Depresie?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carli1617 spune:

Draga Ghita,

ca si doamnele care ti-au scris mai sus, cred ca ceea ce te face sa suferi este o manifestare a sondromului post-avort. Poti sa citesti mai multe daca intri aici:
http://www.sfintii-arhangheli.ro/consilierea-sindromului-post-avort.php. sau poti cauta alte informatii despre asta pe internet.

Faptul ca nu vrei sa recunosti ca suferinta ta poate fi din cauza avortului este ceva foarte intalnit la femeile care au facut avort, se numeste faza negarii.
Sper ca iti vor fi de folos informatiile.

Doamne, ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misubogza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aaalex

Am o problema si as vrea sa primesc niste raspunsuri caci nu stiu ce sa mai fac.De vreo 2 ani ma stiu cu atacuri de panica.Marti am facut un chiuretaj.Totul a fost repede si nedureros.Cu o zi innainte mi-a fost rau ,adica greata,ameteala si stare de lesin.Aflasem cu 3 zile inainte ca sunt gravida,pina atunci nu am avut nici un simptom.Dupa chiuretaj nu am singerat decit in ziua aceea.Dar am ramas cu ameteala si cu stare de greata in toate zilele astea si nu am prea mincat.M-a lesinat de tot ca nu am mincat.Patru zile am fost terminata.Am chemat salvarea,am fost la urgenta,am fost la medic la spital.I-am rugat chiar sa-mi puna o perfuzie sa ma aduca pe picioare.Ginecologic eram bine ca am fost a 2 a oara la medica si eram bine.Mi-a facut si eco si test de sarcina, sa eliminam ca as avea vreo extrauterina.Am luat si scobutil,metocopramid,bilicol.In stomac im faceau matele ca toate alea.Am avut diaree decit intr-o singura zii,iar de varsat nu am varsat deloc,decit greata,cu toate ca as fi vrut sa vars caci cred ca m-as fii eliberat.De ieri maninc,dar numai dupa ce am luat distonocalm.Mi-au trecut greturile si ameteala si am putut sa maninc.O usoara ameteala mai imi ramine ca dupa atita nemincare.......Mi-au facut si eco si nu au vazut nimic.Imi vine sa pling non-stop si am in piept o emotie tot timpul.M-am tras la fata si am si slabit 2 kg caci nu am mai mincat deloc.Nici macar cu copilul nu ma mai joc.Vine si trage de mine si eu nimic.Noroc cu mama.!!!Stau cu gindul numai la rau.Vreau sa ma fac repede bine ca nu mai suport!!!!!!!Am pus pe toata lumea in picioare!!!!!!!Majoritatea medicilor au spus ca am facut cadere nervoasa.Am si analizele la singe,bune,hemograma si biochimia.Spuneti-mi ce am,daca ati trecut prin asa ceva ca nu mai suport.As vrea sa vorbesc cu un psiholog,dar acum sigur nu pot iesi din casa.

ghita

Sal...ce pot sa spun despre tine este ca ai suferit o depresie anxioasa...asta din cazua calciului ionic din sistemul nervos pentru a nu se agrava situatia lasa intrebarile pe forum si dute la un psihiatru nu psiholog asta e parerea mea si iti spun pt. ca sunt in situatia ta dar putin mai avansata daca nu vrei sa ai o viata tulbure ...asculta-mi sfatul si dute unde ti-am zis asa iti va da si un tratament....gandestete ca prin aceasta depresie hta creste la fel si pulsul si cu timpu pot aparea altele ..daca nu am explicat indeajuns id meu este misubogza ma cam grabesc..ceau ceau

Mergi la inceput