Condica Salajencelor (39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, mersi mult! asa e cum spui, desi nu mai vad dracu' asa negru, inca e nebuloasa partea cu vorbitul, tare greu mai vin cuvintele. Cand sa scriu e mai usor, am timp sa ma gandesc, dictionarul e mana mea dreapta si e muuuuult mai usor. Desi la test n-am avut voie cu dictionarul, dar erau cuvinte cunoscute.

otilia, vreun tort de indragostiti?

cami, sanatate multa iti doresc, sa ne spui cum stai cu tiroida...

Aici nu e prea mare valva cu sarbatoarea asta, suedezii au si rebotezat-o si se numeste Sarbatoarea tuturor inimilor, dar e ceva mai intim si fara tam-tam. Noi vom merge in grup la pizza, ca e meniul nostru preferat si cum nici gand de vreo seara romantica in 2, o vom face in 4 .

O seara faina va doresc!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Saluti, saluti!Miha felicitari pentru test! Vezi ca nu e chiar asa de greu? Olim, sanatate multa lui Alex. Si eu am avut fix aceeasi dilema cu Andrei insa m-am tinut tare la sfaturile unei colege mai in varsta. Si bine am facut, caci apoi a supt 11 luni juma!Cami, chiar asa, sa ne spui cum ti-au iesit analizele. Sa dea DD sa fie bine!Bia, nu e inima....Sa vedeti ce am facut....Imi vine sa ma dau cu capul de pereti....Cica am vrut sa fac un tort mai light, asa din iaurt de capsuni + frisca+ bucatele de kiwi+ gelatinaAmu ori mai tre sa stea la frigi (e deja de cca 3 ore acolo) ori nu am pus suficienta gelatina, dar tortul meu nu da semne ca as putea sa-l scot din inel. Deci azi pas la ornat. Oi vedea maine ce ii fac. In cel mai rau caz il mancam cu lingurita direct din tava!Asa ca maine mergem la restaurant si ma fac ca nu am facut nik. Deci cautati-ma pe la experiente traumatizante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

i-am mai dat acuma seara un pic de titi si a papat, ba chiar a luat-o singur in gurita.Insa nu doarme, nu a dormit azi mult acuma sta si povesteste cu un catel de plusNu renunt, am sa ma mulg si am sa il dau si ala in bibe.
va doresc sa aveti parte de o zi frumoasa maine, al meu sot doar maine ajunge in Spania, si nu stiu daca ajunge pe sambata acasa
va pupam pe toate

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR INDRAGOSTITILOR !!!

Poftiti la cafelutza !!!

Eu azi am adoptat culoarea rosie , culoare dragostei !

Va doresc sa aveti parte de multa , multa iubire si distractie placuta pe deseara !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

La multi ani de ziua indragostitilor!
Sa aveti parte de multa dragoste si multe bucurii!

Olim, eu as zice sa renunti de tot la biberon, eventual numai ceiut, ca la biberon trage fara sa depunsa mare efort si probabil d'aia nu accepta sanu'.
Nu stiu, zic si eu din experienta mea scurta!
Insa daca esti hotarata sa nu renunti, mergi inainte si Doamne ajuta!
Pupicei la toate fetele!
Go back to work:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR,am aici un subiect de suflet...
Ma ajutati cu comentarii

P.S.
cum fac sa apara la semnatura un link ???
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116240

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ioana, extraordinara initiativa ta, sa te ajute Cel de Sus sa strangeti banii necesari pentru operatie!
Acuma eu am o intrebare...cum pot plati prin adresa aceea de Moneybookers ca nu ma pricep si alta modalitate nu stiu daca am cum sa ajut.

Pentru semnatura: intri la profilul tau personal, completezi la semnatura link-ul si apoi selectezi imediat mai jos DA (la intrebarea "semnatura selectata in mod normal). Daca vrei sa apara link-ul atunci lasi numai link-ul la semnatura. Daca vrei sa apara ca si la mine(untext sub care se scunde link-ul), atunci scrii [ url="link" ]text[ /url ] insa fara spatii cum am lasat eu intre parantezele drepte si url...incearca si daca nu reusesti iti mai explic.

Sa aveti parte de multa iubire, mereu nu numai azi!!!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

VA MULTUMESC fetelor, pentru sustinere

Doamne ajuta sa fie cit mai multi oameni marinimosi ca si voi

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor! Ioana, laudabila initiativa ta. Sa dea DD sa fie bine, si fetele sa poata duce o viata normala.Am o scura pauza si am venit sa ma plang ca imi crapa capul de durere! Va , fug, ca nu cumva sa fie molipsitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
slaba miscare aici, ce s-a intamplat, v-ati chefuit prea mult ieri
sa va zic ceva, nu mai am lapte delocccccccccccc, si eu ma miram ca alex plangea saracu, dar nu prea avea ce sa traga, tot beau ceiuri, ma mulg dar nu am scos decat 5 ml, ma dor sfarcurileAsta e, asa a fost sa fie.
va pupam pe toate si va doresc sa aveti parte de un wek placut

mami si ALEX[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/]
avem poze noi

Mergi la inceput