

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

hallo !hallo!!!!!!

ce-i cu linistea asta in sat?
va numarati banii sau ce lucrati?
ia la raport ADUNAREA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Am vazut, Bia.
E faina ideea lor, in mod sigur e foarte utila acasa.Nu stiu cit e de accesibila ca pret pentru toata lumea.

Eu acuma am terminat de vorbit cu sora-mea si cu Vladutu pe Skype, m-am mai distrat un pic cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Halo! Ce mai faceti? V-ati dus la nani? Am ajuns de la Oradea, tare obo, asta dupa ce am cheltuit jumate din salariul meu pe o luna in Real si Metro. Am venit tare dezamagiti, am luat noi cate ceva, ce ne trebuia, dar la pret ca si pe aici ba chiar mai bine. Bei e o scumpete la Real, de numa! Kauflandu' din Zalau e parfum! Un exemplu: vad in Real una bucata lingurita de scos inghetat din caserole: zic: oo ce fain, vine vara! ia sa imi aiu si eu una. Bun. Cat costa? 3,5 lei. No bine, o iau. La Metro, rade sor-mea de mine: ia hai sa vezi cat costa lingurita? 1,7 lei !!!! Si exemplele pot continua! Si inca ceva: la Real fructe cat lumea. Printre ele Litchie, 46,5 lei/kg!!!! La Metro 17,ceva lei/kg!!! Cum se poate asa ceva?Si stati sa va mai spun ceva: inainte de sarbatori am cautat ca disperata fulgi de migdale. Noa, i-am gasit: 20 lei/200g la Metro. Apoi bine ca nu mi-am aflat cand mi-o trebuit! Voi stiti cu cat i-a luat sor-mea din Slovacia? Cu 2 lei/100 g!!!!!Mie imi vine sa fug pe o insula pustie!!!! Va si va doresc noapte buuuna!

Mergi la inceput

sara buna!!!!!!!!

cami ,io zic ca-s accesibile ca pret si le vaz ca o investitie sigura.baiu-i ca nu se mai vinde cartea .zac librariile de marfa si clienti ioc.io cand imi iau carti merg cu lista si ochelarii dupa mine si minim 2 ore stau in librarie .o viata mea ce dezamt pe mine.sa nu radeti de mine da io ma simt cel mai bine printre carti.tantile de la limbrarie ma cumosc si-s tare fericite cand ma vad.is asa dragute ca-mi pun cartile de-oparte .io le las lista si cand primesc marfa imi pitesc si mie stocul , nu ca ar trece da asa sa fie ele sigure ca au vanzare.

oti draga ai ajuns?mai da ce lingura/glob asa ieftin ai gasit? ca io mi-am luat acu 5 ani cu 25 de lei.deci am facut o afacere proasta.moama LITCHIE ,noi mancam cu kg.da deja in zalau nu se mai exista si am trecut la compot de LITCHIE.

mihaela ai citit cartea laureatei NOBEL?cum e?

io tocmai am gatat "adevarata viata de gheisa".amu am doar un vis :musai sa ajung in japonia.

va tzuc da mai vin...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Poftiti la cafeluta...Bia uite aici:http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=&showtopic=8506&view=findpost&p=448459e de plastic, si nu e cine stie ce... dar m-am enervat de diferenta de pret... Vorba lui Vlad: astea nu is magazine ci dor masini de dat tepe!!!Ce faceti azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziua buna fete dragi!

Otilia, nasol ce povestesti tu...noi la Real ne faceam cumparaturile in SM, nu stiu daca era ieftin sau nu, nu aveam Metro cu ce compara. Fata de Kaufland era mai scump, insa multe produse nu le gaseam la Kaufland si daca mergeam la Real, cumparam de toate de acolo, nu ne mai complicam. Mie nu-mi placea Realul pe motiv de personal, tare mofturosi si cu prajina sus la nas, dar imi placea ca daca nu aveam chef de gatit mergeam si luam mancare de acolo.

Bia, n-am citit cartea inca, am inceput aseara alta mai subtirica. Nu prea am timp acum de citit si e o carte groasa, ma gandesc ca ma apuca vacanta de vara pana o termin in ritmul in care pot sa citesc. Hai citeste-o tu si zi cum e, sa vad cand sa am curaj sa o incep.
Am inceput mai inainte de Craciun o carte pe care n-am putut sa o citesc-Cartea iluziilor de Paul Auster-mi s-a parut foarte trista si eu eram intr-o stare psihica necorespunzatoare, imi venea sa plang la fiecare pagina si am lasat-o. Am sa o reiau cand am sa simt ca pot sa o "duc".

Noa va tzuk, o dumininca faina!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutari si de la mine !

Noi suntem super obositi dupa 3 ture de kefuiala ... am inceput vineri seara la ziua unei vecine , apoi am fost sambata la ziua copiilor sorei mele vitrege la Bocsa , iar azi la ziua copiilor unei colege care sunt nascuti din 4 februarie aman2 , doar anul difera .
Am intrat si pana la Leonardo azi ca am vazut ca e reducere de 70 % dar marfa cam slaba ... mi-am gasit niste cizme rosii elastice la 37 lei , cam atat ...

Acum ma duk sa fac ceva de cina , iar apoi abia astept sa bag capu-n perna ca mor de somn . Saptamana viitoare sunt in concediu , am vrea sa mergem undeva la zapada cu fetele . Astept sugestiile voastre despre cabane si zone in apropiere de noi unde am putea sa ne dam cu sania . Bia ce zici , nu veniti cu noi de joi pana sambata ???

Mihaela , am gasit pe net un motel cu piscina langa Satu-Mare , ii spune Valea Mariei , ce poti sa-mi spui despre acest loc ? As vrea sa-i fac o surpriza colegului de Valentine`s Day si sa rezerv o camera acolo , numai ca as prefera sa merg undeva unde stiu ca a mai fost cineva si imi poate da ceva recomandari despre locul respectiv !

Acum va tzuc si va doresc noapte buna !

P.S. Mihaela si mie imi place tot a 2 a casutza !

Mi

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Huh mey fetelor, io am murit cand am vazut casa www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/99464" target="_blank">asta! Interiorul e pur si simplu super...dar coooosta cat 3 case ca si prima si mai mult decat dublu decat a 2-a din postarea mea anterioara cu casele....

adriana, la care dintre cabane te referi de la Valea Mariei? Sunt 2 acolo care sunt faine: www.complex-pintea.ro/" target="_blank">Complex Pintea si www.hotel-valea-mariei.ro/" target="_blank">Valea Mariei. Eu am fost la Pintea, am luat cina acolo si am dormit o noapte, haaaaat acu' vreo 7 ani. A fost fainutz, dar era noiembrie, nu stiam de piscina dar nici n-am fost pregatiti. La Valea Mariei(hotelul) a fost un coleg de-al meu de serviciu mai de vreun an, poate 2, nu mai stiu si i-a placut. Ei au fost doar la piscina si au mancat acolo, nu au dormit. Dupa poze si stele, Valea Mariei arata mai bine, eu cred ca merita.
In legatura cu zapada, mie mi-a placut foarte mult la Cavnic, era o partie faina pentru sanii, langa partia de ski(nu mai stiu roata1 sau roata2) am fost anul trecut in februarie. Dar despre cazare nu stiu, noi am fost doar peste zi, am mers acasa.
Concediu placut, distractie faina si zapada multa!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput