Aspirante optimiste > 20 ani (256)
Raspunsuri - Pagina 18
monica_dicut spune:
Imi place semnatura ta Alexa
denota optimism 
yubi, tinem pumnii strans strans, sa ne anunti neaparat sa nu ne lasi sa fierbem in suc propriu 
POZNICI CU NOI
7+
EL NINO
noname spune:
Da mai fetelor, am fost la medic si i-am zis ca nu mi-a mai venit de optzecisiceva de zile era atunci cand am fost la el, mi-a zis sa iau duphaston, si ca o sa imi vina.
Problema este ca eu am terminat duphastonul pe 19 dimineata si ma asteptam sa imi vina pana acum.
Si eu vroiam sa merg la alt medic , ca am 2 nr de tel;
1. medicul Pelinescu de la Filantropia
2. medicul Suciu de la Polizu, dar parca imi e greu sa merg la altcineva ca o sa trebuiasca sa imi fac iar toate analizele, adik sa o iau de la inceput, si sincera sa fiu nu stiu dakl mai am puterea sa o iau de la inceput.
Simt ca nu mai pot, ca nu mai am rabdare.......... nu stiu ce e cu mine.
Vreau si eu sa fiu 
claudela spune:
Yubi, sa dea Dumnezeu sa vii cu vesti bune sa ne mai inveselim si noi si sa ne molipsim cu optimism de la proaspetele gravidute...
yubi spune:
Multumesc pt. sustinere
.Codruta, merg la Dr.Tanase Florentina .http://tt.lilypie.com/4bBqp2.png
claudela spune:
Noname, nu e de joaca...adica o intarziere de 100 de zile e un semn de intrebare daca nu mai multe...Nici una dintre noi, aspirantele nu mai avem rabdare pana nu ne vom vedea puiutii...dar trebuie sa mergem la medic daca ceva nu e ok...
oanaiacovita spune:
Noname , in primul rand trebuie sa te gandesti ca mergi la medic pt. binele tau si ca sa se poate indeplini visul tau.
Daca mergi la alt medic si tu ai deja facute analize, poti merge cu ele si sa le arati noului dr.
El iti va mai da doar alte analize pe care nu le-ai facut si care sa te ajute.
Nu poti sta asa cum esti acum, pt. ca ceva nu este in regula.
Iar a amana o problema, nu face decat sa o agravezi.
Noi suntem alaturi de tine...
Oana
te asteptam
my pictures
visul
monica_dicut spune:
Si preferi sa stai asa si sa astepti la nesfarsit pana se fac 2 ani de cand nu ti-a venit cm???? Acum pe bune da eu nu as mai sta pe ganduri si as lua-o de la capat cu analizele.
E in joc sanatatea ta si pana la urma viitorul copil. Fara cm nu poti face nici copil sa sti.
POZNICI CU NOI
7+
EL NINO
oanaiacovita spune:
Arianna, te asteptam cu vesti de la munte.
Pe unde umbli?
Oana
te asteptam
my pictures
visul
noname spune:
Fetelor va multumesc pentru sfaturi!
Voi ziceti sa nu mai astept ca poate o sa imi vina cm si sa merg la alt medic, nu?
Merg sa sun ca poate voi avea noroc
Vreau sa fiu si eu