Aspirante optimiste > 20 ani (256)
Raspunsuri - Pagina 12
justme25 spune:
Eee acum sa nu radeti de mine, dar cui i-am spus sa foloseasca aceasta metoda a stiut ce va face:baiat sau fata. E un joculet pe care il stiu de cativa ani si de cand am aflat "metoda" miraculoasa de a afla sexul copilului inainte de a se naste, am fost ca o micuta vrajitoare si am bucurat multe mamici spunandu-le ce vor face. O data i-am zis unei tipe ca va face; ea avea vreo 35 de ani, isi dorea un copil, dar era singura. I-am facut joculetul si i-am zis ca "O sa ai o fetita!" Mai nebuna cum era ea, m-a injurat (in gluma) si mi-a zis, "Ai innebunit? Eu nici nu am cu cine sa ma f..si tu imi spui ca o sa am o fetita?" La scurt timp, si-a gasit un prieten, si a ramas insarcinata...acum are o minune de fetita...Am "ghicit" asa sexul la vreo 10 copilasi...
http://tt.lilypie.com/AaECp2.png
monica_dicut spune:
Mai stie cineva ceva de ALexa??? Ce-i cu ea?
Oricum monologhez pe aici

Na 

POZNICI CU NOI
7+
EL NINO
oanaiacovita spune:
Fetele, neata!
Yubi, incep cu felicitarile pentru tine...sa ai o sarcina usoara si la termen, un bebe sanatos si norocos...

Moni, bombonica noastra...api ca poate faci un baietel scumpic...
Marynikule pai de progesteron nu mi-a zis nimic, decat sa iau duphaston din z14 si nu 1/zi, ci 2/zi. Nu mi l-a mai dat sa-l fac, dar maine cand ma duc la ea o sa fiu z16..deci mi-l mai poate da sa il refac...
Ce am facut eu sunt asa:
- luna trecuta progesteron(care a fost mic), prolactina care e ok=15.09(val.normale 3.24-29.12) si testosteron ok=0.14 (val.normale 0.1-0.9)
- luna asta am facut sapt.trecuta estradiol ok=153.6(val.normale faza foliculara 46-607,faza ovul.315-1828,faza luteala 161-774);FSH ok=9.87(val.normale faza foliculara 3.5-12.5,faza ovul.4.7-21.5,faza luteala 1.7-7.7)
- ieri Cortizol nu e bine=555.3(val.normale 171-536) si LH nu bun = 11.43(val.normale faza foliculara 2.4-12.6,faza ovul.14-95.6,faza luteala 1-11.4)
Eu inclin sa cred ca am ovulat sapt.trecuta si atunci LH-ul nu ar fi rau. Am avut si albus si ferigi, dar vedem maine la eco cum si ce e.
Oana
te asteptam
my pictures
visul
medeea_vs spune:
Dar eu?
Ce voi avea?
De acu tre sa ne ghicesti la toate. ![]()
- pana la Craciunul din 2008
http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png
justme25 spune:
Fetele mai superstitioase nu o sa creada metoda, dar pana la urma ce au de pierdut?![]()
Deci...se ia o ata, un inel pe care il porti, se baga inelul pe ata si se tine de capatul atei, inelul ramanand in pozitia "atarnat"
Pe urma, se ia mana stanga, se tine cu toate degetele (in afara de degetul mare) stranse, si se aseaza paralel cu solul (tii mana ca si cand ai vrea sa vezi daca iti tremura
)..in spatiul dintre degetul mare si inelar, faci o miscare cu inelul de trei ori, de sus in jos. Dupa ce-a de-a treia oara, opresti inelul, dar il lasi in spatiul dintre degete.In curand incepe sa se invarta (singurel). Va face ori o miscare circulara (si atunci e fetita), ori sub forma unui bat asa...nu stiu cum sa spun...si atunci e baiat. Dupa ce ti-ai dat seama ce e primul copil, mai repeti figura de mai sus sa vezi adca vei mai avea un copil. Daca nu mai ai se opreste, nu se mai invarte in nici un fel..daca o sa mai ai copii, o sa se mai invarta.Eu am fost curioasa la maica=-mea si taica-miu sa vad daca ies copiii atata la numar (4) cat si la ordine. La amandoi a iesit acelasi lucru. Eu de exemplu, voi avea un baiat si o fetita. Sunt sigura ca maine poimaine va voi spune ca am un baietel
Si acum...NU ARUNCATI CU PIETRE IN MINE...INCERC SI EU SA VA MAI RIDIC MORALUL SI SA VA MAI DAU O SPERANTA..Call me stupid, dar chiar a functionat tampenia asta de joculet..nu dati in mine
oanaiacovita spune:
Just, am mai auzit si eu de "experimentul" asta...si la fel cu rezultate...![]()
Oana
te asteptam
my pictures
visul
justme25 spune:
Cred ca pot confirma si fetele care stiu deja ce au in burtica

ai