Regasiri (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Da dolores, de David al tau intrebam. De acc mi-a vorbit mama si mi-a spus ca-i ceva`plicuri(praf) din Ungaria foarte bun, ma tot batea la cap sa-i iau la Dani dar aici nu se gaseste.

desiree daca maine ma scol cu 10 minute inainte(ceea ce-i un mare sacrificiu la adresa mea) merg la farmacie si-mi iau testu(ii vreo 9 euro, ceea ce-i si mai sacrificant)...asa ca pe la 11 ora Romaniei...dau de veste!

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

iar sant nervoasa de-mi vine sa arunc laptopul asta cat colo....buna seara!prima data si pe urma nervii...am uitat sa salut mai intai.of cate scrisesem si iar am pierdut mesajul....ma oftic de mor!!!!

incerc sa fac un rezumat,iar...

nici nu stiu cu ce sa incep?incep prin a-i spune bine ai venit la noi P_ONU si ma bucur ca ne scrii si noua!esti mai mult decat bine venita.yupiiii!!!!

ALEXANDRA....despre ce poze spunea P_ONU,cu mark,unde bate el gainile?eu nu le-am vazut.te rog,faci un sacrifiuciu sa mi le trimiti?sau pui jos la semnatura,vezi tu.dar e neaparata treaba,te rog,te roaga si sophia....rezisti?

DOLORES....trimit pm cu pasii ce trebuie respectati in instalarea skeyp-ului....si nu pot sa deschid linkul cu poze care l-a trimis ringo de curand...mai incerc o data cand intru in yahoo sa-ti scriu mail...

DBUNNY.....nuuuu!!!nu incurc capra cu varza....eu am inteles ca la tine e gratis,iar in valencia e doar o noapte loca.eu am scris intrebare dupa intrebare ca era misto oferta....ma si vedeam eu ,tu si (ovidiu),si DESIREE....iti dai seama ce-ar fi?eu imi inchipui...dar tot ajung eu pe acolo.si daca de cumva voi doua va ve-ti intalni,nu faceti decat sa ma ofticati pe mine

AKA....nu a fost chiar cosmetica.eu mi-am facut make-up permanent la sprancene si acum am fost la control,unde le-a mai retusat putin.ce sa fac?eu nu am putut avea sprancene asa negre si frumoase cum le ai tu.a trebuit sa mi le "desenez"....si stii care-i luxul luxului?nu ca ma duc la cosmetica sau stiu eu unde,ci ca a putut socro sa stea si cu copchii mei o ora-doua....asta-i adevartul lux al meu...pup cristinuta.de ce zici ca e suspecta de infectie urinara?spun analizele,sau crezi tu?scuza-ma nu prea am inteles..

DESIREE....skeyp-ul ti-l poti instala si tu,ca nu e greu.eu din motive,adica din motivele sotului,nu pot instala mess-ul.ma rog cu datele lui din firma si in calculatorul nostru....mai greu si neinteresant de explicat.iar eu skeyp prefer pt ca asa vorbesc si acasa si cu oricine din lumea asta.cum zice sotul meu.daca esti casatorit cu o romanac,iti poti face concediu oriunde in lume(cum sant romanii stabiliti peste tot,imprastiati....haaa!!!).imi place parchetul tau.eu am asa numai in bucatarie,am vrut si in dormitoare,ca in sufragerie era deja pus...si el nu a vrut.am sa ma oftica pana cand am sa-l distrug tot,sa-l putem schimba.de maine incep sa-l zgarii...incet-incet,putin cate putin pana tre sa-l schimbam.dau vina pe copchii,spun ca ei l-au zgariat..

ROXANA.....frumoasa familie ai!sa-ti traiasca cu totii sanatosi!si voi pe langa iezi!auzi,tu daca vii la vara in bicaz,poate ne vedem,o punem de-un gratar?

DESIREE....bine ca nu numai eu sant moldoveanca printre voi....mai descoperim...

Mergi la inceput

am trimis mesajul de teama sa nu-l pierd si pe asta....ca intre timp am servit un bibe.

continuare....

Mergi la inceput

DODO.....sa traiesti mami!si sa-i dea Dumnezeu sanatate lui bogdanel!pai cu pozele rezolvi cumva.chemi nasa in vizita,la o cafea ,mai vede si ea ce face finutul,dar sa nu vina fara aparatul de fotografiat.cand ai ceva poze,trimite,eu am sa ma uit cu drag la ele!!pupici la bogdanelul cel curajos!

