FECIOARE ( p.11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacezara
edit: Scuze , dar nu stiu cum sa ma adresez, cu genul masculin sau feminin ?

Eu sunt Miha si sunt o feciorica veritabila. Si curajoasa dupa cum spune si semnatura.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Madame,e tare bine sa stii sa faci parcari.Dar tare nu-i bun daca ti se opreste motorul si din inertie ii sare cascheta politaiului pe bord.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Lol, Miha... eu i-as face o chestie d-asta numai si sa il vad cum ramane fara cascheta .
Fetilii, eu ma retrag la somn ca sunt rupta de azi-dimineata. Va doresc vise minunate cu ce vreti voi si un somn linistitor si odihnitor!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Cristina ( fiica lui for2nity care este o fecioara ca si noi , dar vad ca intra mai rarutz pe aici ... te asteptam la povesti ).

Sa-ti creasca printesa mare , sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea pana la adanci batranti !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Horoscopn 6 noiembrie 2008

Daca te gandesti sa calatoresti, este un moment bun sa pleci in strainatate si sa schimbi mediul tau obisnuit. Este insa bine sa fii rezervat in privinta persoanelor pe care le intalnesti. La serviciu este indicat sa poti avea o privire de ansamblu asupra situatiei si sa depistezi ocaziile care apar si pe care nu trebuie sa le ratezi. Unele Fecioare au probleme cu banii, iar prietenii nu le pot ajuta.

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Buna dimineata, lume!! (iar ma incapatanez sa cred ca pana la ora 12 e dimineata ). Am inceput sa tin un regim de ieri, cu 0 food dupa ora 6 seara si m-am trezit ametita si cu durere de cap . Stiam eu ca trebuia sa mai mananc ceva daca m-am culcat mai tarziu de ora 10-11...dar m-am ambitionat sa raman la apa plata si la un mar pana la ora de somn. N-o fi asa de rau... cred ca mai mult trag cateva zile pana ma obisnuiesc. Partea buna e ca de dimineata pana in pranz pot sa mananc tot ce vreau, apoi legume si fructe si seara...seara iau o pauza . Am si eu o ambitie, sa dau jos vreo 5 kg minim. Sa vedem acum daca mi-o si reusi.

O zi frumoasa va doresc si va acopar de !

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Doamne dupa ultimele poze pe care le-am facut la piscina constat ca tr sa mai dau jos din sunci si eu. Dupa ultimele constatari vreo 10 kile trebuie sa dau jos. Dar cum piticul meu de 2 ani tot rontaie ceva seara ......uite asa pun pe mine. De saptamana viitoare sala scrie pe mine.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

interesant horoscop , eu una sigur nu mai plec anul asta din tara...
iar despre banii ... chiar ca e problema...

Mergi la inceput

Fecioara (23.08-22.09)
Planeta dominanta: Mercur, planeta trancanelii si a isteriilor.
Animalul sacru: ciocanitoarea
Personalitate: Zodiacele critica spiritul critic al fecioarei, punand-o astfel intr-o situatie critica. Cum, pe deasupra, fecioara mai e si metodica punctuala si perfectionista, sfarsesc prin a-i scoate pe toti din pepeni. Obsedata de igiena, detalii si clasificari, este capabila sa caute bacteriile cu lupa, sa frece dusumelele periuta sau sa puna rufele in masina de spalat nu doar pe culori, ci si ordine crescatoare si alfabetica. Miroase enervant de curat, ceea ce leaga spiritual de canii si pisicile din cartier. Fecioara este o fana a listelor, tabelelor si regulamentelor pe punele subpuncte, care, in loc sa-i simplifice, ii incalcesc teribil existenta. Scurt, orice fecioara veritabila este: 1. mereu ocupata cu o mie de nimicuri sau sa-si bage nasul unde nu-i fierbe oala. 2. tipicara; 3. ipohondra: 4.cicalitoare: 5. carpanoasa: 6. maniaca: 7. absolut necesara (din pacate). In dragoste, are caldura unei frapiere si fantezia unui birocrat.
Meseria potrivita: analist politic, CTC-ist, agent de dezinsectie, sora medicala (sau frate)..
Pizza magica: funghi.
Medicamentul norocos: toate, fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Miha,buna caracterizarea asta

deci in amor are caldura unei frapiere?

MB,spor la dat jos kg
nu e deloc greu daca vrei...si ca o fecioara ce esti sigur ca vrei si mai ales si poti!
sa ne spui cand ai ajuns la siluetea ideala...sa murim de invidie

eu nu ma mai omor cu slabitul...mie imi place asa cum sunt
cand eram mai tinerica eram ca o scobitoare asa ca acum imi place,chiar daca dupa cantarul de la baie(unde e data greutatea ideal in functie de inaltime) ar tb sa mai slabesc vreo 4 kg

va

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput