Aspirante optimiste > 20 ani (256)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Eeee noname..just e pe pozitii..Cu ce iti pot fi de folos?

http://tt.lilypie.com/AaECp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

oanaiacovita sper sa reusesti si eu de fapt tot din octombrie am mers la doctor pt ca nu stiam de ce nu raman.;si el a stabilit sa incercam o inseminare pt ca sansele de reusita sint mai mari decat pe cale naturala.sa se lase cu luna asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Offff, mai fetelor, de cate ori sa va spun??? Daca va descurajati, si spuneti ca nu veti avea un pui, toate fortele universului cocncura pentru a va implini visul!!!

Ia, fiti voi optimiste, ca doar asa le sade bine unor aspirante. si nu va faceti griji pentru forum, ca doritoare vor fi mereu!

Haideti la ODISEEEEEE!!!!

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Codruta..nu ai vazut ca eu cu legea atractiei am dat astrele peste cap?Imi ieseau doi copii, acum ies trei..pai ce treaba-i asta?Pana una alta sa vina odata primul ca m-am saturat sa astept ca boita!

http://tt.lilypie.com/AaECp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Pai mai fetelor, eu chiar nu mai pot.
M-am saturat sa tot inghit pastile si cm sa nu mai apara. Dupa ce ca am bagat duphaston in mine 5 zile cate 4/zi , si mi s-a spus ca in max 5-6 zile trebuie sa imi vine, uite ca azi suntem in ziua 10 si tot nu a venit
Ce ma fac eu acum?

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Pupicuti multi la toate fetele mele dragi!
Eu m-am apucat de o mancarica de mazare si intre timp mai citesc cate ceva pentru un examen pe care il voi sustine in martie...Dar nu am nici un spor...Imi vine sa trag pe dreapta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

noname, te duci la alt dr pentru ca ceva nu e in regula. Test ai mai facut?

POZNICI CU NOI

7+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Chiar...Noname, ar fi bine sa mai faci un test si apoi sa te duci la medic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Nu am facut test ca oricum nu cred ca e nimik, si chiar dak ar fi nu cred ca ar iesii pozitiv.
Cand am fost la medic pe ovarul meu drept se vedea ceva care mi-a zis ca nu stie ce este ;
chist sau folicul.era destul de mare . avea 11
acum nu stiu ce sa mai zic , poate nu mi-a venit ca endometrul era destul de subtire 5, dar ma intreb nu s-a ingrosat el la cat duphaston i-am dat, mai ales ca mie nu mi-a mai venit de 100 zile

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

claudela nu dispera ca cineva acolo sus are grija de noi si sigur o sa reusesti.tu ai incercat vreo inseminare pana acum?cum stai cu ovulatia?dar sperma sotului?

Mergi la inceput