DBUNNY....nici aici nu este branza dulce.avem o branza cum e aia de vaca si e atata de acra ca ti se strepezesc dintii.oare cu ce sa o indulcesc sa le dau si la copchii mei.inainte le puneam banana,dar acu astia nu mai mananca piureiase,vor bucati....as face si eu niste clatite(chiar vroiam sa te intreb ce va gateste mama in seara asta)...ca mi-ai facut pofta...si nici eu nu stiu cu ce le-as putea umple.le-as umple cu branzica de asta de care zic,dar cu ce o indulcesc?cu miere?si nici smantana nu gasesc cum este in romania...e buna si romania asta la ceva....da-mi niste idei...

chiar asa mai fetelor.spuneti-mi si mie cu ce sa indulcesc branza(ca de vaci,si care e acra de-ti sare caciula,ca de alta nu se gaseste aici)....vreau si eu sa le fac maine clatite daca oi avea timp,daca nu in weekend....nu-mi da prin cap cu ce sa o indulcesc.intreb si eu sfios...cu miere?stiu ca am mancat o data la cineva,clatite umplute cu branza dulce,puse intr-un vas de yena,acoperite cu smantana si bagate la cuptor.stie cineva reteta asta ca vreau sa o fac si eu,daca nu ma multumesc si cu ideile ce sa bag in branza pt clatite...

iar tre sa trimit mesajul,ca e unu ce gaureste peretii si tre sa fug la copchii

Mergi la inceput

Koko smantana de la President nu aveti acolo? e buna la gust, si e tzapana nu curge ca alealalte. si avem si ceva Cottage cheese la Lidl care cred ca s-ar putea indulci...Philadelfia aveti?

An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

aaa,nuuu!!!!nu strang puncte...eu nu ma ocup de asa ceva.pur si simplu,a trebuit sa merg la copchii in camera,erau tare agitati de la sfredelitul unuia care nu stiu cate gauri mai are de dat....

DBUNNY....avem branza de asta philadelfia.te referi sa umplu clatitele cu ea?o sa ma uit la president,numele parca mi-e cunoscut...asta ce-i?smantana?

noi maine merge la vaccin.azi a facut vreun "giumbusluc" vaccinul?si daca da,ce reactii au fost dupa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

multumesc mult de urari, dbunny, desiree
ma bucur ca am gasit acest topic, ma simt mai confortabil aici decat la fulguleti, din pacate...
am ajuns aici, intamplator incercand sa dau de urma alexandrei_25 si a mironei, ca mi-au fost dragi rau la odisee
ma bucur ca v-am gasit

cu Octavian

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kokorina

aaa,nuuu!!!!nu strang puncte...eu nu ma ocup de asa ceva.pur si simplu,a trebuit sa merg la copchii in camera,erau tare agitati de la sfredelitul unuia care nu stiu cate gauri mai are de dat....

DBUNNY....avem branza de asta philadelfia.te referi sa umplu clatitele cu ea?o sa ma uit la president,numele parca mi-e cunoscut...asta ce-i?smantana?

Philadelfia folosesc eu pt tiramisu, deci se poate indulci. O freci cu un galbenus si fro 3 linguri de zahar. avem voie galbenush crud la varsta asta??? pui clatita apoi branza apoi clatita apoi branza si tot asa. si-apoi acoperi cu smantana si bagi la cuptor. e ca un tort. pt pruncii mici cred ca-i incomod s-o manance, mai bine feliute mici unse cu crema de branza...Presidentu face si lapte si unt si margarina si smantana. Smantana asta se vinde la cutie d'aia rotunjoara de plastic si are 30% grasime. important este ca nu-i curgatoare si ca are gust de smantana! si margarina cica-i buna dar inca n-am luat, eu la Dani folosesc ulei de masline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

multumesc de urarea de bun venit, kokorina! esti o scumpa!
La multi ani, cu mare intarziere! Te tin minte de la odisee si ma bucur ca te-am regasit. Pupici pentru sophia si pascal

Mersi de intampinare, dodo.Ma bucur de cunostinta.

cu Octavian

Mergi la inceput

quote:
ma bucur ca am gasit acest topic, ma simt mai confortabil aici decat la fulguleti, din pacate...

......din fericire,adica,nu?

P ONU.....mersi de urare!niciodata nu e prea tarziu,sotul meu si acu imi spune la multi ani,dar el e fixat de urarea asta de la craciun nu din cauza zilei mele de nastere,iar la copchii le spune si acum craciun fericit!

DBUNNY....o sa ma uit dupa smantana president.adevarul este ca singura la cumparaturi,fara copchii nu am prea avut ocazia.ori a fost al meu sot,ori cu totii.si cum barbatii stiu cel mai bine sa faca cumparaturi....iti dai seama.iar cu copchii nu-i chip sa ma uit la ceva,tre sa iau totul din zbor,tre sa stiu unde sta fiecare produs ca atunci cand trec printre rafturi sa le insfac si sa o tulesc repede.o sa merg singura maine sa ma uit in durerea mea la toate produsele.clatitele asa la cuptor cu smantana,nu o sa le fac ca pe tortulet ca intr-adevar acu e greu sa caste copchii gura asa mare sa muste,o sa faca clatita langa clatita in vasul yena si torn smantana apoi..

si eu cred ca e cu ochi.eu te vad gravida....sa fie intr-un ceas bun!tot esti tu "ceas"...abia astept maine sa deschid calculatorul sa vedem ce spun "astrele"...

Mergi la inceput