Condica Salajencelor (39)
Raspunsuri - Pagina 14
giulia71 spune:
Oti, l-am rugat pe colegu sa ne faca piata de acolo, si va rog sa nu radeti?!
Mi-a adus multe d'ale gurii neperisabile, pe care aici nu le gasesc din pacate.
Mi-a adus saracu si paella (Olim stie!!!) care e un deliciu si abia astept sa ma infrupt!!!!
Comanda speciala a avut gel de dush, sampon si masca Kerastaze luate de la un salon prefesional din Clermont.
Sunt scumpe, dar fac toti banii!!!
Lui Cani i-a adus un set DVD cu niste fete Winnx parca, si e foarte incantat.
Cam atat...
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Adriana, naspa faza cu masina.... Ce oameni!
Giulia, ce ai primit din Fr?
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
giulia71 spune:
Mneata,
Poftiti la o cafea tare!
Ce faceti, ce mai ziceti?
Un raportel ceva...
Adriana, baga si mie detalii despre carnavalul copiilor ca as vrea sa-l ducem si noi pe Calin. Si daca poti zi-mi de unde sa cumpar sau inchiriez un costumas?
Sar mana mult!
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
dianaiulie2009 spune:
Prezenta la cafelutza !
Giulia , carnavalul e langa voi ,acolo aproape , la Magazinul Copiilor , se va tine pe data de 2 martie , ora inca nu o stiu . Eu le-am inchiriat fetelor costumatia de la Galeria Tara , este la etaj la Galeriile Meses ( un indiciu chiar deasupra magazinului Baby-House ) . S-ar bucura Andreea daca ar veni si Calin . Toata treaba este ca trebuie sa te inscrii ca nu se primesc mai mult de 120 copii .
Acum vin sa ma laud cu faptul ca nu ma mai doare delok , delok masajul antic. , dar a meritat ca se vad si rezulatatele . Mai am 5 sedinte si dupa va voi spune cat am dat jos in kg , cat si in cm .
Va tzuc si incerc sa mai viu ...
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Giulia eu deja trepidez de la cafeaua tare de dimi
. Foarte fain ca ai cine sa iti aduca din cand in cand ceva de "dincolo". Adica din lumea civilizata. Mie de multe ori imi vine sa imi iau lumea in cap.... Adriana, musai sa ne spui ce rezultate ai, deja ma gandesc la variante... Noa, va
mai vin.Olim, ce face Alex? Nu a facut febra dupa vaccin? 
olim spune:
noi suntem bine, Alex a facut putina febra dar nu a plans deloc, a fost marait doar ieri un pic, e tare cuminte saracutu.Mi asa ciuda ca azi tot lapticu ce la papat de la san l-a vomitat, si plange de cate ori il pun, cred ca renunt la san definitiv si ii dau doar bibe.Oricum manca doar de 2-3 ori pe zi, dar azi a vomitat tot
.Partea mai importanta colostru l-o papat, asa ca nu avem ce face, ma resemnez![]()
Nu am chef de nimic, m-o enervat si cumnata din Ro
Abia astept ziua de maine sa dam o tura la piata, sa vedem ce mai este la rduceri, ca saptamana trecuta mi-am luat 2 perechi de botine la 3 euro
, poate gasesc si ceva pt sotu.La noi e miercurea zi de piata si profit sa ies cu Alex.Am sa manac si pui la rotisor, ca defapt in fiecare zi de miercuri
Acum am terminat de facut curat la etaj, si fac de la 8
Asa m-am saturat de casa mare, ca nu mai vreau in viata mea
abia astept sa o vindem sama mut intr-o cutie de chibrituri undeva![]()
va pup pe toate si va doresc sa aveti o zi faina maine

mami si Alex
mihaela_s spune:
Saluti! 
Am zis ca va tin la curent...din pacate nici una din casele vazute nu e ceea ce dorim, asa ca ne-am mai inscris la cateva vizionari, am pus la socoteala si apartamentele de vanzare pana apare casa mult visata.
Azi am primit rezulatatele de la testul de vineri, am luat un surprinzator 81%, e foarte bine pentru doar 3 saptamani de curs.
Cam atat de pe la noi...
Noapte buna si sa aveti o zi deosebita!
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:

mihaela,bravo.da nu dai ceva de baut
?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
mey am si uitat! Normal ca dau! 

pentru toata lumea!!!!!

vorbe de copil...
Hobby
olim spune:

felicitari pentru rezultat mihaela.
ma duc si eu la nani ca acum am terminat de aranjat bucatarie si astept sa se termine de sterilizat bieroanele lui Alex sa ma bag in pat![]()
somn usor sa aveti,
mami si Alex