Cafea cu aroma de femei-71*
Raspunsuri - Pagina 4
Dodo-pui spune:
Noapte buna cafengitze pe unde va veti afla![]()
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
ramyteo spune:
IE mei sa vezi ca asa fac si io, daca imi obosesc ochii imi fug si nu mai pot citi bine dar inca ii bine si nu ma duc![]()
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
Noapte buna si cu purecii cine ramane?
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
'Neata poftiti la o cafea!
Nu stiu cum sunteti voi da mie mi-a dat trezirea ficamea ca doar m-am culcat si eu mai tarziu si stie ea cum sa ma pedepseasca pe mine
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
aidaciolac spune:
ramy
pt 
Of , copilasii astia ... atatea probleme ... ce e cu anul asta ca asa rau a inceput pentru toata lumea. Toti au probleme , nu stiu pe nimeni care sa zica ca ii merge asa cum vrea ![]()
la toate si multumesc ca imi sunteti aproape 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
belutza spune:
neatza gagici.
care da o ciocolata ??
si eu va citesc mai mult de cat sa va scriu.
inainte sa vin in cafenea am dat putin pe la "in unul sau in doi" ... Doamne , ce de lume , ce de probleme. am citit putin si-am tulit-o.
v-am pupat
, week-end placut , cat a mai ramas din el ![]()
ramyteo spune:
Aida mei atatea probleme de m-am saturat
poate daca ma apuc de baut nu le mai vaz in fata ochilor
atunci sa vedeti voi cum ne intelegem.
Bela ai fugit de acolo la cate probleme si ai vinit la noi cu alte probleme![]()
La Mire ii rau si ei acum am vb cu ea.
No io ce ma mai fac cu omii astia?
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
aidaciolac spune:
... te apuci de baut ca sa incepi sa ai si tu probleme 
Lasa ca virtual e destul ...
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
ramyteo spune:
Mei virtual ca in realitate nu ii suport mirosul alcoolului, ma duc la cate o petrecere si toata lumea ma imbie cu tot felul de bauturi si refuz ca nu pot , no io ce sa fac? Toti se uita la mine ca la felul doi
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI