cu cat se plateste prenatalul dintre cic1 si cic 2?85%din salarul minim sau din salarul pe care l-am avut inainte de a intra in cic1?va rog mult daca stie cineva sa-mi spuna si mie.multumesc.
diana,mama lui andrei
din pacate e 85% din minim. si euam avut putin postnatal si din motivul asta desi imi planificasem sa-mi iau toate cele 142 de zile pana sa fac dosarul pentru al doilea cic, l-am facut mai devreme, adik fix incepand cu a 43-a zi.
Andreea mama de Filip si Georgia
mersi mult de raspuns.si cum ai facut te-ai intors la lucru si ai intrat direct in prenatal?ai facut vreo cerere?ai dus instiintare de la medicul de familie ca esti gravida?
diana,mama lui andrei
Diferenta de varsta dintre copiii mei e de 2 ani si 2 zile. Asa ca am stat in cic1 pana l-am terminat, apoi am intrat direct in prenatal 2 zile, inital a fost facut pentru aproximativ 15 ca l-am luat pana la sfarsit de luna, dar nu a fost nici o problema ca am nascut dupa numai doua zile, si apoi am mai luat 42 de zile de postanal. Incepand cu a 43-a zi dupa nastere am facut dosarul de cic2, l-am depus si gata. Nu am mai dus nimic la munca de la medicul de familie pentru ca s-au legat toate.
Andreea mama de Filip si Georgia