PRIETENE FARA TITLU
Raspunsuri - Pagina 14
Denisam spune:
Sa revin putin ca merg sa ma intind ca is rupta de spate si desi aveam progr.la fizioterapie nu pot merge ca nu e tati acasa
Ingrid-sa va fie de bine cheful si cadourile si trimit zapada la pachet oricand dc nu vrei sa vii peaici:www.dropshots.com/alexm
Deea-m-ai omorat cu tortul ala si cu filmuletzul Dariei-e mortala,Emma isi face cruce dar nu vrea sa zica ingerasul,sta un pic si gata iar de mincat ieri am picat pe spate ca a mincat de 2ori peste proaspat prajit prins de tati la copca si vrea si ea piine cu unt,acum treb sa vedem ce punem deasupra sau ce soldatei mai inventam.
Moni-sa ai spor,mersi de comentarii si pupici.
ANAM,URSU SI ACINA- sanatate si pupici.
ANDA-welcome!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
monica70 spune:
Buna seara!
DEEA super tortul,chiar sa stii ca are o fatza asa mai masculina 
DENISA am vazut ca ai pus si filme,imediat le vizionam si pe alea,m-am pastrat pentru Diana.
INGRID lasa ca eu am venit pe la 18 acasa,dar eu incep la 7 dimineata ... deci 11 ore! Si inca nu am inceput sa calculez salariile.
ANDA ai venit dupa miros?
Mama ce iti fac,mi-ai promis pozele cu serbarea lui Mark si mi le-ai trimis numai pe alea de acasa
(sa vedeti ce motz de fetitza are Mark
) Acum imi esti restanta si cu alea de la botezul finutzului! Cum ati petrecut? Sorry ca nu ti-am zis de balamucul din zona,dar nu am vrut sa imi stric "convorbirili telefonice" pe chestii fara importantza
Da' totusi, vad ca te-ai descurcat cu fortze proprii sa ajungi unde trebuie 

Tare dor mi-e de voi,chiar si acum imi mai pun periodic One true media ala al vostru
,iar cand imi pun melodia aia care imi place atat tot de voi imi amintesc. Si Diana tot pomeneste de voi toata ziua si de pisici evident.Azi a fost la socru cu Ghita si tare s-a enervat ca nu au stat matzele alea speriate la dispozitia ei
Eh,ce sa facem nu-s toate precum Oscar
.
Diana e p-aci,ne-am vizionat cu prietena-sa Alessia din Italia si a fost show,abia ne auzeam ca strigau amandoua de ne dureau urechile.Si in plus au adus fiecare ce au nou sa arate una la cealalta,carti cu povesti,jucarii,papusi,haine
Nu mai aveam loc pe birou
. Tare ma bucur ca s-ar putea sa vina totusi anul asta in Ro,vai ce happy as fi
!!! De Diana nu mai zic!
Am primit reclamatie de la ele ca ce se intampla, ca nu am mai pus filme cu Diana
Am unul facut in WE si nici nu am apucat sa il descarc
.Asa ca daca o sa gasiti niste filme noi aiurea in drop zilele urmatoare,nu va simtiti obligate sa le vedeti(
) ,ca-s mai mult la comanda ![]()
Va las,ca acum o chem pe Diana sa o vizionam pe Emma,asa am scapat de ea sa pot scrie,i-am zis ca acum le incarca "mamica ei" .Revin eu mai incolo,daca nu adorm pe mine - desi am motzait vreo doua ceasuri iar.Noroc cu mami ca a luat-o pe Diana la plimbare si la ei si mi-a trimis-o cu fratelo inapoi.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
monica70 spune:
Hai ca-s batuta-n cap,acum am depistat ca filmele alea cu Emma le-am vazut deja,credeam ca sunt altele noi,dar eram la birou,am o scuza
.
In schimb, am vazut-o toti trei pe Daria la rugaciunea de la masa,e mortalaaa
Mai dar isi face cruce mai bine decat Diana!
Doar ca Diana isi face numai cand trece pe langa biserici.Mi-am amintit o faza de zilele trecute,eram in taxi si cand am trecut pe langa biserica,dupa ce si-a facut cruce,a strigat in gura mare DOAMNE AJUTA si dupa aia a zis o fraza care suna ca alea de la neoprotestanti,dar nu imi mai amintesc exact,stiu doar ca am ramas ca la dentist,o fi auzit pe la televizor presupun,sau la ceva melodie,ca pe mami nu am auzit-o cu asa formula.
Ca vorbeati de mancare,Diana mananca binisor de cateva zile.Si azi a mancat iar tortelini umplute cu carne ,la care le-am facut un sos cu smantana
La mami a mancat un pic de carne cu cartofi si gogosar acru,acasa a bagat iaurturi (6 bucati mici azi) ,dimineata pe la 10-11 papa cereale sau fulgi de porumb cu lapte,pe langa laptele baut cand se trezeste.A mancat si parizer,nu mai zic de baut suc,ala e regula.Azi nu a mancat fructe,dar de obicei mananca banane,mandarine,ce mai avem p-aci ...
Mie mi-a adus Ghita un pahar de lapte batut si o felie de "paine neagra din vechime" (numa' te miri ce gaseste omu' asta
) si Diana mi-a mancat felia de paine.Noi ,adica eu si Diana,nu prea mancam paine ,decat neagra si rar eu,iar ea foarte foarte putina.Dar nu e niciuna asa buna ca asta
Daca pana si Diana s-a prins! Si ieri am mancat amandoua paine goala din ... vechime
.
Fug sa stau cu ea pana adoarme,acum e pe
.Fara pampers nu a mai fost lasata azi,ca tot pe drumuri a fost fata.
Revin eu p-aci pe la PC,nu de alta,dar iar trebue sa fac ceva hartzoage,tocmai mi-a telefonat mami 
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Ingrid S spune:
Pai da, Denisa, ca Moni mi-a dat filmele tale din webshots, nu din drop. Pune-ti la semnatura dropul ala sa nu tot caut dupa el! Imediat ma uit la poze, sa-mi clatesc si eu ochisorii cu zapada!
Deea, ce sa zic si eu, imi aminteam de Balzac si Zola, cu Muntele de Pietate, unde-si amanetau personajele haine, ca sa poate plati sticlele de bautura
...Ti-am vazut tortul, ai un talent...Vad ca Daria concureaza cu Diana la "nemancata zilei"!
Eu sper sa-si revina, macar fructe sa pape, azi nici pe alea nu le-a vrut.
Moni, ce ma distrez cu Diana ta
, asta cu Doamne ajuta o spune si fata mea, dar de unde a invatat-o, habar nu am! Mai ales seara, la culcare, zbiara in gura mare: Doamneee ajutaaa!
Ea repeta dupa mine rugaciunea cu ingerasul, dar mereu o da in bara la versul: eu sunt mic, tu fa-ma mare, in loc de mare, spune tare...
Nu-i bai, pe la 5 ani o zice ea corect.
Dar ce bine papa Diana ta, sa nu-i fie de deochi!
A avut si Diana mea zile din astea, eu nu ma bucuram, ca stiam ca isi face provizii pt urmatoarele zile de foamete. ![]()
Ma pun sa vad pozele Denisei si apoi pregatesc laptele pt fata.
Noapte buna si
la toate!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
miraklucker spune:
Buna seara
..........mai apar si eu la spartu` targului.
sunt obosita rau, iar am ajuns tarziu de la servici,plus drumul asta ma termina.
Nu am ajuns sa citesc mai nimic...........am pus cateva poze de la escapadele noastre hibernale.
Revin.......canva![]()
v-am pupat, noapte buna
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
monica70 spune:
Hielau tot eu,pana acum am stat cu Diana.Azi doarme cu papusa bebe,ca Bau si Ursuletzu-s pe calorifer la uscat.Sper sa nu uit sa o iau d-acolo cand adoarme,sa nu incepa sa faca galagie la noapte.
Diana zice in sfarsit poezia Iepuras Coconas
Inca mai zice zilnic pe aia cu Mos Craciun si intr-o zi i-am zis sa termine cu ea si treaca la iepuras ,iar ea a zis repede ... POMII
Dar vad ca de a doua zi s-a pus fain frumos si a zis-o aproape corect,nici nu credeam ca o stie,ca n-a zis-o niciodata pana acum,o tinea tot cu pomii ei. Ciudat totusi ca la padure zice doar ADULE si mai demult zicea PADULE
O fi si de la viteza cu care o zice.Acum seara am luat aparatul si dupa ce a zis-o de vreo trei ori binisor,taman cand am apasat pe buton,a zis inceputul cu Coconasul fugit peste imas
si a contunuat cu "se jura ca nu fura" de la "Catzelus cu parul cretz"
Am mai incercat de doua ori si tot asa o zicea,dupa care izbucnea in ras,e clar ca face misto la greu de aparatul meu foto 
Mai, apropo de strumfe nemancate,da' macar Daria daca tine post e bine crescuta (ea oricum e asa si la propriu si la figurat
)
DEEA cate kg are Daria acum si ce inaltime?
Noapte buna!
MIRA
nu te vazusem,ma uit si eu la poze,dupa ce ... ma pensez,n-am apucat pana la ora asta sa ma ocup de chestii d-astea tehnice.
monica70 spune:
MIRA superbe pozele,e mortala aia cu Selin cu ochelari de soare si suzeta
Si cu David schiorul
Si Daria ... ati pus-o si pe ea pe schiuri??? Si ce-i cu echipamentele alea ... de interior
?
Cand vad pozele voastre,ale Denisei si ale Deei, mor de ciuda,ca noi iar am avut o iarna aproape fara zapada ![]()
DENISO ce mai facurati pe la cabana,in afara de pescuit pastravi
? Emma cum mai mananca acum?
Mai vad ca toate,care mai de care mai ocupate,voi cum va descurcati cu "cosmetizarea" ,mai aveti timp d-asa ceva? Eu mi-am pus pe lista la obiective,da' tot nu reusesc sa ajung,minim odata pe luna la cosmetica cum mi-am propus,asa ca ma ciopartesc singurica cum pot.Totusi progresez, am reusit sa ma programez macar la ... dentist pe saptamana viitoare.Si trebuie musai sa merg si la coafor,acum ca mi-am lasat parul lung ... are deocamdata o forma de zici ca imi iau zborul din moment in moment
Am zis ca doar luna ianuarie va fi asa dementiala cu lucrul,da' vad ca nu se mai termina
Noapte buna,acum chiar ca plec
!
LunaNoua spune:
Ingrid, ce te bagi tu in rugaciunea fetii ?
Daca ea vrea sa se faca tare .. ce ai cu ea ?
Stie fata ce vrea ![]()
http://community.webshots.com/user/torturi
http://community.webshots.com/user/daria_ioana
LunaNoua spune:
Moni, nu stiu cat are Daria. La 2 ani avea 90 cm parca. Kilograme.. nu stiu... Cand o voi prinde voi face si treaba asta
Cu cosmetizarea .. nema ... muma padurii
Abia am reusit sa imi fac ochelari .. care nici nu prea imi plac, dar am luat si eu de care am gasit .. sa nu ma mai plimb cu daria prin tot orasul. S-au dus vremurile cand cautam cate ceva pe la toate magazinele, sa gasesc ce e mai fain. Acu .. iau orice imi vine la mana.. ooooffff
M-am intalnit azi cu madam coafeza la care mergeam eu, i-am spus ca o sa trec pe la ea ... cand .. nici eu nu stiu.
http://community.webshots.com/user/torturi
http://community.webshots.com/user/daria_ioana
monica70 spune:

Ce mai aglomeratie p-aci ![]()
Abia am intrat,asa nasol merge Dc sau e de la mine???
DEEA muma padurii zici?
Mai mi-ai dat o idee,trebuie a o invat pe Diana si de muma padurii ...
Vaai, ce mi-am amintit 
Aseara tot zicea Diana de baba cloantza si am intrebat-o unde sta -trebuia sa zica in padure si ea imi zice ... LA BUNI! Si dupa aia mai zice si ca ca buni ii ... baba cloantza 
Ma si umflase rasul aproape,dar nu voiam sa rad ca pe urma tot asa ar fi zis,asa ca am certat-o un pic si i-am zis ca o sa se supere buni si n-o mai primeste la ea ...
P-aci nimic nou,tot ingropata in treaba,azi sunt cu calculatul salariilor.Noroc ca atmosfera e super