Cafea cu aroma de femei-71*
Raspunsuri - Pagina 18
iahim spune:
Buna fetelor!
Cam intarziata,dar decat deloc...
MAADI,la multi ani si de la mine!!!Sanatate si tot ce iti doresti!
W,sper sa auzim numai de bine cand te intorci de la Iasi,
AIDA,drum bun
pe amandoua!
Ramy si Dodo,salutari!
Stefi,sa creasca mare bubulina!Insanatosire grabnica!
wonderful spune:
Iahim,multumesc!Asa sper si eu.
Aida,sa dea DD sa va intoarceti razand ca-n poze!
Iti tinem pumnii si ne rugam pentru voi.
aidaciolac spune:
Va multumesc fetelor si va
pe toate
Am fost sa ii puna flexula. Dupa o tura de plans acasa si munca de lamurire ca daca nu incepe sa urle si sa se zbata nu o sa o ciuruiasca si o sa ii puna flexula din prima. Fara sa pot sa o conving ... ea a zis tot ca urla.
Si era pe sectie o asistenta ... of , of , care niciodata nu a avut curaj sa o intepe si chiar a si intrebat: "Cine eu ii pun flexula?"
. Socata , speriata , i-am zis sa caute bine peste tot si cand e sigura atunci sa intepe.
Na ... hai sa vedem. Pregateste tava cu tot ce trebuie , la care Emma :"mami ma pis" , io
ca doar ce am pus-o cand am plecat de acasa.
Na ... copilul chiar a avut nevoie ...
A intins- o pe pat la asistente si a inceput sa caute. Emma incepuse sa se maraie si sa se miorlaie , dar nu urla ca alte dati de scula tot spitalul in picioare.
Si ... a intepat-o si a intrat direct in vena ca nu ne-a venit sa credem ... si am stat acolo si a incercat nu stiu cate seringi cu ser ca sa fim sigure ca merge.
Asa ca
la flexula , a intrat din prima 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Maadi spune:
Aida, pupici multi la Matza curajoasa. Sa dea DD ca totul sa fie bine si sa va intoarceti sanatoase si cu vesti bune. Aveti grija de voi si va urmarim la "Timisoara".
slimatei spune:
mai fetelor..daca v-as spune de ragadi la sani stiti ce sunt..nu? dar la
nu stiti..?
ragadi= cuv. in rom..si eu tot de pe forum l-am aflat si eu am intrebat la fete ca nici eu nu stiam...ca sa spun pe romaneste sunt crapaturi... deci suferinta mea nu sunt hemoroizi...si acele crapaturi..care sunt inevitabile cand merg la baie dar din pacate tb sa mananci si daca mananci tb sa iesi afara...of...ce explicatie gramaticala nu?![]()
![]()
![]()
avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr."mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
principe spune:
Matoasa noastra venoasa... of,of lasa ca o sa treaca.
stefanito,multam de explicatiune,muream proasta...![]()
lulule facui ochi demult,am fost in targ cu printul,am venit morti de oboseala.
iahim,am de descarcat fotografiile inca de la plaja,din decembrie...azi tre sa o fac musai ca fac un album de fotografii pe 2008 ,cu toate fotografiile corenspunzatoare lunilor ,dar din 2007.
asa ca o sa vi le pun si voua.
am fost sa cumparam costumele de carnaval..am ales de Gasparin,si iar print dar alta tinuta.
au inceput paradele aici,dimineata copii de scoala defileaza si danseaza pe strada,imbracati in costume..este tare frumos,am sa fac un filmulet cand am sa-l scot si pe sebastian ,sa vedeti cum este la carnaval.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
slimatei spune:
nu v-am multumit de reprimire sper sa pot trece mai des..daca nu sper sa ma intelegeti...
vA urez o seara placuta
si somnic usor...
avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr."mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
ramyteo spune:
Of ,Of mai fete numai probleme sper sa va faceti bine cu toate.
Aida--va pupam si sper din tot sufletul sa fie bine.
Stefi--sper ca am inteles bine. Inainte si eu aveam "ragadi" dar cand ieseam la wc sangeram. Dar eu am primit o crema care in cateva zile nu am mai avut probleme sincer nu mai stiu cum ii spune si nici nu mai am crema ca sa pot sa-ti spun. Era groaznic si mai foloseam in fiecare zi supozitoare cu glicerina. Of, mei Stefi e naspa.
Iahim--si noi te pupam.
Lena--scuze dar am fost plecati.
Si pe restul fetelor va pup.
![]()
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI