FIV160

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

In 01.02.2008, la ora 16, madalina28 a nascut "o mica minune Sofia, de 3500g, perfect sanatoasa".

Felicitari!!!!!! Sa va ajute Dumnezeu sa va bucurati de fiecare clipa impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetelor!

Madalina, felicitari pentru fetita. Sa creasca mare si frumoasa, sanatoasa si norocoasa!

Fetelor, eu nu am luat analiza, bineinteles. Adica nu era gata si cica nu le mergea celor de la Medlife (acolo se trimit analizele) faxul. Deci POATE iau rezultatul astazi. Mie intre timp mi s-a terminat si ciclul. Incep sa-mi pierd interesul in analiza asta daca mao dureaza mult. Dar incepe o noua luna... si de abia astept sa-mi reiau 'viata' ca luna trecuta n-am facut nimic, am stat ca pe oua de frica sa nu se intample ceva rau pre acolo.

MISA, ma bucur ca ai facut programare la Gynera. Bafta multa!!! Eu iau o pauza pana la anul, vreau sa ma concentrez pe altceva . Singurul lucru pe care as vrea sa-l fac ar fi o laparoscopie. Am visat azi-noapte ca ma dusesem la Silviu Predoi pt laparo...Iti dai seama ce am reusit sa ma detasez????????????

Fetelor, voi ati avut bufeuri dupa tratamentul pt FIV??? Eu nu am avut absolut nimic in timpul tratamentului, dar am niste bufeuri acum de zici ca sunt la menopauza. NU stiu de ce, dar eu cred ca e de la utrogestan. Voi ce credeti?

Va pupic fetelor si va doresc o saptamana minunata!
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Buna dimineata fetelor,

Nusy cum te simti ?? Cum merg injectiile?? Sa stii ca de cand fac menopur ma doare si pe mine un pic injectiile ( dar e suportabil)

Fetelor voi ati simtit ceva durere in timpul stimularii ??...eu nu simt nimic si un pic sunt speriata oare nu reactionez la stimulare???

Luck eu ma duc vineri seara la Gynera dar te asteptam sa ne povestesti ce ai facut marti la Giuli-Gynera

Ioanatugsdaca va fi cazul la intilneala acceptati si aspirante noi???

Madalina
Felicitari si sa te bucuri din plin de fetita ta Sofia (ce nume frumos )

Arina inca nu e totul pierdut ...nu ti-a trecut ciclul prea repede ?? Test de sarcina nu ai facut deloc??

Si inca ceva ....am aflat ca Royal Jelly e foarte bun pentru ingrosarea endometrului !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

KITTYKE, ciclul meu s-a declansat calumea joi dimineata. Ieri mi-a trecut, deci a durat exact ca un ciclu normal. A fost mult, mult prea normal Test de sarcina nu am mai facut. Adica am facut intr-o seara cred ca vineri seara si era negativ. Daca te holbai bine la el, parca se vedea ceva, dar nu ma bazez pe asta. Deja daca era ceva, trebuia sa se vada bine si linia 2.

Cred ca o sa iau si eu royal jelly pt endometru. Chiar azi o sa ma duc sa cumpar.

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Ioana eu sunt prima la intalneala si abia astept!

Felicia sper ca martie sa ne aduca noroc! Spunea cineva zilele trecute ca martie e o luna buna pentru noi inceputuri

Madalina sa-ti traiasca printesa! Sa fie sanatoasa si va umple viata de bucurii!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

madalina felicitarii mamicooo!!bun venit pe lume Sofia!!
va pup pe toate siva tin pumnii!!

Putin cu putin se aduna marea...

Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Arina cand afli rezultatul bhcg te rog sa il scrii.
Kitty ai citit prospesctul la Royal Jelly/Are ceva efecte secundare?Cum se ia si cand?Oare interactioneaza cu tratamentul pt stimulare FIV?Trebuie sa intrebam si dr. inainte de a-l folosi.Se gaseste la farmacie sau unde si cam cat costa?Multumim pt informatie,oricum imi notasem de cand a scris si Avalon.Bafta!

Fetelor am fost dimineata la BIOS pt analize.Sunt f. incantata de cat de elegant e laboratorul,de cat de frumos se poarta toata lumea cu tine si mai ales de faptul ca avand programare m-a luat una-doua,fara sa astept absolut deloc desi era ceva lume.F. Frumos.O singura obiectie am:receptionera cand mi-a dat restul si-a retinut 1 leu pur si simplu,fara sa zica nimic....nu ma uit eu la un leu desigur,dar imi place ca macar sa mi se spuna...ca nu are rest etc si ii lasam eu bacsis fara probleme.In fine pe langa toate celelalte care m-au incantat asta nu are importanta.Jopi sunt gata antibiogramele,analizele,dar voi fi plecata acasa la ai mei ( e ziua mamei mele si vrem sa ii facem o surpiza...vom merge fara ca ai mei sa stie si doar vom suna la usa,abia astept sa ii fac cel mai frumos cadou,ne despart "numai" 550 km )

luck vezi ca a postat pe prima pagina copilutzu lista cu preturi de la BIOS,in albumul ei de poze parca.Daca vrei sa ma intrebi costul vreunei analize sa stii ca am si eu lista.Bafta la doctori,sa ne povestesti impresiile.

MADALINA FELICITARI!!!!SOFIA BUN VENIT PE LUME,SA CRESTI MARE,FRUMOASA,SANATOASA SI SA FII NOROCOASA TOATA VIATA!!!! mamica si printesa!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Moniland - Ai avut dreptate cu Papanicolau. Am sunat si la Giuly si de acolo mi s-a spus acelasi lucru: trebuie facut pana in ziua a 10
Ioanatugs - Interesanta partea cu antibiograma. Si eu o sa fac analizele tot la Bios
Felicia -
Kora - Este nevoie de programare la Bios pentru analize? Eu am intrebat de papanicolau, clamydia si restul si au spus ca nu este nevoie de programare!
Nusy - Lasa bufeurile! Mai ai putinel si treci la foliculi babani!
Madalina - Felicitari mamico! sa-ti traiasca printesa!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dariela nu e neaparat nevoie de programare,dar daca ai programare nu astepti dupa nimeni.Fetelor eu am facut secretia,antibiograma extinsa,mychoplasma+ureaplasma si ag chlamydia + urocultura antibiograma extinsa.Daca ar exista vreo ligioana dintre acestea s-ar vedea la antibiograma indiferent de ziua de cm.Pt PAPA NICOLAU e altceva probabil.Daca era in neregula sau trebuia sa merg pana in zi 10 ca dupa zi 10 nu mai iese o analiza mi-ar fi spus si Cocei si cei de la laborator.Bafta Dariela!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

quote:
Originally posted by roxanaiuliana

nusy, ella 28, korapop multumesc mult si pentru primire si pentru raspunsuri.
noi tot spre giulesti inclinam, mai ales ca am avut ceva neantelegeri cu dr tutunaru. la giulesti am programare pe 18 martie, nu stiu cat va mai dura dupa aceea, sper ca nu prea mult pentru ca am endometrioza operata si imi e teama sa nu reapara leziunile. pana una alta mi-am rupt o mana si inca 5 saptamani de acu incolo stau pe "bara". succes fetelor! va pup

roxana

si eu tot pe 18 merg prima data pentru FIV la Giulesti
asa ca poate ne vedem si vb acolo
e bine sa ai cu cine schimba cateva cuv cat astepti, mai ales ca emotiile te coplesesc, si e un pas asa important
eu am la ora 12 la Marinescu

Mergi la inceput