salariu in multinationala - leadership team

salariu in multinationala - leadership team | Autor: anaism59

Link direct la acest mesaj

imi poate spune cineva cam intre cat si cat sunt salariile directorilor dintr-o firma multinationala (dir financiar, hr, operatiuni, productie etc, etc... ). Cand esti in vizorul head-hunterilor cam cat ar trebui sa ceri salariul in raport cu ceea ce ai acum?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Conteaza mult localitatea in care lucrezi.Sotul este dir d punct de lucru si are fixul 1600 eur + bonus in functie de realizari , dar numai mult de 600 eur.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Depinde de marimea firmei. Pot ajunge si la 4000 EUR net/luna (si chiar mai mult)

Poti sa ceri cat vrei tu, depinde foarte mult de bugetul pe care-l au. Daca te incadrezi, poti cere si cu 100% mai mult, daca te incadrezi in buget totul e ok.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaism59 spune:

multumesc fetelor. De oras de Bucuresti este vorba si din pacate nu este vorba despre mine () ci despre sotul meu .. Am vazut ca a intrebat cineva despre o un studiu de salarii .. dar nimeni nu a raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Despre ce firma e vb? Daca stiu, o sa-ti dau pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Si pana la urma cat ceri? Nu de alta, dar si eu sunt in interviuri si toate firmele de recrutare parca s-au vorbit intre ele: mai intai te intreaba cat vrei si dupa aia iti dau detalii (daca iti dau). Mi se pare aberant, ca una e o firma cu 10 oameni alta e o firma cu 1000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

quote:
Originally posted by OanaP

Si pana la urma cat ceri? Nu de alta, dar si eu sunt in interviuri si toate firmele de recrutare parca s-au vorbit intre ele: mai intai te intreaba cat vrei si dupa aia iti dau detalii (daca iti dau). Mi se pare aberant, ca una e o firma cu 10 oameni alta e o firma cu 1000.

Te orientezi si tu in functie de firma si de pozitie. Iti cam dai seama unde poti sa te intanzi si unde nu. Daca nu si nu, poti sa le spui eventual ca nu te-ai gandit la o suma, si ca astepti o oferta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Multumesc Andira. E o idee buna. De ceva timp incerc sa ma educ in stilul "nu stiu" si tare imi e greu, parca nici raspunsurile nu imi vin cum trebuie.

As mai avea o problema. Pana acum la interviuri am fost sincera si le-am spus ca sunt in CIC, dar pana acum am primit raspunsuri ca "ne pare rau dar..." De ce or fugi de mamici cu copii? Ar trebui sa aprecieze onestitatea. In plus studiile au aratat ca managerii cu copii sunt mult mai eficienti decat cei fara copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Depinde de firma si depinde de nivel - de ex. manager poti sa fii in unele multinationale de la nivelul 6 la 12 - "manager"tot "director"se traduce dar nu e deloc acelasi lucru. Si nici acelasi salariu.
Vestea buna este ca veniturile pot creste exponential de la o anumita treapta in sus.... Asa ca imi e foarte greu sa fac o estimare.
Managerial "basic" ar putea fi de la 800 pe la 1300... Asta inseamna un fel de supervisor, ceva. Middle management cam pe la 2500 - max. 4000, dar nu cred ca se ajunge la 4.

Mergi la inceput

multumesc de raspunsuri. Intre timp s-a rezolvat problema.. Problema cred ca s-ar lamuri cu un studiu de salarii, dar pe sectorul care ma interesa pe mine am lamurit-o. Nu am inteles niciodata structurile astea stufoase pe nivele de la 6 la 12 ^sunt toti directori unul mai mare decat altul .. La noi lucrurile sunt clare: nivelul 3 - personalul administrativ, nivelul 4 leadership si nivelul 5 directorul de plant. Clar net si precis.. Dar este doar opinia mea si este adevarat difera de la firma la firma.

Mergi la inceput

multumesc de raspunsuri. Intre timp s-a rezolvat problema.. Problema cred ca s-ar lamuri cu un studiu de salarii, dar pe sectorul care ma interesa pe mine am lamurit-o. Nu am inteles niciodata structurile astea stufoase pe nivele de la 6 la 12 ^sunt toti directori unul mai mare decat altul .. La noi lucrurile sunt clare: nivelul 3 - personalul administrativ, nivelul 4 leadership si nivelul 5 directorul de plant. Clar net si precis.. Dar este doar opinia mea si este adevarat difera de la firma la firma.

Mergi la inceput