Regasiri (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dbunny iaca ma bag si eu in seama cam pe unde stai tu fata de Bilbao?

in iulie, la sfarsit, naste cumnata mea si cica vrea sa il si boteze si tre sa mergem si noi in Spania de voie de nevoie... nu putem lipsi! ma gandeam ca poate dam o fuga....

mai asteapta cu testul daca zici ca a fost doar o data, poate fi o dereglare de la vreme, cauzele pot fi multiple...

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by desiree

dbunny iaca ma bag si eu in seama cam pe unde stai tu fata de Bilbao?

in iulie, la sfarsit, naste cumnata mea si cica vrea sa il si boteze si tre sa mergem si noi in Spania de voie de nevoie... nu putem lipsi! ma gandeam ca poate dam o fuga....

mai asteapta cu testul daca zici ca a fost doar o data, poate fi o dereglare de la vreme, cauzele pot fi multiple...

dupa ce s-o insurat fratetu in Bilbao? nu-si putea lua una de prin Alicante sau Murcia aici aproape? a trebuit sa se stabileasca la 830 km de Cartagena??? cam 8 -9 ore in masina. Considerati-va invitati, sau daca venito in vacanta facem cumva sa ne vedem la jumatatea drumului..o noapte loka prin Valencia.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

DESIREE...skype-ul vrei sa zici?merge,cum nu?

DBUNNY.....O NOAPTE LOCA IN VALENCIA??????????????SI GRATIS CAZATA???????nu-mi zi a doua oara,ca-mi faci sange rau...ce credeai ca spun?ca ma urc in avion si vin?...sper si imi doresc mult sa ajung in spania.eu ii spun mereu la al meu"mai,tu nu ai putut sa te nasti in spania,grecia"....unde e mare,eu iubesc marea si sorele,caldura."te-ai nascut intre muntii astia",frumosi ce-i drept dar cam multi si din orice unghi privesti,dai cu ochii de munte.maine pun poza la semnatura,sa va arat ce am eu in fata geamului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza..

angi, infectia urinara am descoperit-o in urma analizelor

koko, trimite pm cu datele pt skype :) si cand ai timp astept un raspuns la un mail mai vechi

aka, te pup si te asteptam mai des pe aici. cum se simte pitica?

desiree, sa stapaniti cu bine mobila

parca mai era ceva....

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor,
Koko din suflet pt tot.Pozici noi cu Bogdanel nu am (caci nu am cu ce sa le factot ceea ce-i postat e fotografiat de nasa,prieteni...)
Desiree sa stapaniti sanatosi mobila si am vazut si dovada caci copilul nu-i puturos.Sa-ti traiasca.
Aka
Dbunny
Angi
Dolores multa sanatae lui Davidutz.
si intregului

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

neata.
Dolores o suspectez si eu pe Cris de o infectie urinara, o sa ma duc sa-i fac un sumar de urina. dar, doctorita mi-a spus ca atunci cand face analiza iti spune si la ce antibiotic e rezistent microbul. asa ca nu are decat sa citeasca rezultatele. las` ca o sa vezi ca totul o sa fie bine. poate s-a complicat asa si cu burtica si cu raceala tocmai pentru ca era organismul slabit de la infectia urinara.
Dbunny si ce daca ai facut doar o data. si ce daca era ziua 8-9. daca a gasit vreun supravietuitor. hai ca te pupam si sa fie cum vrei tu . si dute si fa un test.
Kokorina nu pot sa am decat admiratie pentru tine. auzi tu, cu doi si mai poate sa se duca si la cosmetica .
Desiree stai un pic sa ne treaca tusea si venim .
Roxana nici nu ti-am zis si eu . rusinica sa-mi fie. oricum numai bucurii de la ieduti, multa sanatate si numai bine .
Angi nu mai pot dupa Iulia. e o frumoasa si o dulce. am pastrat toate mailurile trimise de tine cu poze si ma mai uit cateodata sa o vad. si tu spui ca n-ai scos-o toata perioada asta din casa? eu abia astept sa vad o zi mai insorita sa o scot ca atfel ma terorizeaza in casa. nu mai spun ca are cate o zi in care o tine tot intr-un urlat...
pupici si pentru Dodo si Lorym .

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dbunny, stai calma ca a luat frate-meu una di pi la noi di pi la Faltiseni, adicatelea moldoveanca get-beget, da era stabilita acolo de vro 7 ani cu tot cu famelie si l-a carat dupa ea si pe el! auleu,10 ore de mers? lasa ca vedem noi cum facem!si o luam si pe koko cu noi sa ne destrabalam!

ia zi cum esti azi? vorba lui aka, o fi fost unu mic si ratacitor pe acolo

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Koko stai nu incurca capra cu varza...daca-i noapte loka nu-i gratis..ca nu stau la Valencia. la Valencia o fi daca Desiree nu poate cobori pana la Cartagena ca-s 10 ore! Dar daca veniti toati la mini, atuinci ne-mbatam, cazam, pitzuim gratis la mini-n pod. dar tu vii derect la mine, tot una tie 1000 km sau 1300 nu?

Dodo-pui, aka

Dolores ce v-a spus nenea medicu? ati primit tratament?

Marani pe unde s-a pierdut?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

alexandra_25

multumesc de PM, a picat super!
am vazut si pozele cu mark, in sfarsit! e scump este cum se joaca el cu gainile Ti-am mai zis cat te invidiez pentru curtea ta superba, nu? imi starneste amintiri placute, de la bunica...of, of, ce copil multumit trebuie sa fie mark!

cu Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

pupici tuturor celor de la regasiri, mai les mironei ideea topicului

cu Octavian

Mergi la inceput